Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Bobby

Vanatul de elit

Recommended Posts

Posted

Eu jur ca nu inteleg, cum va puteti plange de asa ceva? :))

Ar trebui sa-i multumiti lui Gunit ca ii cauta pe cei care folosesc movetopick, gtt, disconnect sau ce magarii mai ofera elite ala. Sau va este frica ca va prinde si pe voi? Simplu, NU folositi! Vreti clicker? Aici a postat iTi cel mai bun clicker care il puteti folosi fara nici o problema.

penibil...

sa postezi o persoana care nu ti a facut nimic si nu te a deranjat cu nimic e o prostie. ! dar la 12 ani de...

WTF? Tu vezi ce scrii? :))

Dar nu ti se pare penibil faptul ca 80-90% dintre voi jucati cu elite ala?

sincer nu.. nu mi se pare penibil ca de ex nu stau fata in fatza la pc 24 din 24 si mai imi fac si eu trb prin casa si mai adun si eu cate un jwl . daca iau ss imi fac alt caracater.. care e problema ? ceea ce nu imi place e alceva... invidia voastra fatza de persoanele care il folosesc .... nu imi spune mie ca tie iti merge cu cliker elite perfect jocu si nu il folosesti ca iti e rusine si preferi sa alergi dupa jwl... nu imi plac chestile de genu.... cine vrea elite lasati frate in pace.

de ex eu cand sparg box of heaven in oras vin 100000000 dupa jwl... eu daca stau sa ii filmez ce dovedesc ??? R : ca vreau eu .... sa fac eu.. ... ca eu sunt ..... :-@ fiecare joaca de placere si sa mai treaca timpull ( CRED . si SPER ) daca sunteti disperati deja o dam in alceva si nu sunt eu in masura sa va explic insa puteti intreba un parinte daca e bine sa fi maniacul unui joc care nu valoreaza nimic sau sa vizitezi un pshiholog.

.

v-a gasirati voi sa faceti voi "dreptate " .... daca cumva nu va convine go pe alt server .. daca la admini nu le convine go si sa faca un server cu versiune mai noua ca e mai bine protejat....OIRCUM orice ati face tot se vor folosi hackuri si clikere ....

care ar trebui sa fie OBIECTIVU vostru : un server cu cat mai multi oameni !!! deci go pagina de conturi .. a dat x d/c verifica frate toata clasa de ip si da le la toti 99 sa vedem cati se mai risca .

hai sanatate maxima la toata lumea. sper ca cititi cu atentie ce am scris. m-a scuzati daca am gresit ceva..

Posted

Eu jur ca nu inteleg, cum va puteti plange de asa ceva? :))

Ar trebui sa-i multumiti lui Gunit ca ii cauta pe cei care folosesc movetopick, gtt, disconnect sau ce magarii mai ofera elite ala. Sau va este frica ca va prinde si pe voi? Simplu, NU folositi! Vreti clicker? Aici a postat iTi cel mai bun clicker care il puteti folosi fara nici o problema.

penibil...

sa postezi o persoana care nu ti a facut nimic si nu te a deranjat cu nimic e o prostie. ! dar la 12 ani de...

WTF? Tu vezi ce scrii? :))

Dar nu ti se pare penibil faptul ca 80-90% dintre voi jucati cu elite ala?

sincer nu.. nu mi se pare penibil ca de ex nu stau fata in fatza la pc 24 din 24 si mai imi fac si eu trb prin casa si mai adun si eu cate un jwl . daca iau ss imi fac alt caracater.. care e problema ? ceea ce nu imi place e alceva... invidia voastra fatza de persoanele care il folosesc .... nu imi spune mie ca tie iti merge cu cliker elite perfect jocu si nu il folosesti ca iti e rusine si preferi sa alergi dupa jwl... nu imi plac chestile de genu.... cine vrea elite lasati frate in pace.

de ex eu cand sparg box of heaven in oras vin 100000000 dupa jwl... eu daca stau sa ii filmez ce dovedesc ??? R : ca vreau eu .... sa fac eu.. ... ca eu sunt ..... :-@ fiecare joaca de placere si sa mai treaca timpull ( CRED . si SPER ) daca sunteti disperati deja o dam in alceva si nu sunt eu in masura sa va explic insa puteti intreba un parinte daca e bine sa fi maniacul unui joc care nu valoreaza nimic sau sa vizitezi un pshiholog.

.

v-a gasirati voi sa faceti voi "dreptate " .... daca cumva nu va convine go pe alt server .. daca la admini nu le convine go si sa faca un server cu versiune mai noua ca e mai bine protejat....OIRCUM orice ati face tot se vor folosi hackuri si clikere ....

care ar trebui sa fie OBIECTIVU vostru : un server cu cat mai multi oameni !!! deci go pagina de conturi .. a dat x d/c verifica frate toata clasa de ip si da le la toti 99 sa vedem cati se mai risca .

hai sanatate maxima la toata lumea. sper ca cititi cu atentie ce am scris. m-a scuzati daca am gresit ceva..

Pai stai asa, eu ce placere as mai avea cand 90% din server joaca cu programe ajutatoare precum ai spus si tu mai sus, iar eu trebuie sa belesc ochii in calculator cate 2 ore pt. 1 jwl? Tocmai de asta m-am si lasat si tocmai de asta cei care fac parte din acel 10% s-au lasat sau se vor lasa de joc. Ca sa nu mai zic de cei care folosesc speed si 1hitkill... Crede-ma, am fost printre primii care si-au facut DL, am facut level 300 fara sa folosesc elite si am lasat jocul deoarece este imposibil sa ti pasul cu cei care joaca incorect => nu are rost sa-mi ard calculatorul (single core btw) aiurea.

