Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Andr3y(^_^)

Intrebare , Cum poti sa te pui pe aceleas cord?

Recommended Posts

Guest Albastr3l
Posted

Mu ar trebui sa ofere si alte provocari decat in a gasi nod in papura altor jucatori si a posta o plangere in speranta de a lua cineva suspend. Dovezile mi se par irelevante, dar fiind un topic la Diverse am sa-l mai las deschis o vreme pentru "dat cu parerea".

ce tare esti ma jur .. da pentru Gunit nu ai nimic ? k el cauta nod in papura la toti jucatori ? :))

Posted

is mai multe optiuni sw skill da la skill mai greu iti iasa toti 5 in acelasi loc sw iara iti ia ceva pana se pun toti pe aceiasi coor si dau sw pe rand ramane gt care o folosesc 100% doar tot ei dau disconnect in CS :) din trupa aia doar pe Boddom il vad curat

Nu mai acuza fara dovezi :)

Posted

multi mincinosi pe aici.

in afara de BK (+-mg) care poate face lucrul asta fara prea mare efort nimeni nu sta sa caute sabii cu skill sau ce alte prostii de scuze mai gasiti voi aici.

toti care-i vezi asa clar folosesc //gt , nu incape nici o discutie.

Posted

multi mincinosi pe aici.

in afara de BK (+-mg) care poate face lucrul asta fara prea mare efort nimeni nu sta sa caute sabii cu skill sau ce alte prostii de scuze mai gasiti voi aici.

toti care-i vezi asa clar folosesc //gt , nu incape nici o discutie.

daca asa zici tu, putem noi sa spunem ceva? Daca NIMENI nu sta si cauta, e clara treaba.

Posted

4. Ultimul caz ar fi "sincronizarea" ceea ce putini il stiu, dau un exemplu.

X se pune pe cordonatele 100 - 100

Y se pune pe cordonatele 101 - 100

Z se pune pe cordonatele 102 - 100

Ce-i 3 trebuie sa ajunga la cordonatele 105 - 105 dar ca sa ajunga toti acolo le trebuie intai un punct de reper(sa stie cordonatele), cum pot ei afla un punct de reper? simplu, X se duce pe cordonatele 105 - 105 si dropeaza un box / heart sau un item aleatoriu, dupa ce (toti 3) si-au gasit toti punctul de reper, X se duce inapoi pe cordonatele initiale, iar la un anumit semnal "ex: go" toti se pun pe cordonatele 105 - 105 (apasa click stanga) :tiphat:

p.s. sunt mai multe exemple la cazul cu "sincronizarea"

Posted

Ce-i 3 trebuie sa ajunga la cordonatele 105 - 105 dar ca sa ajunga toti acolo le trebuie intai un punct de reper(sa stie cordonatele), cum pot ei afla un punct de reper? simplu, X se duce pe cordonatele 105 - 105 si dropeaza un box / heart sau un item aleatoriu, dupa ce (toti 3) si-au gasit toti punctul de reper, X se duce inapoi pe cordonatele initiale, iar la un anumit semnal "ex: go" toti se pun pe cordonatele 105 - 105 (apasa click stanga) :tiphat:

nu esti prost, dar nu asa facem

Posted

nu esti prost, dar nu asa facem

el nu e .dar mata-i sigur...

idiotilor nu mai jucati jocul asta ca va tampeste de tot..Luati cazul lui Guzit asta.....cel mai tare prost intr-un joc de rahat...

Have a nice day!! :)

aa si uitam sa va raspund la intrebarea "Cum se pot pune 5 jucatori pe aceleasi coordonate"

Pai..ia puneti-o pe mama lui Guzit cracanata si o sa vedeti ca se pot pune si zece pe aceleasi coordonate =)) =)) =)) :dance: :hello: :bananadance2: :bananadance2:

Posted

Intrebarea mea este cum faci preluare daca sunt toti 5 pe aceleasi coord?

Simplu, te uiti atent la toti si le scrii numele. O sa vezi 1 sau 2 poate 3. Si ii impingi ca sa ii separi daca ai cu ce. Apare self-defense , posibil sa te omoare, macar stii ca sunt on :) Asta fiind doar unul din avantajele acestui stil de a sta pe spot.

