Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest puff

D/C hack + amenintari

Recommended Posts

Posted

Mai pe scurt Eagles = Magnnum si se pare ca se face vedeta singur, din nou :D

Discutia in care zice ca aproape a invatat sa dea D/C nanana.gif

Amenintarile cum ca ne posteaza el pe noi cei din A_A_A si ca ne vaneaza, ne filmeaza, etc

http://img51.imageshack.us/img51/7242/screen082705250006.jpg

http://img842.imageshack.us/img842/5805/screen082705250007.jpg

http://img856.imageshack.us/img856/9100/screen082705260008.jpg

http://img26.imageshack.us/img26/1926/screen082705260009.jpg

http://img21.imageshack.us/img21/7084/screen082705270010.jpg

Pe langa amenintarile ca ne posteaza cu nu stiu ce draci pe care le are el intre urechi (pentru ca minte sigur nu are acolo) mai recunoaste ca are si nu stiu ce main crack-uit.

Sincer omul asta ar trebui sa primeasca 99 doar pentru inteligenta de care da dovada tiphat.gif

P.S. : Ziceai tu nu stiu ce de poze si video facute cu skype-ul :)) parca ziceai ca le pui aici si discutia cu biili si toate, sunt foarte curios :))

Posted

Si eu azi pun linkul cu mainul crackuit de la bili dat clickerul tot de bili in discutie am zis exact asa ca mai era oleca si ma invatati si d/c cei din A.A.A

si nu ai pus restul de discutie pui ce iti convine tie dar pun linkul macar sa schimbe sau scoata muguardul ca e degeaba aici pierzi chiar am

Posted

Unu la mana, adu tu ceva dovezi cum ca ai primit din A_A_A nu stiu ce main si clicker si ce mai zici tu pe acolo.

Doi la mana, ce rost are sa pun printuri cum imi zici tu ca ai firma in anglia si chestii de genul plus ca sunt vreo nu stiu cred ca 20 de printuri, dar daca adminul o sa le ceara o sa fac un efort si o sa le pun pe toate.

Trei la mana, termina cu acuzatiile astea nefondate la adresa aliantei A_A_A atata timp cat nu ai nici o dovada, vorbim cand vad ceva dovezi.

Patru la mana, tu crezi ca ma incalzeste pe mine faptul ca pui tu link cu main-ul despre care vorbesti si nu stiu ce clicker?

Si eu azi pun linkul cu mainul crackuit de la bili dat clickerul tot de bili in discutie am zis exact asa ca mai era oleca si ma invatati si d/c cei din A.A.A

si nu ai pus restul de discutie pui ce iti convine tie dar pun linkul macar sa schimbe sau scoata muguardul ca e degeaba aici pierzi chiar am

Printurile cu http://img148.imageshack.us/img148/3028/screen082705280016.jpg , http://img856.imageshack.us/img856/8606/screen082705290017.jpg , respectiv http://img33.imageshack.us/img33/2157/screen082705300019.jpg , ca sa iti demonstrezi ca nu ai zis chestia asta "am zis exact asa ca mai era oleca si ma invatati si d/c cei din A.A.A"

Domnilor admini mai vreti si alte dovezi ca merita 99 domnisorul "lectie de limba romana" aici de fata?

Posted

puff de cand ati gasit main-ul crackuit va faceti de cap. Rusine, stiu deja cum procedati tu si cu bilionx, fara suparare dar ce ati fost si ce ati ajuns.

Eagles parerea mea nu te mai obosi,nu mai fa topic de spam din pentru toate prostiile! Citeste aici

Cand faceti o plangere impotriva unui jucator, asigurati-va ca dovezile pe care le aveti sunt conforme cu regulamentul si/sau ghidul de postare si ca plangerea este apta sa duca la suspendarea respectivului caracter.

Orice plangere care nu respecta regulamentul/ghidul de postare sau care, chiar respectandu-le, se va dovedi ca fiind nefondata, va fi sanctionata cu suspendarea caracterului de joc

Pasaj luat din regulament :>

Puff ai dori sa ne arati dupa regulamentul oficial mu linkmania ce regula a incalcat el aici ?

In topic scrie d/c si amenintari. in primu rand nu vad niciun d/c iar apoi amenintari de astea se fac tot timpul, mi se pare normal acum cand adminii au dat voie playerilor sa se posteze intre ei. Si nici nu sunt asa grave,si eu pot sa zic ca ma duc sa-i prind cu speed pe toti din guilda X.

