Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

FurDePeNet

Sa luam aminte ^^

Recommended Posts

Posted

nu mai stiu cum se numeste exact hack-u asta . l-am avut si eu odata pe alt server . oricum .. frumos .

el poate sa si mearga , ca monstrii de langa el mor :)

ma scuzi daca ma insel .

Posted

Un singur lucru imi place pe forum la sectiunea plangeri... toti infractori zic ca ei sunt nevinovati ca ei nu folosesc asa ceva... si cand vine adminu vad ba 60 ba 99 :banghead: :banghead: oare de ce? :violent: :violent: :violent:

Mie dor de noptile si rolele de scoci folosite pe 97d ... vorba aia... jocul ca atare e o placere pana incepi sa il inveti in totalitate.. apoi devine aiurea penruca toti vor sa fie sus prin munca necinstita...

Bafta la SS la cei ce sunt infractori... si bafta la RR la cei ce joaca corect. :tiphat: :tiphat: :tiphat:

In caz ca iau Warn... Respect adminului :D

Posted

De la secunda 48 se vede clar ce folosesti :))

PS: Invatati sa jucati corect nu cu speed, d/c si alte minunatii

Spune-mi si mie ce folosesc :violent: , omor cumva mobii mai repede?

Posted

Eu am postat pentru speed, ca asta ai avut la urma urmei, nu autokill cum s-a scris mai sus :)

Cine te pune sa apesi F5 cand esti in elite?

Plus ca nu stiu ce mai astepta adminii :|. Se vede destul de clar ca a avut speed :). Sau asteapta sa treaca cs-ul

Posted

Si mobi dc nu cad?

uite-te la ambele video cu atentie sa vezi ca filmat de la distanta se vede clar cum da cu click stanga f rpd in mobi => autokill

cand se aproprie normal ca nu mai cad mobii pentru ca e autokill din elite si merge cu meet player , daca se apropie cineva nu mai face autokill

F5 din elite , du-te si canta la alta masa cu minciunile astea

logurile vor confirma , hai sa le vedem -_-

Posted

Si mobi dc nu cad?

uite-te la ambele video cu atentie sa vezi ca filmat de la distanta se vede clar cum da cu click stanga f rpd in mobi => autokill

cand se aproprie normal ca nu mai cad mobii pentru ca e autokill din elite si merge cu meet player , daca se apropie cineva nu mai face autokill

F5 din elite , du-te si canta la alta masa cu minciunile astea

logurile vor confirma , hai sa le vedem -_-

Ma tu esti prost? Unde dau eu cu click stanga ma?Ce elite ma? Ce tot induci in eroare atat? Rog sa i se dea warn , nu are treaba cu topicul asta

Posted

se vede foarte clar cand ataca cu click normal si pica monstrii . am vazut ca a murit un monstru la o distanta destul de mare si nu aveai cum sa-l omori nici cu skilu . parerea mea este ca .... e un video destul de reusit . :tiphat:

Posted

Daaaa....da ei sunt sfinti saracii

Ce sarcastic esti, daca voi aveti calculatorul din anii 80' si v-i se pare ca unu omoara mobii mai repede, sau se misca nu stiu cum , gata are hack, terminati cu prostiile astea, functiile astea, si hackurile poate le folosesti tu, nu vii tu si ma vanezi. Inca odata warn la neimplicati, acum toti se dau drept admini , va dati cu parerea si va dati prost. :beer:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...