Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Tobaica_MG

Reevaloare

Recommended Posts

Posted

poza cu spotu e facut la 09:01 http://imageshack.us/photo/my-images/97/screen082809010024.jpg/

poza cu pk la 09:21 min http://imageshack.us/photo/my-images/97/screen082809010024.jpg/

tyarel unde vezi u ca poza e facuta din 10 in 10 min??

-am venit pe un loc unde am considerat ca voi sta mai mult timp iar dupa 20 de min vine unu si imi da pk ,cum poti spune ca din 10-10 min? cand in regulament spune ca daca ma duc intr-un loc si consider ca voi sta mai mult pot face print cu acel loc iar cine va face pk va primi ss dar norma dupa un interval mai mare iar in regulament nu zice ca poate face pk cineva daca timpul e de 10 min iar totusi mai uitativa odata poza cu spotu si cu pk e la un interval de 20 de min

-oare nu e deajuns????

rog evaloarea altui admin si suspendul acelui caracter asa e normal

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=419881

Posted

Unde e poza ta singur pe spot ? Ti-am spus de ce nu e buna poza pusa de tine, pentru ca intre poza cu spot si poza cu pk ai parasit spotul !!!!. Ti-am cerut alt print cu spot, n-a pus -> nefondata.

Posted

Unde e poza ta singur pe spot ? Ti-am spus de ce nu e buna poza pusa de tine, pentru ca intre poza cu spot si poza cu pk ai parasit spotul !!!!. Ti-am cerut alt print cu spot, n-a pus -> nefondata.

na pus deoarece eu eram acolo tot timpul

lollll ce pk tyrael nu se vede deoarece sunt slab iar mobii sunt multii

-daca are el poza sa puna el poza cu spot gol deci...... reevaloarea altui admin totusi ms tyrael

nu da cu banuiala ca a-si fi murit

Posted

Ce tyrael ? Asa vezi tu ca ma cheama pe mine ?

Din moment ce tu faci plangerea tot tu trebuie sa o argumentezi... nu?

pai cum sa nu argumentez cand u zici ca eu a-si fi murit acolo

-daca a-si fi murit acuzatoru putea sa puna poza cu spotu si loam eu ss pt minciuna sau ....

- dar deoarece eu eram acolo mai tot timpul cum sa aibe el poza cu spotul si ce sa puna deci gandeste hai sa zic tyraxel offf e grele .....

:comp2:

dar hai sa incetam cu vb si sa lasam alt admin sa-si faca treaba

hai ca ma bag la somn sunt curios maine ce voa zice alt admin ok si bft

Posted

tyrael
tyraxel

#-o :rofl2: :rofl2: scz nu am putut sa ma abtin "tyraxel"

ps: Ce e aia Reevaloare?

impresarule poate e vb de oboseala ce vrei ... era aproape 3 noaptea si cine stie poate n-am dormit cu o seara-n urma ...mai e si viata particulara nu numai muuu ,da ce sti u doar muuu si numai muuu ca intodeauna trebe sa fie cate un noob care sa se bage neimplicat in seama asa de dragul de-a se baga ..... dute si stergeti muci omule si porma sa te bagi in seama

Posted

"Reevaloare" n-are nici o legatura cu oboseala :hug:

ps: eu cand sunt obosit ma culc :sign0136xc6: :rofl2:

PANA LA URMA CINE ESTI U DE TE BAGI ASA IN SEAMA IN ACEST TOPIC .....

-TE ROG FRUMOS VEZI-TI DE TREABA TA

Posted

TyreXel fara suparare .. chiar daca a parasit spotul ... e logic ca "paratul" sa vina cu o poza mai noua decat a lui Tobaica_MG , dar din cate am vazut nu a venit nimeni cu nimic ... nu inteleg de ce tot el a luat ban pentru ca a postat ceva ce i sa intamplat ...

PS : Mersi de warn de pe acum .

PS2 : Asa se intampla pe fiecare comunitate cand la un admin nu ii convine ceva .....isi face dreptate singur .

Posted

-ea ganditiva oamenii buni ce rost avea sa mai postez daca stiam ca poza cu spot ar fi o poza unde eu a-si fi murit???

- port sa fi sa te bagi in gura lupului singur daca era intradevar asa cum considera Tyraxel ( ca eu a-si avea o poza cu spotul in care a-si fi murit si vin cu o poza cu pk pt a-l suspenda pe respectivul player ...