Hai cu nefondata.

Posted

puff de cand ati gasit main-ul crackuit va faceti de cap. Rusine, stiu deja cum procedati tu si cu bilionx, fara suparare dar ce ati fost si ce ati ajuns.

Eagles parerea mea nu te mai obosi,nu mai fa topic de spam din pentru toate prostiile! Citeste aici

Cand faceti o plangere impotriva unui jucator, asigurati-va ca dovezile pe care le aveti sunt conforme cu regulamentul si/sau ghidul de postare si ca plangerea este apta sa duca la suspendarea respectivului caracter.

Orice plangere care nu respecta regulamentul/ghidul de postare sau care, chiar respectandu-le, se va dovedi ca fiind nefondata, va fi sanctionata cu suspendarea caracterului de joc

Pasaj luat din regulament :>

Puff ai dori sa ne arati dupa regulamentul oficial mu linkmania ce regula a incalcat el aici ?

In topic scrie d/c si amenintari. in primu rand nu vad niciun d/c iar apoi amenintari de astea se fac tot timpul, mi se pare normal acum cand adminii au dat voie playerilor sa se posteze intre ei. Si nici nu sunt asa grave,si eu pot sa zic ca ma duc sa-i prind cu speed pe toti din guilda X.

Hai cu nefondata.

Nu stiu sa te fi intrebat cineva ceva si din cate vad vi si tu cu anumite acuzatii pe care nu le poti sustine "puff de cand ati gasit main-ul crackuit va faceti de cap. Rusine, stiu deja cum procedati tu si cu bilionx, fara suparare dar ce ati fost si ce ati ajuns."

Te-as sfatui sa nu iti bagi nasul unde nu iti fierbe oala. Pentru asta cer un warn frumos pentru domnisorul bagacios.

Acum sa revenim la ale noastre , nu stiu tie , dar mie nu imi convine sa vina cineva sa ma ameninte asa pe degeaba fara nici o dovada si cat despre hack , a recunoscut singur ca aproape ca l-a invatat si ca o sa posteze link cu main si clicker si cai verzi pe pereti , dupa capusorul meu rezulta ca este in posesia unor hack-uri si ca le foloseste.

Next time mind your own da.mn business! tiphat.gif

Posted

Sunt in Acvila iar Magnnum aka eagles e gm-ul meu. Si sa sti ica nu imi convine sa vina din alianta ta toti inapoiatii si sa ne ia spoturile din kanturu folosind d/c. De asta am si intrat in discutie, pentru ca magnnum doar ameninta, voi puneti in aplicare :tiphat:

Iti cer sa imi arati pasajul din regulament pe care la incalcat! Daca nu esti apt de nefondata datorita simplului motiv din titlu "d/c hack" + amenintari. Nu vad niciun d/c in pozele tale iar amenintarile nu sunt primele si nici ultimele de pe server, dar nu sa pedepsit niciuna.

In concluzie CER NEFONDATA iar cand va veni Eagles va cere si el :)

Posted

Am impresia ca voi cei din "Acvila" sunteti toti batuti in cap.

1. Nu te-am postat pe tine , nu ai ce cautat in acest topic , nu esti implicat! WARN

2. Nu ma intereseaza ca nu sunt primele amenintari , eu nu accept asa ceva , sa fiu amenintat ca face si drege si posteaza si ca are dovezi , sa aduca dovezile.

3. A recunoscut singur ca , citez "mai era oleaca si ma invatati cum sa dau d/c" , pe langa asta zicea mai sus ca pune link cu main crack-uit si cu clicker , deci pe scurt e in posesia unor hack-uri , peste 3-4 mine poate ma trezesc cu d/c pe spot.

Prin urmare dute latra la alt gard , nu ai ce cauta aici , iar daca e vorba de nefondata trebuia sa o ceara el nu catelusul lui sau ma rog , avocatul poporului si daca e sa iau nefondata stai linistit ca nu ma afecteaza cu nimic 5 zile de pauza.

Cu dedicatie speciala pentru tine , din dragoste crazyqj4.gif

Posted

Am impresia ca voi cei din "Acvila" sunteti toti batuti in cap.

1. Nu te-am postat pe tine , nu ai ce cautat in acest topic , nu esti implicat! WARN

2. Nu ma intereseaza ca nu sunt primele amenintari , eu nu accept asa ceva , sa fiu amenintat ca face si drege si posteaza si ca are dovezi , sa aduca dovezile.

