Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KristySm

Probleme cu jocu

Recommended Posts

Posted

buna vreau si eu ajutor daca se poate

Cand intru in mu incepe sa imi stea procesorul 100% ies din joc revine la normal 2-3 max 15-20%

la inceput credeam ca e de la procesor dar nu e am un intel 3.2GHz

dupaia am luat fiecare driver in parte si iam facut update la ultima versiune de driver si tot degeaba........

de azi a inceput sa se restarteze cand stau in joc mai mult......

si pe langa ca imi merge procesoru 100% mai si sacadeaza rau de tot......

vreau si eu pareri sa vad ce sa ii mai fac ca sincer nu mai stiu

Posted

si mie imi merge calculatoru la 100% cand intru in el . dar nu imi sacadeaza , imi sacada daca luam un alt driver de la placa video . esti sigur ca n-ai gresit driverul ?

vreau sa mentionez ca eu am formatat pc-u inainte sa ma apuc de linkmania.

Posted

am luat driverul direct de pe siteul official al placi video:((

daca lau pus ei gresit lam instalat gresit ....tin sa mentionez ca si pe cd de instalare de la placa video este aceeasi versiune ca si pe site

Posted

salut vezi ca am avut si eu aceeasi problema cu placa video era pusa gresit la download placa mea si am cautat pe forum la ei si am dat de aceeasi problema si aveau link acolo si dupa ce am reinstalato mi-a mers perfect dar din pacate nu am cont adica am =)))) dar nu am apucat sal cofirm si stau pe bara si ma uit la alti cum cresc :P

Posted

ia-ti programu ala "Everest" si iti va spune exact ce ai in calculator , apoi intra pe site-u de la nvidia si cautati driverul de la placa video.

Guest -Teen-
Posted

pai procesorul e 100% din cauza la mu guard.. consuma foarte mult

wrong...procesorul e la single core 100% si inainte de guard...la duale core e la 50-60%;)..daca ai windows 7 e de la windows..baga xp..iti tre pc tare ptr win7 sa mearga mu;)

Posted

wrong...procesorul e la single core 100% si inainte de guard...la duale core e la 50-60%;)..daca ai windows 7 e de la windows..baga xp..iti tre pc tare ptr win7 sa mearga mu;)

Si crezi ca nu e de ajuns ? chiar si 50-60% ? Un joc ca MU ar trebui sa consume maxim 5% :))

Posted

pentru ca ai procesor single core. si eu am tot asa numa ca e cu hyper threading si zice ca foloseste doar 50% din cpu , dar nu cred asta ca nu merge bine counter-strike in timp ce sunt mu.

Posted

mu guard care forteaza procesorul sa mearga la 100% si sa nu fie bun de nimic nu e de cat un esec total ;) doar ca nimeni nu zice ca daca te joci mu e posibil sa ti se strice pc :) de fapt acum trebuie sa specifice la cereintele jocului nu proc de 300 mhz sau cat era trebuie sa zica de la 3000+ :-j

Posted

mi se pare o prostie ca un joc de genul "mu" sa tina procesorul 100% in cazul asta ne facem servere de mu fiecare si tot la 100% sta procesoru

unu dintre admini sau moderatori sa imi explice si mie de ce se intampla chestia asta

Cred ca pt Call of Duty 4 sunt mai multe cerinte ca si la mu si nu imi sta procu la 100%

Posted

windows 7 face figuri la mu....mie de exemplu mereu era la 100% si mergea foarte foarte greu adica nici imaginea nu era clara deloc.....stateam 2 min sa ajung la store.....iti dau un sfat...incearca si cu windows xp si o sa vezi ca o sa mearga mult mai bine;)

Posted

eu am windows 7 ultimate de 2 ani pe laptop si de atunci nu l`am mai formatat si merge super bine. chiar inainte de rr db stateam si cu 3 conturi si nu facea nici 1 figura... nush ce tot aveti cu win 7 . faceti`va setarile la windows calumea si update`uri la drivere si o sa va mearga totul perfect .

Posted

Yep, oricum incearca sa nu tii alte programe deschise cand joci mu,poti sa incerci eventual cu un format sau sa iti rezolvi problema cu driveru`. Cheers

Posted

Yep, oricum incearca sa nu tii alte programe deschise cand joci mu,poti sa incerci eventual cu un format sau sa iti rezolvi problema cu driveru`. Cheers

nu e nici un program deschis ....formatare la ce la hdd?? iam dat de 2 ori si istalat si windows

ce drivere sa ii mai pun iam facut update la windows si la drivere tot aceeasi problema

Guest ~a__lM__a~
Posted

Mu a fost si din pacate ramane un joc slab in ceea ce priveste grafica si foarte solicitant in ceea ce priveste procesorul, asadar, procentajul de uzura nu iti va scadea. Pe de alta parte, in legatura cu sacadarea, ai putea incerca un alt driver pentru placa video. Pentru ca Mu functioneaza pe OpenGl si nu pe Direct3d, unele placi video au probleme cu el, mai ales acceleratoarele grafice.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...