Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Tobaica_MG

SAL O INTREBARE DESPRE ELITE

Recommended Posts

Guest ToTo-Riina
Posted

ok am inteles =deci e voie sa se foloseasca ( sa lasi afk sa de-a din coate cu es,sau alte magii si depinde de caracter) atata timp cat nu folosesti programele //auto pick

am auzit de curand ca nu e voie sa folosim STORE ( DC OARE?? )

- lasasem la store scris (AUTO PARTY) AM AUZIT DE LA CEI DIN GUILD CA E INTERZIS SA LASI STORE CUM ASA???

puteti sa-mi explicati daca intradevar se interzice store si din ce motiv sau daca da explicatii cat sa intelegem mai toata lumea ca presupun ca nu numai eu mi-as dori sa aflu informatiile astea

pai daca ai ellite si pui store si ii dai open o sa iti apara pret exagerat per item sau ce pui tu in store , gen 1.567.999.999 zen

fara ellite nu ai cum sa pui acest pret => 60 zile pt ellite

fara elite nu iti apare in stanga sus meet player , auto pick ON/OFF => 60 zile ss ...

@apropo : nu incerca sa faci faza cu store si sa te uiti tu ca iti arata pretul bun , cel pe care il pui tu , cei care vor sa se uite la tine in store vad pretul exagerat

NU TE LUA DUPA MAGICSM ... EL S_A POSTAT SINGUR SI A LUAT 60 zile SS =))))

ms To-to

dar daca las afk cu elite fara store un auto party mere??? e legal?(e bine de stiut ceea ce ai zis ms )

LOLLLLL SI EU AM LASAT LA GREU STORE SI ELIETE AUTO PARTY :))) WOWWW CE BULAN PE CAPUL MEU HMMM SI AM C-AM STAT PANA LA LVL 355 VA DA-TI SEAMA:))) WOW MS MULT

ASTA E BULANU MEU AM SCAPAT:)())) DE ACU INCOLO VOI AVEA MARE GRIJA

auto-party poti lasa cu orice fel de clicker .... auto-party nu demonstreaza ca ai ellite ;) il poti folosi linistit ,

dar nu trebuie sa spui ca tu folosesti ellite si tot felul de prostii , daca cumva primesti pk pe spot , iti face cineva ks la golden , .... studiaza bine POZELE :))

dai F9 si debifeaza toate prostiile alea , exit la 400 lvl , /re off .... lasa bifat doar stop-move cand se apropie cineva de tine ...

Posted

ok am inteles =deci e voie sa se foloseasca ( sa lasi afk sa de-a din coate cu es,sau alte magii si depinde de caracter) atata timp cat nu folosesti programele //auto pick

am auzit de curand ca nu e voie sa folosim STORE ( DC OARE?? )

- lasasem la store scris (AUTO PARTY) AM AUZIT DE LA CEI DIN GUILD CA E INTERZIS SA LASI STORE CUM ASA???

puteti sa-mi explicati daca intradevar se interzice store si din ce motiv sau daca da explicatii cat sa intelegem mai toata lumea ca presupun ca nu numai eu mi-as dori sa aflu informatiile astea

pai daca ai ellite si pui store si ii dai open o sa iti apara pret exagerat per item sau ce pui tu in store , gen 1.567.999.999 zen

fara ellite nu ai cum sa pui acest pret => 60 zile pt ellite

fara elite nu iti apare in stanga sus meet player , auto pick ON/OFF => 60 zile ss ...

@apropo : nu incerca sa faci faza cu store si sa te uiti tu ca iti arata pretul bun , cel pe care il pui tu , cei care vor sa se uite la tine in store vad pretul exagerat

NU TE LUA DUPA MAGICSM ... EL S_A POSTAT SINGUR SI A LUAT 60 zile SS =))))

ms To-to

dar daca las afk cu elite fara store un auto party mere??? e legal?(e bine de stiut ceea ce ai zis ms )

LOLLLLL SI EU AM LASAT LA GREU STORE SI ELIETE AUTO PARTY :))) WOWWW CE BULAN PE CAPUL MEU HMMM SI AM C-AM STAT PANA LA LVL 355 VA DA-TI SEAMA:))) WOW MS MULT

ASTA E BULANU MEU AM SCAPAT:)())) DE ACU INCOLO VOI AVEA MARE GRIJA

auto-party poti lasa cu orice fel de clicker .... auto-party nu demonstreaza ca ai ellite ;) il poti folosi linistit ,

dar nu trebuie sa spui ca tu folosesti ellite si tot felul de prostii , daca cumva primesti pk pe spot , iti face cineva ks la golden , .... studiaza bine POZELE :))

dai F9 si debifeaza toate prostiile alea , exit la 400 lvl , /re off .... lasa bifat doar stop-move cand se apropie cineva de tine ...

MS TO-TO =mi-ai dat un sfat prietenesc ce-l voi tine minte si il voi aplica

-niciodata nu m-am ferit in joc sa nu spun ca folosesc elite:)) atata timp cat nu foloseam auto pick sau alte chestii deastea= folosesc elite ala care nu are auto-pick deci e ok in toate privintele mai putin in store auto party ,hmm si cand ma gandesc am avut party si store auto=party cu -jhon- :))) ( admin) adica cu DL lui ceva sub numele de darco nu mai retin numele:))) dar bine ca am scapat :))) de ss si ii multumesc nu stiam ca se poate loa ss pt asa ceva de acu am sa tin minte si n-o sa mai procedez asa,no store:))

MS to-to pt toate sfaturile pe care mi le-ai dat si succes la joc si in viata de zi cu zi

Guest ToTo-Riina
Posted

pai ellite fara auto - pick este avanta nu ?? ala nu are nici meet player , nu are mai nimic ilegal ;)

auto-party poti pune cu orice clicker .... nu e ceva ilegal

Posted

pai ellite fara auto - pick este avanta nu ?? ala nu are nici meet player , nu are mai nimic ilegal ;)

auto-party poti pune cu orice clicker .... nu e ceva ilegal

ms pt tot

Posted

Normal ca este permis elite , este un clicker simplu , dar daca abuzezi de optiunile acestuia vei fi sanctionat in mod sigur. Si eu folosesc avanta deoarece sunt elf , si nu o sa folosesc Dizzy sa vorbesc in cifre ca aia nu e viata. Folosesc avanta pentru ca e un buffer bun , si poti sta la povesti linistit. Nu ma ating de auto-pick / move to , prostii dinastea , nu are rost sa risti :) . Daca il folosesti fara pick /move to etc , fii sigur ca admini te vor lasa in pace :tiphat:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...