Posted

nu este vina game masterilor ca luati ban ... este interzis..si voi tot continuati sa-l folositi . bafta in continuare celor care au luat ban ... si celor care v-or urma sa ia ! :tiphat:

Posted

Elite este un hack, nu doar un clicker normal ce apasa click dreapta sau ca apasa space, inloc sa dea 99 la cei ce folosesc Elite ei tot la 60 de zile au ramas, in felul asta se duce si serveru asta de rapa.

Tu stii mai bine cu ce se mananca ellite :)

SI de la 40 a crescut la 60 , bd trecut nu era 60 ss pt ellite .

Posted

Buna ziua, dupa cum stiti eu nu mai joc MU sper sa nu fiu pedepsita ca imi postez parerea,nu cu mult timp in urma am facut o sugestie http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=417092

Din acest topic al sugestiei luati numai punctu 1 si 2 in calcul,sunt deacord cu pedepsirea elite-ului (cum am propus si in sugestia respectiva,99 pe caracter principal,acesta nu e un clicker,clicker`ul da numai click dar elite-ul are anumite functii in plus pe care le bine stiti) dar nu sunt de acord cu vanatoarea care o fac anumiti useri atunci de ce nu scoateti din regulament vanatoarea ca vad ca noua regula ca un user poate posta un alt user cu macro,anuleaza regula cu vanatoarea din regulament,ce ar fi sa intru si eu in joc si sa ma duc dupa "amicii cu care am avut probleme in Db-ul trecut" si dupa aia sa ii postez pentru macro,vi se pare corect? n-ar insemna ca fac vanatoare?Pe cine ati pedepsi,pe mine? sau pe persoana care a folosit macro?:)

Elite este un hack, nu doar un clicker normal ce apasa click dreapta sau ca apasa space, inloc sa dea 99 la cei ce folosesc Elite ei tot la 60 de zile au ramas, in felul asta se duce si serveru asta de rapa.

+1 in totalitate deacord cu tine!

Acesta este punctul meu de vedere sper ca n-am lezat pe nimeni daca mi l-am expus.

O zi superba.

Posted

Deci pentru voi e penibil faptul ca se respecta regulamentul si nu puteti sta si voi oleaca AFK sa stranegti 2 3 stash-uri de bunatati nu?:)))

Prieteni..mai sunt unii dintre noi care acum o vreme jucau fara niciun clicker..lipeau scociu pe maus ca sa se conecteze pe server sau ca sa dea cu ES prin tarcuri si nu dormeau noptile de frica raziilor

Si voi veniti si acuzati si va tavaliti pe jos ca se posteaza pentru eltie?Oo..si ca nu se fac razii destule nu stiu unde?? Adica mai bine sa-i prinda doar pe altii ca sa puteti si voi sa va vedeti linistiti de programele nu?

ei bine nu

Posted

Deci pentru voi e penibil faptul ca se respecta regulamentul si nu puteti sta si voi oleaca AFK sa stranegti 2 3 stash-uri de bunatati nu?:)))

Prieteni..mai sunt unii dintre noi care acum o vreme jucau fara niciun clicker..lipeau scociu pe maus ca sa se conecteze pe server sau ca sa dea cu ES prin tarcuri si nu dormeau noptile de frica raziilor

Si voi veniti si acuzati si va tavaliti pe jos ca se posteaza pentru eltie?Oo..si ca nu se fac razii destule nu stiu unde?? Adica mai bine sa-i prinda doar pe altii ca sa puteti si voi sa va vedeti linistiti de programele nu?

ei bine nu

uni dintre noi nu se plimbau cu maserati se plimbau cu carutza si cu bicicleta ( acuma 30 ani ) ... hai sa ne plimbam si noi nu?

nu cred ca are nimeni nimic impotriva sa ia ss cei care folosesc elite . eu vorbeam sa zic alceva ...doar asa tu ca om cat de invidios trebuie sa fi pe o persoana ca sa o postezi pentru elite atat timp cat acesta nu ti a facut nimic ? vezi ti frate de jocu tau.. eu de al meu si tot asa...

+ faza cu hai sa filmam fara sa punem intrebari e o MARE prostie... dar de..

Posted

Din pct-ul meu de vedere , acele filme facute de playeri pentru playeri trebuie sa fie lungi , minim 5 minute DE CE :

1) Un jucator nu este obligat sa raspunda altui jucator la afk

2) In 1 minut cat arunci tu acele boxuri , poate sa se duca si sa se intoarca doar sa isi bata joc .... deci neconcludent .

Iar ca sugestie sau cum vreti voi :

1) Ca vanatoarea asta sa fie mai de efect , puneti obligatoriu raspuns la intrebarea : "Gheorghe afk ? "

2) Excludeti in regulament , la capitolul vanatoare , treaba cu macro . Astfel toata lumea e fericita . Vinovatii nu mai arunca cu texte gen "vanatoarea e ilegala", adminii primesc un ajutor bine meritat , serverul se curata , toata lumea zambeste .

3) Dati frate 99 . Mai putin este de pomana . Fortati cumva lumea , constrangeti-o sa ajunga sa foloseasca MAXIM click dreapta . De ce spun treaba asta ? Simplu : Need for Speed nu poti sa-l joci daca nu esti la calcualtor . GTA San Andreas ? Nici asta nu merge . Solitar ? Ciudat dar nici la el nu se muta cartile fara tine in fata calculatorului .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...