Posted

Simplu, te uiti atent la toti si le scrii numele. O sa vezi 1 sau 2 poate 3. Si ii impingi ca sa ii separi daca ai cu ce. Apare self-defense , posibil sa te omoare, macar stii ca sunt on :) Asta fiind doar unul din avantajele acestui stil de a sta pe spot.

si daca il omori si are auto print ? cn se arde ? :))

Posted

Vezi Marius ca te da afara din guild Gunit, dc dai replyuri impotriva lui. :violent:

Nu inteleg dc trebe mereu sa faceti smecheri?

Este deranjant sa stati asa stiti foarte bine,dc eram eu admin,va dadeam d/c la toti 5.

De exemplu, dc careva de acolo avea speed, nu se vedea :whistle:

Posted

Nu-mi place sa ma bag aiurea si sa iau partea cuiva dar Tsu , e cam greu sa beneficiezi de prezumtia de nevinovatie cand acum cateva zile ii luai apararea lui DubLeCriMe zicand in topicu initiat de tine la sugestii ca in niciun caz nu foloseste elite cand el saracu zbura alaltaieri la lvl 398 prin arena la gigas cu autokill (NU SPEED , Autokill :) ) si drept dovada a luat ban permanent in urma scan-ului.

Greu.....

Posted

Nu-mi place sa ma bag aiurea si sa iau partea cuiva dar Tsu , e cam greu sa beneficiezi de prezumtia de nevinovatie cand acum cateva zile ii luai apararea lui DubLeCriMe zicand in topicu initiat de tine la sugestii ca in niciun caz nu foloseste elite cand el saracu zbura alaltaieri la lvl 398 prin arena la gigas cu autokill (NU SPEED , Autokill :) ) si drept dovada a luat ban permanent in urma scan-ului.

Greu.....

am zis ca nu stiu ca foloseste, insa, din pozele alea nu se vedea ca era afk nici ca ar folosi

@fulmine, esti in plus.

Posted

1. dau toti click pe aceleasi coordonate in acelash timp

2.nu trebe sa dai skill pe jucator , ajunge sa astepti sa apara 1 mob deasupra lui ... dai skill pe mob si automat sari deasupra jucatorului.

3.elful da click pe coordonatele xyz iar sm-ul da teleport in acelash timp ... restul mg,bkdl ... vezi punctul 2

@sunt 1000 de combinatii ca sa ajungi fara self sau //gt dar sa nu uitam ca e topic facut la diverse si toti care va dati aici mari jucatori la randul vostru ati copiat de la altii mai mari sau mai vechi ca voi .Prin faza newbie orice jucator trece. :tiphat:

Posted

Inca nu mi-a raspuns nimeni la intrebare. Eu poate am 20 rr si ei au cate 1-2. Ce fac ii omor cand dau sa ii mut ?

Posted

n-ai cum cu SW pentru ca nu le mai poti acorda la toti party . fie , bk-u sa zicem ca intra iar in formatie cu skillu si elfa . dar ceilalti nu le poti da party cand stau unu peste altu . deoarece nu le vezi la toti numele . chiar daca le dai pe rand party . poate au alta idee nu neaparat //gt . dupa parerea mea ... sw n-are cum .

Posted

1. dau toti click pe aceleasi coordonate in acelash timp

2.nu trebe sa dai skill pe jucator , ajunge sa astepti sa apara 1 mob deasupra lui ... dai skill pe mob si automat sari deasupra jucatorului.

3.elful da click pe coordonatele xyz iar sm-ul da teleport in acelash timp ... restul mg,bkdl ... vezi punctul 2

@sunt 1000 de combinatii ca sa ajungi fara self sau //gt dar sa nu uitam ca e topic facut la diverse si toti care va dati aici mari jucatori la randul vostru ati copiat de la altii mai mari sau mai vechi ca voi .Prin faza newbie orice jucator trece. :tiphat:

Ar trebui sa se roage adminii de tine sa intri in echipa lor...pe bune vb :)

Posted

mi sa parut suspecta faza oricum in fine .. dar daca ne punem toti asa e posibil sa mai facem o preloare? nu se vad decat 2 nume maxim din ce-i 5

cum ar zice Sheldon: BEZINGA

Exista o metoda si la ce zici tu, dar nu o sa ti-o spun.

