Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Crissie

KS pe spot

Recommended Posts

Posted

Am ajuns pe spot inaintea lor si nu le vine sa creada, pai uite plangerea promisa:

Spotul gol:

http://www.imagebam.com/image/73221d146597087

http://www.imagebam.com/image/f2f288146597100

http://www.imagebam.com/image/07e6bc146597109

Apar baietii si incep cearta si KS-ul:

http://www.imagebam.com/image/e69f68146597125

http://www.imagebam.com/image/708a86146597145

http://www.imagebam.com/image/0018ad146597383

Am si pentru nesimtire , le pun si alea kukytzo?

Guest kukytza
Posted

Am o nelamurire , pica tot serverul , dau refresh la pagina non stop , intru pe server nu dureaza nici 10 secunde , acest baiat este direct pe spot , cu print facut , ash dori sa stiu si eu daca el a luat disconect , pentru ca in mod normal nu ai cum sa ajungi aici fara //GT in asa putin timp , dar daca intradevar nu a picat , acest suspend nu va fi din vina mea ci din vina serverului ! Sper ca nu voi lua suspend pentru nimic ! Spotul lam lasat pana la urma , Bafta !

Si inca ceva , la el in primul print apare "Welcome to Kanturu" , daca dai move Kanturu 3 , apare Welcome to Kanturu3 , deci practic e imposibil sa se ajunga in asa timp din kanturu2 pana la spot fara ca "Welcome to Kanturu" sa dispara !

Posted

kukytza , eu ti-am spus frumos cand am venit pe spot ca nu merita sa iei ss pentru un spot fie el si cel mai bun (la non-rr) ....dar incapatanarea ta nu are limite si ai aratat apoi pe PRV la Crissie ce fel de caracter ai , "BA RETRAGI ? " ; "platesc hai retragi ? " mie 1 imi este jena de ce faci .

Nesimtirea lui continua minute bune :

1- http://area52.linkmania.ro/upload/index.php/Screen-08_25-12_51-0000

2- http://area52.linkmania.ro/upload/index.php/Screen-08_25-12_53-0001

3- http://area52.linkmania.ro/upload/index.php/Screen-08_25-12_55-0002

4- http://area52.linkmania.ro/upload/index.php/Screen-08_25-12_56-0003

Din cate stiu nesimtirea se plateste si aici si in viata reala , domnilor admini luati masurile ce se cuvin.

Guest kukytza
Posted

el deja avea party undeva si a ajuns direct aici , chiar nu inteleg rapiditatea lui !

Posted

si la mine la party s-a luat d/c . 3/5 au disparut deodata :)

nu are treaba cu tipul ala ca a patit tot serverul.

iar de faza cu welcome to kanturu , numa bine ca a postat poza cu spotu ca se poate verifica daca a folosit //gt

warn up

Guest kukytza
Posted

nu cred ca as fi primul care ash da ceva in semn de recunostinta ca isi va retrage plangerea ...

Posted

Degeaba va legati cu Welcome to Kanturu, cand intrii din Kanturu 3 in Kanturu 2 apare mesajul, eu venind din Kanturu 3, am fost chiar pe spot 1 si spot 2 Kanturu 3 inainte sa ajung Kanturu 2. Dar sa va asigurati voi, puteti cere ce vreti.

In legatura cu avocatii lui kukytza, decizia mea e definitiva si irevocabila.

@kukytza, degeaba ii dai PM la Andrei, gm-ul meu, sau La Somy, sau la oricine, degeaba imi promiteti jwl/iteme, degeaba insistati, asta e o lectie pentru tine, cand omul iti zice ceva frumos, tu incepi cu amenintari si vorbe urate. Iti cunosc perfect tipul de om, din pacate si in viata reala ma intalnesc tot mai des cu acest tip de caracter, care incearca sa-si spele rufele apeland la x si la y, la mine nu merge si ii urasc la maxim, deci ai facut mai mult rau.

Inca ceva, parca vad ca in cazul in care as fi retras mi-ai fi ras in fata, spunand "uite fraierul a retras, s-a lasat intimidat." . Nu, sunt poate dintre putinii oameni corecti care mai exista in Romania.

