Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

SpRiTe#fun`

Discuti...

Recommended Posts

Posted

E un topic pe forum ..unde sa nu se implice nici un gm unde se vorbeste in limita bunului simt?

trebe un gm sa se bage sa zica el ceva si sa inchida topicul ..

Se spune adevarul despre admini/Moderatori? e alta parte :)

Diablo mai bine ai explica lumi ..

Ce se zice despre tine aici :) k asa e si nu o da la intoarse :)

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=419669

pai si cum sa`ti explice Diablo din moment ce ai specificat

E un topic pe forum ..unde sa nu se implice nici un gm
Posted

Atata timp cat jucati fara programe de tip macro/bot, nu are cine sa va dea suspenduri, nu vad ce rost are discutia aia, la fel cum nici topicul asta nu-si are rostul

Ce ai zis tu despre mine acolo ma amuza, nu prea vad ce am de explicat, joc de ani de zile, am fost in zeci de guilde si am avut contact cu sute de jucatori, topicul ala a stat destul timp la plangeri, putea sa-l abordeze orice alt moderator, nu vad nimic deosebit

Posted

Atunci trebuia sa ia si gunit ss.. pentru vanatoare :) nu e treaba lui sa caute lumea de pe srv cu macro :) si e treaba voastra.. deci.. cred k ii trebuia si lui ss ..

tu Pentru ce ai gm ? sa inchizi topicuri aiurea?

Posted

Plangerile de genul le pot face oricine, oricine are dovezi e liber sa fac un topic la plangeri

Nu am inchis topicul aiurea, am observat fustrarea voastra, vi-am zis unde e problema si ce puteti face ca sa scapati de ea

Posted

Diablo eu am deschis topicul ala, ca sunt si eu un player cu drepturi pe forumul asta si consideram ca Gunit a exagerat acolo si voi continuati sa tolerati prostiile lui.

Pt ce este forumul? dc nici la diverse, noi playeri nu avem dreptul sa ne spunem parerile,eu am zis ca regulamentul ala cu ,,vanatul" sry ca trebe mereu sa folosesc cuvantul vanat dar nu gasesc alt cuvant pt el.

Eu ti-am dat pm si te-am rugat frumos sa-mi redeschizi topicul pt ca este un subiect care are legatura cu jocul si fiecare player este implicat.

Sunt total de acord cu suspendarile pt caracterele alea,dar nu ca cnv sa umble cu un caracter secundar la vanat(in regulamentul vostru,vanatul este interzis)

Posted

Atunci trebuia sa ia si gunit ss.. pentru vanatoare :) nu e treaba lui sa caute lumea de pe srv cu macro :) si e treaba voastra.. deci.. cred k ii trebuia si lui ss ..

eu zic sa termini ca te faci de ras. eu unul nu vad cu ce este gunit de vina ca voi dormiti cu move tot pick on, daca nu stiti cu ce se mananca elite nu il mai folositi. spun asta din proprie experienta si eu am luat 2x ss pt elite DB trecut :))

Posted

foarte bine v-a facut. Daca va palce asa mult elite scoateti prostia de pickup si jucati normal.. pana atunci serviti-va singuri cu 60.

Guest -Jafar-
Posted

foarte bine v-a facut. Daca va palce asa mult elite scoateti prostia de pickup si jucati normal.. pana atunci serviti-va singuri cu 60.

Ma bucur sa vad ca sunt si oameni satui de Elite si de cei care il folosesc si care dupa aia se plang pe forum si se victimizeaza :clap:

Posted

eu zic sa termini ca te faci de ras. eu unul nu vad cu ce este gunit de vina ca voi dormiti cu move tot pick on, daca nu stiti cu ce se mananca elite nu il mai folositi. spun asta din proprie experienta si eu am luat 2x ss pt elite DB trecut :))

Hardule .. eu nu joc :) de ceva timp .. nici nu am cont pe db asta :)

Mi se rupe mie de cine joaca cu elit .. si ce mai faceti voi pe joc .. frecventez forumul si vad prostia unora..

deci exlude`ma din joc :)

Si tine minte .. k stiu ce si cum sa dat :) nu trebe sa te etichetezi tu k ai 2x.. :) pentru asa ceva

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...