Its bazinga! :angry: I'm not insane, my mother had me tested! :lol:

Cat despre subiect, partea clasica si veche pe care o stie toata lumea e skill-ul ala de arma, mentionat de cativa mai sus, uppercut, stab si inca unu, ceva cu slash parca. Desi, o metoda buna de practicat e si aceasta cu switch-ul, daca chiar vreti sa stati 3 party-uri pe un spot si sa nu aibe nimeni posibilitatea sa va preia spotul, normal ca nu sunteti sanatosi la cap si o faceti si pe-asta. :)) Desi cam greu de realizat, dar posibil, mai putin elful si sm-ul, ca ei parca nu pot folosi skill-urile alea.

Posted

Vezi Marius ca te da afara din guild Gunit, dc dai replyuri impotriva lui. :violent:

Nu inteleg dc trebe mereu sa faceti smecheri?

Este deranjant sa stati asa stiti foarte bine,dc eram eu admin,va dadeam d/c la toti 5.

De exemplu, dc careva de acolo avea speed, nu se vedea :whistle:

Bobby, eu nu am dat replay impotriva nimanui, si in momentul de fata nu are de unde sa ma dea fara pentru ca nu joc :P nu am nici net nici pc sa imi tin jocul cu mu guardul asta :( decat sa imi mai ard un procesor mai bn stau in banca mea pana se rezolva problema :))

Posted

se vede ca nu aveti habar de jocul asta :)

te pui pe coord dai sw, se pune urmatorul da sw si urmatorul si asa mai departe

si uite asa sunt toti pe coord alea

daca nu luam in calcul varianta cu skillu

Asta a fost prima posibilitate la care m-am gndit, switch character, dar acum intrebarea mea este: cum au facut party odata fiind unul peste altul? Deoarece daca pui mouse-ul pe charactere o sa apara doar 1 nume, maxim 2 si dupa trebuie sa schimbi coordonatele ca sa le vezi pe celelalte. Rezulta ca cel putin 2 jucatori de acolo au folosit //gtt , iar aici se poate dovezi prin faptul ca initiatorul topicului a facut poze din mai multe angule si coordonate si tot nu a reusit sa faca print la toate characterele. Crede-ma ca si eu faceam astfel de chestii cand jucam cu 2 sau 4 charactere pe 97d, dar nu puteam niciodata sa fac party mai mare de 4 si sa fie pe aceleasi coordonate. :)

Singura explicatie plauzibila ar fi urmatoare si in urmatoarele conditii: 1 sm, 1 elf, 2bk si 1 mg sau 2 mg si 1 bk; sm cu elf dau switch sa se puna pe coordonate; se face party; bk si mg vin phono si ataca cu skill sa se puna peste elfa si sm. Cam greu de imaginat ca v-ati dichisit atata pentru 1 party.

Ca o conluzie: ar trebui interzis prin regulament un astfel de lucru doarece este imposibil sa faci preluare la 5 charactere fara sa faci pk.

Posted

gt clar...cat despre explicatiile puerile cu switch si skill de arma...e la fel cu explicatiile elite: 'eu nu folosesc...eu nu...dar nici eu' pina cand apar printurile

cat despre legalitatea procedurii...eu as fi postat la plangeri si as fi incadrat-o AICI:

23. Cheating

Cei care sunt prinsi folosind aplicatii de tip hack - CONT BLOCAT! pe o perioada nedefinita.

NU se accepta exploatarea bug-urilor jocului - CONT BLOCAT!

Cu sau fara programe ajutatoare (hackuri) exploatarea unui bug este ILEGALA!

Pentru renumitele DUPE, CONT BLOCAT + blocarea celorlalte care au legatura cu contul principal.Asta pentru a se vedea ca sunt in concordanta cu regulamentul si nu se admite asa ceva indiferent de procedeul folosit...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...