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=345438 Acesta este un Ghid pentru a va ghida mai usor in alcatuirea unei plangeri.

15. PK (Player Kill)

- Primul avertisment: suspend minim 5 zile

- Al doilea avertisment: suspend minim 10 zile

- Al treilea avertisment: suspend minim 20 de zile

- Al patrulea avertisment : suspend minim 40 de zile

- A cincilea avertisment: suspend minim 80 de zile

- A saselea avertisment: suspend minim 98 de zile

Nu se aplica atunci cand status-ul celui care omoara nu se modifica (victima este Murderer 1st Stage , Murderer 2nd Stage sau cel care omoara are selfdefence activat).

Este necesar screen shot in momentul decesului (in locul unde a fost omorat)

Se aplica numai la PK-uri pentru spot sau golden.

PK in arena nu este pedepsit

sa vina el cu o eventuala poza a spotului intre pozele pe care eu le-am pus daca nu e normal ca eu sa am de castigat = dc paratul nu a intervenit?? pt ca s-a simtit cu musca pe caciula si ne avand poze deoarece repet eu am fost acolo mai tot timpul si nu7 avea cum sa aibe el poza cu spotul ,ba pe deasupra am mai revenit cu niste poze in care reiese momentul cand a aparut respectivul pe spot si domnul Tyraxel considera ca greseala e la mine cum asa????...e logic eu am poza asa cum e sa spune o poza cum domnul Tyraxel crede ca a-si avea in m,omentul in care eu a-si muri si una cu pk daca da totusi cel acuzat putea sa vina simplu... cu o poza a spotului si atunci NO COMENT dar asa..... cine are de castigat inj aceasta ipostaza????

Posted

in primul rand eu l-as respecta pe "tyrael",cum ii spui tu,pentru ca e un om care sta sa iti descifreze hieroglifele,nici un nume nu stii sa citesti,ca sa nu zic cum scrii,omule pune mana si citeste o carte,poate dexul,te bate limba romana in ultimul hal,ma doare capul deja la cat am stat sa inteleg ce ai scris tu acolo.Scuze ca ma bag,nu vreau sa te ofensez,dar incearca sa scrii si tu in romana.

Posted

In primul rand, eu te-as respecta pe tine. Ajunsesi, prin postul pe care tocmai il facusi, sa-ti acoperi amandoi obrajii cu rahat, din cauza dela atata pupat in dos. Cat despre fraza kilometrica pe care tocmai o scrisesi, am un singur sfat: du-te inapoi in clasa a 5-a si invata ce-i aia o conjunctie. Scuze ca ma bag, nu vreau sa te ofensez, dar incearca sa scrii si tu in romana.

Posted

In primul rand, eu te-as respecta pe tine. Ajunsesi, prin postul pe care tocmai il facusi, sa-ti acoperi amandoi obrajii cu rahat, din cauza dela atata pupat in dos. Cat despre fraza kilometrica pe care tocmai o scrisesi, am un singur sfat: du-te inapoi in clasa a 5-a si invata ce-i aia o conjunctie. Scuze ca ma bag, nu vreau sa te ofensez, dar incearca sa scrii si tu in romana.

Multumesc,oltene o sa-ti iau sfatul si o sa am grija mai mare cu conjunctia,imi cer scuze ca creierul tau (cacofonia a fost intentionata) nu a priceput ce am vrut eu sa spun si cui am vrut s-o spun si doi la mana "dela" se scrie "de la",nu legat cum ai facuto tu.Si uite cum m-am facut cu un warn,of of oltenii astea,nu mai ai loc de ei...

Posted

Tobaica_MG.. nu are rost sa te mai agiti.. pana o sa fie serverul ON iti expira SS :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: deja avem 7 ore de stat pe bara... si cica numa maine probabil va merge :D asa ca no stres :banghead:

Posted

Tobaica_MG.. nu are rost sa te mai agiti.. pana o sa fie serverul ON iti expira SS :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: deja avem 7 ore de stat pe bara... si cica numa maine probabil va merge :D asa ca no stres :banghead:

ms oricum nu ma agit eu am bk de 346 lvl eu pe bk joc mai mult dar totusi insist deoarece stiu ca sa dat ss la mg asa aiurea totusi astept ce parere are si ce hotarare va avea alt admin

Posted

Imi cer scuze ca intervin, nu il cunosc pe Tobaica, dar nu as vrea ca pe viitor sa patesc la fel....

