Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Tobaica_MG

SAL O INTREBARE DESPRE ELITE

Recommended Posts

Posted

-AM UN FEL DE ELITE DAR CARE NU ARE OBTIUNII PRECUM PICK ( CHESTIA AIA SA ADUNE SOLO , FARA ASTA POT FOLOSI ACEL ELITE CA VAD CA SE DA SS LA GREU PT ELITE SI NU INTELEG

- SPER SA NU INCEPETII CU TOT FELU DE TAMPENII ACU SI ACUZATII

-

Posted

apare meet player, auto pick on/off?

AM AVANTA ( VARIANTA FARA PICK)

NU APARE NIMIC CAND APAS F6

SHIFT F9 NU ARE IN OBTIUNE

ARE DOAR F9 SI LA F9 POT SA BIFEZ auto pick-up( pres-SPACE) daca bifez aduna tot ce e pe jos fara move =oare e voie???

daca debifez e voie???

Posted

in mod normal da.dar nu te incurajez sa ii folosesti functia de auto pick . dar nu se poate dovedi daca ai sau nu, atata timp cat nu te misti din loc,poate doar cei din pt sa te dovedeasca :))

Posted

normal ar fi voie sa folosesti orice clicker.. atata timp cat folosesti doar click stanga si click dreapta .. fara cules .. fara alte prostii :)

Posted

Din punct de vedere regulamentar ai voie sa il folosesti deoarece nu iti ofera posibilitatea de a folosi movetopick, gtt si ce prostii mai ofera elite. Avand in vedere ca elfelor le este permis auto-buff, nu vad de ce tu nu ai putea folosi avanta.

Posted

daca sti cum sa folosesti elite nu te prinde..

daca bagi move toata ziua buna ziua.. :))

si daca deschizi store cand ai elite...

+1 , toti care nu folosesc elite (ultima versiune ) - inseamna ca n-au curaj .... eu joc cu el de la inceput si nu m-a prins si o sa joc cu el pana la full stats ... :tiphat: , o sa vedeti ca nu ma prinde :nanana:

Posted

apare meet player, auto pick on/off?

AM AVANTA ( VARIANTA FARA PICK)

NU APARE NIMIC CAND APAS F6

SHIFT F9 NU ARE IN OBTIUNE

ARE DOAR F9 SI LA F9 POT SA BIFEZ auto pick-up( pres-SPACE) daca bifez aduna tot ce e pe jos fara move =oare e voie???

daca debifez e voie???

garantat nu :) (poti lasa afk adunand de pe jos :D )

@ Elite ca Elite , dar cu programele de afk cum se mai creste ? :-?

Guest kreeper
Posted

Cum se crestea si atunci cand il aveai doar tu.

LE: Cred ca tu stii cel mai bine ca ai fost printre primii pe server care l-au avut.

Posted

ce atatea intrebari despre un clicker , deja s-au facut zeci de topicuri . logic ca ti se acorda ban daca folosesti (auto pick , auto say , macro bot etc) trebuie sa faceti mereu un alt topic ? omg..

Posted

Cum se crestea si atunci cand il aveai doar tu.

LE: Cred ca tu stii cel mai bine ca ai fost printre primii pe server care l-au avut.

am zis eu ca nu am avut ?

Eram curios daca s-a schimbat ceva,daca se ocupa cineva cu adevarat de acest server.Se pare ca nu , sunt lasati cei ca tine sa joace in continuare(U fiind cel care ai adus programul de afk pe server)

@app , Aveam 30 rr + pe sm cand ai facut programul !

Guest MagiczSm
Posted

nu ... iti da 20 jwl daca faci print cu meet player si il pui la plangeri :)

Guest ToTo-Riina
Posted

iReal se pedepsesc printurile in care apare meet player / auto pick ON/OFF

nu ... iti da 20 jwl daca faci print cu meet player si il pui la plangeri :)

tu ce ai zis sa nu fii singurul prost care s-a postat ...... ii pui si pe altii =))))))))

Posted

ok am inteles =deci e voie sa se foloseasca ( sa lasi afk sa de-a din coate cu es,sau alte magii si depinde de caracter) atata timp cat nu folosesti programele //auto pick

am auzit de curand ca nu e voie sa folosim STORE ( DC OARE?? )

- lasasem la store scris (AUTO PARTY) AM AUZIT DE LA CEI DIN GUILD CA E INTERZIS SA LASI STORE CUM ASA???

puteti sa-mi explicati daca intradevar se interzice store si din ce motiv sau daca da explicatii cat sa intelegem mai toata lumea ca presupun ca nu numai eu mi-as dori sa aflu informatiile astea

Guest ToTo-Riina
Posted

ok am inteles =deci e voie sa se foloseasca ( sa lasi afk sa de-a din coate cu es,sau alte magii si depinde de caracter) atata timp cat nu folosesti programele //auto pick

- lasasem la store scris (AUTO PARTY) AM AUZIT DE LA CEI DIN GUILD CA E INTERZIS SA LASI STORE CUM ASA???

puteti sa-mi explicati daca intradevar se interzice store si din ce motiv sau daca da explicatii cat sa intelegem mai toata lumea ca presupun ca nu numai eu mi-as dori sa aflu informatiile astea

pai daca ai ellite si pui store si ii dai open o sa iti apara pret exagerat per item sau ce pui tu in store , gen 1.567.999.999 zen

fara ellite nu ai cum sa pui acest pret => 60 zile pt ellite

fara elite nu iti apare in stanga sus meet player , auto pick ON/OFF => 60 zile ss ...

@apropo : nu incerca sa faci faza cu store si sa te uiti tu ca iti arata pretul bun , cel pe care il pui tu , cei care vor sa se uite la tine in store vad pretul exagerat

NU TE LUA DUPA MAGICSM ... EL S_A POSTAT SINGUR SI A LUAT 60 zile SS =))))

Posted

pai daca ai ellite si pui store si ii dai open o sa iti apara pret exagerat per item sau ce pui tu in store , gen 1.567.999.999 zen

fara ellite nu ai cum sa pui acest pret => 60 zile pt ellite

fara elite nu iti apare in stanga sus meet player , auto pick ON/OFF => 60 zile ss ...

@apropo : nu incerca sa faci faza cu store si sa te uiti tu ca iti arata pretul bun , cel pe care il pui tu , cei care vor sa se uite la tine in store vad pretul exagerat

NU TE LUA DUPA MAGICSM ... EL S_A POSTAT SINGUR SI A LUAT 60 zile SS =))))

ms To-to

dar daca las afk cu elite fara store un auto party mere??? e legal?(e bine de stiut ceea ce ai zis ms )

LOLLLLL SI EU AM LASAT LA GREU STORE SI ELIETE AUTO PARTY :))) WOWWW CE BULAN PE CAPUL MEU HMMM SI AM C-AM STAT PANA LA LVL 355 VA DA-TI SEAMA:))) WOW MS MULT

ASTA E BULANU MEU AM SCAPAT:)())) DE ACU INCOLO VOI AVEA MARE GRIJA

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...