Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

shoby75

Verificare logouri

Recommended Posts

Posted

ba eu nu am treaba cu nimeni ok?doar cerui sa puna 2 poze, nu le puse,el cand imi ceru mie i le pusei in 2 min acum se face ca numai aude, eu nu am pomenit de cand joc sa vad pe cineva cu d/c pe db asta, cer doar poza la ala si suspend pt pk pe spot pana atunci ciocu moale numai vb prostii, exista scan exista reguli o sa se faca drepate, nu esti implicat nu ai dovada stai in banca ta punct

Posted

ba eu nu am treaba cu nimeni ok?doar cerui sa puna 2 poze, nu le puse,el cand imi ceru mie i le pusei in 2 min acum se face ca numai aude, eu nu am pomenit de cand joc sa vad pe cineva cu d/c pe db asta, cer doar poza la ala si suspend pt pk pe spot pana atunci ciocu moale numai vb prostii, exista scan exista reguli o sa se faca drepate, nu esti implicat nu ai dovada stai in banca ta punct

fir-ati voi ai dreaq de olteni:))

nu face pe cretinul ca te prinde bine:))

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=417267

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=417244

cat despre printurimdoar un admin le poate cere(tu ai fost mai prostovan)

iar d/c sau dat la greu,deasta sa inchis si pagina de conturi

oricum daca ala a dat d/c meriti si tu cateva zile ptr complice:))

p.s neimplicat,merit warn

Posted

sa mi se scaneze cate loguri vrei tu ba si ce vrei tu o sa vezi ca nu fac parte din aia care joaca cu prostii, voi sunteti niste papagali nebagati in seama si neiesiti din casa mai bn oltean decat ca tine crescut in creieru muntilor.

Posted

Da in privinta lu Mudja nu se i-a nici o masura??? nici o verificare de logo ..cu atatea la activ???(speed, macro)?? :angry1: :violent:

Jumate din HH au hackuri si voi adminii nu faceti nimik???

Sper k intr-o luna sa joace doar HH sau ..dak ai pile la admini ...sa ne luam la intrecere cu hackuri...

O sa am grija sa verifice vRazvan ...k vad k unii admini nu sunt capabili de asa ceva ..sau sunt cunostinte cu cei in cauza..

Si lasati cu suspendul pe forum pt k si eu sunt implicat :hello:

Si inca ceva ...pe 0.97 se mai faceau unele scanuri la conturile care sunt active....acum vad k nu se mai ocupa nimeni cu asa ceva. :comp2:

HAI CU HACKURILE !!!!!!!!!!!!:bananadance2: :crazy:

Posted

sa inteleg k nici un admin nu are curajul sa se implice in acest post.... are cunostinte (sau relatii) mudja asta mai bune ca voi adminii???....sau se trage de timp astfel incat sa nu se mai poata verifica logourile???? :whistle:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...