Acum, am primit mesajul de genul, te bucuri de primeste SS? Nu, nu ma bucur, sincer apreciez efortul tuturor de a sta on, da, e dureros, mai pierd si eu spoturi, dar nu fac scandal si valva, l-ai pierdut, este altul. Eu consider ca aceasta pedeapsa il va trezi un pic la realitate si va fii mai precaut de acuma incolo. Asa invata omul kukytza.

Astea fiind zise, va doresc o dupa-masa placuta.

Guest Pectoralul
Posted

. Nu, sunt poate dintre putinii oameni corecti care mai exista in Romania.

Esti exact ca celalt care zicea nu folosesc elite si mai sus avea Meet Player . Folosesti GT pt a ajunge mai rpd la spot asta o demonstreaza si faza cu move to kanturu , daca erai inteligent faceai un print cu spotu , nu stiu de ce ai pus 3 nu suntem orbi.

PS : Ai hp mic cu sweal cu tot =))

warn up

Posted

Ia intra din Kanturu 3 in Kanturu 2 sa vezi ce zice, si pe urma sa-mi razi in fata.

Ai hp mic cu sweal cu tot

Te rog sa te uiti si la numarul de rr ale mele, dau moobii in mine pe spot din cate vezi, implicit imi iau din HP.

Folosesti GT pt a ajunge mai rpd la spot

Daca n-am folosit GT pot sa cer o pedeapsa pe forum pentru acuzatii nefondate?

Guest Pectoralul
Posted

Mai bine cere-ti tie o verificare la log-uri si dupa sa ia ss asta[kuky] daca esti asa viteaz

Guest kukytza
Posted

Degeaba va legati cu Welcome to Kanturu, cand intrii din Kanturu 3 in Kanturu 2 apare mesajul, eu venind din Kanturu 3, am fost chiar pe spot 1 si spot 2 Kanturu 3 inainte sa ajung Kanturu 2. Dar sa va asigurati voi, puteti cere ce vreti.

In legatura cu avocatii lui kukytza, decizia mea e definitiva si irevocabila.

@kukytza, degeaba ii dai PM la Andrei, gm-ul meu, sau La Somy, sau la oricine, degeaba imi promiteti jwl/iteme, degeaba insistati, asta e o lectie pentru tine, cand omul iti zice ceva frumos, tu incepi cu amenintari si vorbe urate. Iti cunosc perfect tipul de om, din pacate si in viata reala ma intalnesc tot mai des cu acest tip de caracter, care incearca sa-si spele rufele apeland la x si la y, la mine nu merge si ii urasc la maxim, deci ai facut mai mult rau.

Inca ceva, parca vad ca in cazul in care as fi retras mi-ai fi ras in fata, spunand "uite fraierul a retras, s-a lasat intimidat." . Nu, sunt poate dintre putinii oameni corecti care mai exista in Romania.

Acum, am primit mesajul de genul, te bucuri de primeste SS? Nu, nu ma bucur, sincer apreciez efortul tuturor de a sta on, da, e dureros, mai pierd si eu spoturi, dar nu fac scandal si valva, l-ai pierdut, este altul. Eu consider ca aceasta pedeapsa il va trezi un pic la realitate si va fii mai precaut de acuma incolo. Asa invata omul kukytza.

Astea fiind zise, va doresc o dupa-masa placuta.

ceea ce zici tu e corect , daca ash fi genul de om care zici tu , nu mar mai interesa , ash omorat toata ALIANTA A_A_A si miash chema tot ROyalul pe fiecare spot in parte , nemaiinteresandu-ma caracterul acesta ,este frustrant sa pierzi un spot nu din vina ta , poate din vina serverului ptr ca au picat 300 de oameni , ca probabil daca nu pica sv nu puteam pierde acest spot mult timp , deoarece nu stau afk , si da am pus ceva oameni sa vorbeasca cu tine ptr ca munca care am depuso se pare ca am depuso degeaba , dar nui nimic , trec si peste asta , voi lasa bk-ul la o parte si probabil ma voi juca cu altceva , dar nu ai rezolvat nimic bucurandu-te ca mai banat , nu este chiar o realizare ceea ce ai facut tu si ca ai fost corect , apreciez putini oameni ar fi facut asta pentru iteme sau jwls !Oricum tin sa cred ca ai fost impins de la spate foarte tare!