3. A recunoscut singur ca , citez "mai era oleaca si ma invatati cum sa dau d/c" , pe langa asta zicea mai sus ca pune link cu main crack-uit si cu clicker , deci pe scurt e in posesia unor hack-uri , peste 3-4 mine poate ma trezesc cu d/c pe spot.

Prin urmare dute latra la alt gard , nu ai ce cauta aici , iar daca e vorba de nefondata trebuia sa o ceara el nu catelusul lui sau ma rog , avocatul poporului si daca e sa iau nefondata stai linistit ca nu ma afecteaza cu nimic 5 zile de pauza.

Si daca iti zic eu acum ca eu sunt ala care a dat d/c la tot serverul ma crezi nu ? Daca iti zic sa te arunci in fantana ca gasesti aur ma crezi nu ?

Uite aici nici eu nu am acceptat sa imi sparga party-ul un lachi dar nu sa intamplat nimic http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=419688 Viata nu e corecta.

Asteptam in continuare paragraful din regulament pe care la incalcat.

Nu uitati mai mentionez odata sa se ia in considerare titlul topicului d/c(nu vad niciun d/c) si amenintarile care nu sunt in regulament pedepsite si sa se dea nefondata.

Guest .:AleX:.
Posted

daca e sa iau nefondata stai linistit ca nu ma afecteaza cu nimic 5 zile de pauza.

=)) cum nu te afecteaza ma ? vrei sa te vedem facand iar 4-5 topicuri la reevaluare ? =))

no warn nu m-am putut abtine

Guest Silphy
Posted

magnum... am crezut ca te lecuisi dupa ce ai luat acel ss..... dar vad ca nu , iar vii cu amenintari cu tot felu de prostii.... cear fi sa iti vezi tu de treaba ta si sa ne lasi pe noi in pace? Daca ai primit nus ce main si nus ce cliker ar trebui sa ne multumesti nu sa fii sa spui nus ce prostiii.

@@btw acel main este si aici pe forum.

Posted

e vanatoare ce faci tu aici. Nu ai facut decat sa dai apa la moara si sa fi de acord cu el cand vorbea de membrii din AAA ca sa il postezi apoi ?

Iar legat de d/c nu mai zic. "mai era putin si ma invatati cum sa dau si d/c " nu inseamna deloc "am invatat sa dau d/c"

nefondata all the way.

nu am nimic cu nimeni dar cand vad acuzatii bazate pe presupuneri mi se ridica parul pe ceafa :)

Posted

daca e sa iau nefondata stai linistit ca nu ma afecteaza cu nimic 5 zile de pauza.

=)) cum nu te afecteaza ma ? vrei sa te vedem facand iar 4-5 topicuri la reevaluare ? =))

no warn nu m-am putut abtine

Warn Up... daca o sa cauti pe tot forumul de la link nu am facut niciodata o reevaluare... Nu inteleg de ce toti cretinii serverului va adunati la sectiunea plangeri, voi chiar nu aveti altceva mai bun de facut?

e vanatoare ce faci tu aici. Nu ai facut decat sa dai apa la moara si sa fi de acord cu el cand vorbea de membrii din AAA ca sa il postezi apoi ?

Iar legat de d/c nu mai zic. "mai era putin si ma invatati cum sa dau si d/c " nu inseamna deloc "am invatat sa dau d/c"

nefondata all the way.

nu am nimic cu nimeni dar cand vad acuzatii bazate pe presupuneri mi se ridica parul pe ceafa :)

War Up si tie

Sa inteleg ca tu esti si un fel de psiholog de mi-ai dedus deja planul si sti ce gandeam cand am facut plangerea :)) BangHead.gif ... cap de pluta ce esti

Ma voi astia avocatii poporului, chiar va e greu sa jucati acolo linistiti si sa va uitati prin alte topicuri gen "Guilds" , "Vanzari Cumparari" si altele?

Deci cer Warn Up pt toti neimplicatii acestia bagaciosi si va mai spun inca o data Mind you're own da.mn business! tiphat.gif

Posted

Si poza originala cu discutia despre d/c ca sa nu cumva sa credeti ca am pus mai mult decat liniile acelea rosii acolo tiphat.gif

http://img12.imageshack.us/img12/7404/screen082705290018.jpg

Guest Silphy
Posted

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...