Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

WhiteBK

gt odysey

Recommended Posts

Guest PitBuLLnebun
Posted

ba alta persoana mai de treaba nu ai gasit ma ca odi ajuta pe toata lumea cand are cu ce si tu....... noob

neimplicat in post da tu esti prost

Posted

Mda, cu tine in party, te ajuta si tu ce faci ??? Vanezi cumva ?? De fapt e TIPIC Royal, si eu te-am luat in party pe buna baza ca esti OM dar mi-ai demonstrat ca ..... intelegi tu. Cobra sa stai ON ca eu merg CC , bla bla bla. RUSINE. Faci de ras Royalul ma nene :).

No warn pls. Ms.

Posted

nu va mai bagati cei care nu aveti treaba ,daca e in party cu mine ce? eu l-am pus sa foloseasca tot felul de prostii ,din cauza unora ca astia s-a ajuns unde s-a ajuns cu serveru ca nu mai poti juca linistit nici la cs d.c cu nerusinare ,iar tu cobra nu vrei sa te astept 10 ani ,nu ai zis ca lipsesti juma de ora ai zis doar brb stash,de unde era sa ghicesc eu ca revii?

Posted

nu va mai bagati cei care nu aveti treaba ,daca e in party cu mine ce? eu l-am pus sa foloseasca tot felul de prostii ,din cauza unora ca astia s-a ajuns unde s-a ajuns cu serveru ca nu mai poti juca linistit nici la cs d.c cu nerusinare ,iar tu cobra nu vrei sa te astept 10 ani ,nu ai zis ca lipsesti juma de ora ai zis doar brb stash,de unde era sa ghicesc eu ca revii?

Da, asa este, tu ala cuminte si ,, curat '' :)). Intreaba pe Merci ce a facut si el azi si apoi uitate si la tine. Pacat de unii baieti din Royal. O seara buna si scz ca m-am bagat in topikul tau, dar in nici un caz Ody nu merita ce iai facut tu. Pacat. :tiphat:

Posted

asa pentru cultura voastra generala, nu eram eu pe elfa, nu folosesc gt sau alte hack-uri.

dar daca s-a folosit gt ... RIP odysey :))

pe DB trecut nu am facut rau nimanui, nu am postat pe nimeni indiferent ce ar fi facut, dar db-ul asta o sa fie lung.... asa ca sa nu imi stati in cale :angry1:

Posted

Din log nu reiese ca ar fi folosit /gt, a ajuns inapoi pe jos in aproximativ 40 de secunde.

WhiteBK! 5 zile suspend pentru plangere nefondata.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...