Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Kile

[Rezolvat]ShaKaLoo - Bug abuse .

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: Kile

Numele EXACT celui pe care îl reclam: ShaKaLoo

Screenshot-uri:

SS 1. Click Here

SS 2. Click Here

SS 3. Click Here

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Am facut un " mini-war " cu o parte din alianta, si am vazut un membru' Grove acolo, m-am dus spre el si era pe locul din spate al motor-ului facand db .

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): -

Martori: Mai multi, nu-mi mai amintesc exact .

Posted

Doar pe mn mai vazut dupa ce ai venit eu am ramas pe motor faceam db ce vroiai sa ma dau jos sa trag ? ce vina am eu ca sa dat el jos de pe motor.

# ai dat si /stats sa nu se vada ca ai facut crima ..

Posted

Doamne fereste, am avut /stats inca de cand am plecat [ sa verific cate mats mai am ] pentru ca am dat pe /fa " Care vrei arme, da-i /w sau zi aici " Crezi ca am omorat pe cineva ? Se vede distanta de la care am venit, sau am si eu sniper din /sellgun nu ? Nu vezi ce distanta e ? L-am vazut pe motor cu g, si am facut poza de la distanta [ in ss nu s-a vazut numele ] .

# " da-i si /stats sa nu se vada crima " ce replica dura mi-ai tras la faza asta, se vede clar ca eu am venit cu " pumnu' " spre tine, ca te-am vazut cu g pe motor facand db, in fiecare poza am pumnu' si aveam un deagle 66 gloante, nefolosit chiar .

@ Ce hal puteti mintii ca sa va scoateti :|

Posted

in poza asta e diferenta de 10 secunde ... se vede clar ca ai dat /stats si tot eu mint :|

Posted

Ba frate, ma lasi cu mordeala asta ? Eu v-am luat cu deagle de la 100 M distanta ? Nu vezi ca vrei sa faci ca sa para " o vanatoare din partea mea " Nu vezi unde sunt eu in prima poza, unde sunt in ultima ? :| Nici macar nu am folosit deagleu' ala , sa fim seriosi ma :|

@ Se vede clar ca in urma mea, mai veneau inca 2 . Si nu mai era absolut nimeni, am mentionat mai sus de ce am dat /stats . Si inca cum, aveam /stats din prima poza cu deagle 66 gloante, si la fel si in a trei-a, am venit cu pumnu' spre tine din primele trei poze caci te-am vazut g pe motor si mi-am dat seama ce ai vrut sa faci .

Posted

Nu primeste nimic deoarece nu exista dovezi concludente in care jucatorul ShaKaLoo s-ar fi dat jos de pe motor si s-a pus in spate pentru a trage cu deagle.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...