Kile Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Numele meu în joc: Kile Numele EXACT celui pe care îl reclam: ShaKaLoo Screenshot-uri: SS 1. Click Here SS 2. Click Here SS 3. Click Here Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Am facut un " mini-war " cu o parte din alianta, si am vazut un membru' Grove acolo, m-am dus spre el si era pe locul din spate al motor-ului facand db . Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): - Martori: Mai multi, nu-mi mai amintesc exact .
Guest Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Doar pe mn mai vazut dupa ce ai venit eu am ramas pe motor faceam db ce vroiai sa ma dau jos sa trag ? ce vina am eu ca sa dat el jos de pe motor. # ai dat si /stats sa nu se vada ca ai facut crima ..
Cristian Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Pot sa stiu si eu de ce ai dat /stats inainte sa faci poze?
Kile Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Doamne fereste, am avut /stats inca de cand am plecat [ sa verific cate mats mai am ] pentru ca am dat pe /fa " Care vrei arme, da-i /w sau zi aici " Crezi ca am omorat pe cineva ? Se vede distanta de la care am venit, sau am si eu sniper din /sellgun nu ? Nu vezi ce distanta e ? L-am vazut pe motor cu g, si am facut poza de la distanta [ in ss nu s-a vazut numele ] . # " da-i si /stats sa nu se vada crima " ce replica dura mi-ai tras la faza asta, se vede clar ca eu am venit cu " pumnu' " spre tine, ca te-am vazut cu g pe motor facand db, in fiecare poza am pumnu' si aveam un deagle 66 gloante, nefolosit chiar . @ Ce hal puteti mintii ca sa va scoateti :|
Guest Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 in poza asta e diferenta de 10 secunde ... se vede clar ca ai dat /stats si tot eu mint :|
Kile Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Ba frate, ma lasi cu mordeala asta ? Eu v-am luat cu deagle de la 100 M distanta ? Nu vezi ca vrei sa faci ca sa para " o vanatoare din partea mea " Nu vezi unde sunt eu in prima poza, unde sunt in ultima ? :| Nici macar nu am folosit deagleu' ala , sa fim seriosi ma :| @ Se vede clar ca in urma mea, mai veneau inca 2 . Si nu mai era absolut nimeni, am mentionat mai sus de ce am dat /stats . Si inca cum, aveam /stats din prima poza cu deagle 66 gloante, si la fel si in a trei-a, am venit cu pumnu' spre tine din primele trei poze caci te-am vazut g pe motor si mi-am dat seama ce ai vrut sa faci .
Cristian Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Nu primeste nimic deoarece nu exista dovezi concludente in care jucatorul ShaKaLoo s-ar fi dat jos de pe motor si s-a pus in spate pentru a trage cu deagle.