1. Tobaica vezi ca ai pus 2 poze cu spotu si nici una cu pk...de asemenea modalitatea de exprimare trebuie imbunatatita

2. TyreXel ca moderator pleci de la o premisa gresita....ai vazut potiuni in plus si ai stabilit ca a parasit spotu si te-ai erijat in aparatorul celui care a dat pk.....de ce nu ai luat in considerare varianta ca un coleg de guild i-a adus potiunile? nimeni nu e obligat sa faca poze cand face un trade cu potiuni

nu spun ca nu ai dreptate...poate ca a plecat de pe spot si astfel a pierdut dreptul asupra acelui spot, dar acest lucru trebuie sa fie mai intai dovedit....nu e de ajuns o simpla banuiala din partea ta....daca ai fi aratat dovezile (stii tu de unde sa le iei) ca Tobaica a parasit spotu acum nu mai exista aceasta "reevaloare" sau poate ca exista...depinde de cat de incapatanat este :D

el a postat conform corect si conform regulamentului asa ca nu poti sa-i dai nefondata doar pe simpla ta banuiala ca a plecat de pe spot....ca doar nu esti "mama omida" :)

:tiphat:

Posted

''Important: In cazul in care aveti party pe un spot anume si dumneavoastra parasiti acel spot pentru a va procura mana/health potion sau pentru orice alte motive pierdeti automat orice drept asupra acelui spot.

Daca in timpul in care dumneavostra sunteti plecat de pe spot si un alt player face incepe o preluare nu mai aveti dreptul la spot si nici nu aveti voie sa-l intrerupeti. ''

Tobaica putea pleca de cate ori vroia de pe spot,daca intre timp nu-l ocupa nimeni,TOT AL LUI ERA!

aa si nu-i trebuie ma 100 printuri cu spotul

Posted

Imi cer scuze ca intervin, nu il cunosc pe Tobaica, dar nu as vrea ca pe viitor sa patesc la fel....

1. Tobaica vezi ca ai pus 2 poze cu spotu si nici una cu pk...de asemenea modalitatea de exprimare trebuie imbunatatita

2. TyreXel ca moderator pleci de la o premisa gresita....ai vazut potiuni in plus si ai stabilit ca a parasit spotu si te-ai erijat in aparatorul celui care a dat pk.....de ce nu ai luat in considerare varianta ca un coleg de guild i-a adus potiunile? nimeni nu e obligat sa faca poze cand face un trade cu potiuni

nu spun ca nu ai dreptate...poate ca a plecat de pe spot si astfel a pierdut dreptul asupra acelui spot, dar acest lucru trebuie sa fie mai intai dovedit....nu e de ajuns o simpla banuiala din partea ta....daca ai fi aratat dovezile (stii tu de unde sa le iei) ca Tobaica a parasit spotu acum nu mai exista aceasta "reevaloare" sau poate ca exista...depinde de cat de incapatanat este :D

el a postat conform corect si conform regulamentului asa ca nu poti sa-i dai nefondata doar pe simpla ta banuiala ca a plecat de pe spot....ca doar nu esti "mama omida" :)

:tiphat:

SCZ S-A INTAMPLAT LA REPEZEALA AM PUS ACELEASI POZE CU SPOTUL DOAR

http://imageshack.us/photo/my-images/97/screen082809010024.jpg/

POZA CU SPOT

http://imageshack.us/f/717/screen082809210027.jpg/

POZA CU PK

DAR ORICUM UNDE AM FACUT PLANGERE SUNT POZELE CARE LE-AM PUS SI AICI ,MS sigmann

-maine poimaine si voi veti pati la fel stati linistiti( sau nu stati :) )

Posted

-=-----VRATILOR TREBE SA TREACA SS CA SA DATI UN RASPUNS LA ACEST TOPIC? SAU SA LOATI O HOTARARE ???? DEJA 2 ZILE AU TRECUT ,TREBUIE SA TREACA 5 ZILE???SA RASPUNDETI LA ACEST TOPIC?????

---ASTA-I CULMEA

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...