Guest Andrei92 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 shoby75 prietene la varsta ta ar trebui sa ...intreti familia nu sa joci mu si ..acuma te razi de alti sa iti fie tie rusine ......parka sunteti disperati!!!....
Smainger03 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Haideti ma ce sunteti asa rautaciosi si vreti sa scapati unu de altu ,suntem o mana de oameni pe tot serveru si ne certam intru-una! Asta este a facut ks, e cioban, nu stie sa isi ceara scuze si trebuie sa isi ceara altii pentru el, dati-o naibii de treaba, ca daca il ierti si il scutesti de ban cred ca nu o sa poti dormii la noapte, ce tu nu ai fost iertat niciodata? Lasa ma Crissie si tu putin de la tine!
shoby75 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 NIMIC ! nu iearta nimic punct @andrei Am familie , am scoala , imi intretin familia si joc mai si mu ! mai mori odata ma ! :0pidu:
Guest kukytza Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Numai asa poti sa razi 10 minute incontinuuuuuuu :coffee: kuky ...( :rofl2: ) aminteste-ti ce ti-am spus cand am venit eu pe spot : "kukytza nu are rost sa iei ss pentru un spot , fie el si cel mai bun la non rr , dute in treba ta si ramanem amici" Tu ce ai zis? : "Daca in 5 minute nu sunt pe forum va dau pk" Acum o arzi aiurea cu par in ochi si te contrazici la fiecare 2 cuvinte pe care le scrii aici , "eu nu sunt genul de caracter despre care vorbesti crissie" dar ai spulberat orice farama de caracter pe care o ai in tine prin Pm`urile pe care le-ai dat si prin rugamintile la adresa lu x si y ! Rusine again Rusine ! @ mie nu imi pare rau ca iei ban ! amin parerea ta nu conteaza ! , esti un nimic pe serverul asta
shoby75 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Numai asa poti sa razi 10 minute incontinuuuuuuu :coffee: kuky ...( :rofl2: ) aminteste-ti ce ti-am spus cand am venit eu pe spot : "kukytza nu are rost sa iei ss pentru un spot , fie el si cel mai bun la non rr , dute in treba ta si ramanem amici" Tu ce ai zis? : "Daca in 5 minute nu sunt pe forum va dau pk" Acum o arzi aiurea cu par in ochi si te contrazici la fiecare 2 cuvinte pe care le scrii aici , "eu nu sunt genul de caracter despre care vorbesti crissie" dar ai spulberat orice farama de caracter pe care o ai in tine prin Pm`urile pe care le-ai dat si prin rugamintile la adresa lu x si y ! Rusine again Rusine ! @ mie nu imi pare rau ca iei ban ! amin parerea ta nu conteaza ! , esti un nimic pe serverul asta :rofl2: "Crissie nu mai fac !!crissie iarta-ma!! iti dau cate jwl vrei tu crissie " :rofl2: MUCLES MO si go :pottytrain2: meu
Guest kukytza Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Numai asa poti sa razi 10 minute incontinuuuuuuu :coffee: kuky ...( :rofl2: ) aminteste-ti ce ti-am spus cand am venit eu pe spot : "kukytza nu are rost sa iei ss pentru un spot , fie el si cel mai bun la non rr , dute in treba ta si ramanem amici" Tu ce ai zis? : "Daca in 5 minute nu sunt pe forum va dau pk" Acum o arzi aiurea cu par in ochi si te contrazici la fiecare 2 cuvinte pe care le scrii aici , "eu nu sunt genul de caracter despre care vorbesti crissie" dar ai spulberat orice farama de caracter pe care o ai in tine prin Pm`urile pe care le-ai dat si prin rugamintile la adresa lu x si y ! Rusine again Rusine ! @ mie nu imi pare rau ca iei ban ! amin parerea ta nu conteaza ! , esti un nimic pe serverul asta :rofl2: "Crissie nu mai fac !!crissie iarta-ma!! iti dau cate jwl vrei tu crissie " :rofl2: MUCLES MO si go :pottytrain2: meu esti idiot nu iam zis iarta-ma niciodata , pentru ca nu merita un nimic cu dragon pe el neexc si 2 ligjhting sword sai zic iarta-ma , am zis 5 zile nu mor !
Crissie Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 pentru ca nu merita un nimic cu dragon pe el neexc si 2 ligjhting sword sai zic iarta-ma Brusc ti-ai schimbat atitudinea, vezi, reflecti exact tipul de caracter despre care ziceam. Toti cei care mi-au scris sa retrag, uitati-va la omul pe care il sustineti. Am si eu o intrebare pentru un admin, ks-ul excesiv cu buna stiinta si intimidarea intra in categoria de nesimtire? Am un screen cu ks si dupa 10 minute.
Guest kukytza Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 nu sunt genul de om , si nus tipul ala , si tu quasimodo la ce iteme ii dadeam omului asta nu o sa ai tu tot db-ul asta !
GanjaBoy Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 nu sunt genul de om , si nus tipul ala , si tu quasimodo la ce iteme ii dadeam omului asta nu o sa ai tu tot db-ul asta ! =)) mi-a placut asta. Bravo! Merita. warn up
shoby75 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 da....mai bine sa nu am niciodata items ce le ai tu , dar sa nici nu fiu ca tine ! Sigur te regasesti aici : http://www.youtube.com/watch?v=7YVMviUXZS0
Smainger03 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 da....mai bine sa nu am niciodata items ce le ai tu , dar sa nici nu fiu ca tine ! Sigur te regasesti aici : http://www.youtube.com/watch?v=7YVMviUXZS0 Invata sa te exprimi omule, mai mergi pe la scoala, lasa dracu calculatorul!
Guest Magnnum Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 esti idiot nu iam zis iarta-ma niciodata , pentru ca nu merita un nimic cu dragon pe el neexc si 2 ligjhting sword sai zic iarta-ma , am zis 5 zile nu mor ! Dupa un set ii dai seama ce fel de om ? Clar iti meriti soarta sincer plangi pentru 5 zile de ss numai fa spam aiurea daca judeci un om dupa un set daca incerci sal cumperi cu iteme valoarea ta este 0
Guest kukytza Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 tu sa nu vb ca ai luat 60 de zile suspend zii ms ca nu tia dat ban si pt gt
Guest Magnnum Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 tu sa nu vb ca ai luat 60 de zile suspend zii ms ca nu tia dat ban si pt gt gt sau d/c nici nu stii ce vrei acuzatia care ai facuto cu sm cu bone vin logurile 5 zile de la mine prima abatere plus inca 10 de Crissie total de 15 alta data sa numai vb aiurea elitele cred ca si tu folosesti nu imi zii mie ca nu aveai 100 de mil de zen pentru post dar sa judeci un om dupa un set nonexe vai de capul tau nu te-ai gandit omul poate are set tare dar nu sia bagat punctele la str
Guest zga1ba Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Uratule sa nu retragi ca te sparg :) sunt Enigmatic }{ :P warn up
Diablo Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 kukytza - 5 zile pentru ks pe spot warn up la toti cei neimplicati