Jump to content
Andu

Imagini ?ocante: Un magician din California i-a ?ocat pe cei din jurul s?u cu un num?r cât se poate de real

Recommended Posts

Posted

Nostim tipul. Ma intreb a cata oare face trucul asta de nu s-a infectat.

Belea , bagi cel mai infectat obiect , intr-unul din cele mai sensibile locuri.

Posted

Sunt invidios...

Prima data baga moneda in ochi, pe urma o scoate, o pune pe limba si cand "o ia de pe limba" atunci e manevra, a doua oara nu o mai baga in ochi.

Dar oricum e de nota 10. E bine realizat trucul.

Posted

Cat de uimitor poate fi mi se pare ceva nebunesc. Sa-ti bagi degetul in ochi si apoi si apesi si alte chestii...sa-ti bagi o moneda in ochi. Dezgustator !

Posted

M-am uitat la filmulet si mie nu mi-a dat impresia ca e fake,Oricum este aiurea de tot ce face tipul.Isi baga moneda in ochi .... :violent:

Posted

nota 10 pentru el ca stie sa faca asa ceva,sincer am ramas :o

..

Eu nu prea cred in magie,dar sincer asta o cred cam in proportie de 80% .. e super ..

Posted
Asa s-ar parea daca nu te afli in fata lui sa simti cu adevarat.
Emana radiatii radioactive cand isi baga moneda sub ochi ? Daca e doar un truc , chiar si daca esti langa el nu iti poti da seama , ba din contra pare mai realist.
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Guest smiley_real92
Posted

Da interesant..vrea sa zica ca l-a bagat in gura si l-a scos p ochi? :)) nu i-a iesit..a tinut prea mult mana la ochi ianinte sa-l puna pe ala sa impinga..oricum e o treaba si asta. xD

Guest Advanced12
Posted

E normal la cap...NU !

Interesant dar si socant in acelasi timp

Posted

Mi s-a parut extrem de real si asa . Ma intreb cum arata face2face .. poate m-as scarbi , poate m-as speria dar in niciun caz nu as descoperi trucul . E foarte bine realizat.

Posted

Hai frate ca e fake. Prima oara cand isi baga moneda in ochi ii ia 5 secunde si a doua oara doar trece cu mana peste.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...