Guest kukytza
Posted

Mno in fine daca intradevar nu ai //GT imi merit soarta , oricum rog pe -ija- sa faca o verificare !

Posted

Rog un admin sa verifice log-urile sa-i calmeze pe avocati ca n-am folosit GT si apoi sa acorde pauzele binemeritate pentru acuzatori.

@kukytza, ia-o incet ca te impiedici de gramatica.

Normal ca nu din vina mea ai pierdut spotul, am zis eu asta? Eu n-am luat d/c, alaturi de cei 83 de oameni care au ramas pe server, am venit pe spot vazand ca au picat asa multi in speranta ca voi gasi un spot. Trebuie sa inveti sa si pierzi astfel ai probleme, si asta nu doar in joc.

Ti-am mai atras atentia, nu ma bucur ca te-am banat, chiar ti-am spus ca apeciez efortul depus de tine, insa cu atitudinea ta ai avut de pierdut, asta va fi asa, o morala pentru tine, sau poate nu.

nu este chiar o realizare ceea ce ai facut tu si ca ai fost corect , apreciez putini oameni ar fi facut asta pentru iteme sau jwls

Aici nu te inteleg, te rog fi mai explicit.

Oricum tin sa cred ca ai fost impins de la spate foarte tare!

Daca faci asa o afirmatie te rog demonstreaza. De cine sa fiu impins si de ce?

@Smainger03

Cred ca am fost destul de explicit cu cateva post-uri mai sus.

Guest Magnnum
Posted

Crissie nu il ierta pe mine ma acuzat de d/c cu nefondata si cu ks sta putin pe margine

warn up + 5 zile suspend pentru abateri repetate

Posted

Mno in fine daca intradevar nu ai //GT imi merit soarta , oricum rog pe -ija- sa faca o verificare !

HH-ul te saluta, la mai mare si la mai multe.

warn up

Guest kukytza
Posted

Rog un admin sa verifice log-urile sa-i calmeze pe avocati ca n-am folosit GT si apoi sa acorde pauzele binemeritate pentru acuzatori.

Normal ca nu din vina mea ai pierdut spotul, am zis eu asta? Eu n-am luat d/c, alaturi de cei 83 de oameni care au ramas pe server, am venit pe spot vazand ca au picat asa multi in speranta ca voi gasi un spot. Trebuie sa inveti sa si pierzi astfel ai probleme, si asta nu doar in joc.

Ti-am mai atras atentia, nu ma bucur ca te-am banat, chiar ti-am spus ca apeciez efortul depus de tine, insa cu atitudinea ta ai avut de pierdut, asta va fii asa, o morala pentru tine, sau poate nu.

nu este chiar o realizare ceea ce ai facut tu si ca ai fost corect , apreciez putini oameni ar fi facut asta pentru iteme sau jwls

@Smainger03

am uitat sa pun virgula , am zis ca apreciez ca esti un om corect !

Posted

Ti-am mai atras atentia, nu ma bucur ca te-am banat, chiar ti-am spus ca apeciez efortul depus de tine, insa cu atitudinea ta ai avut de pierdut, asta va fii asa, o morala pentru tine, sau poate nu.

@Smainger03

am uitat sa pun virgula , am zis ca apreciez ca esti un om corect !

Mai intai acuzi pe Crissie de //gt, apoi incepi cu atitudine mieroasa si cu "mita" sa retraga plangerea, pui o alianta intreaga sa se roage pentru tine, apelezi chiar la persoanele pe care Crissie le cunoaste, dupa revii la parerea cu //gt si acum incerci sa-l pupi in dos cu "apreciez ca esti un om corect". Nu indoi pe nimeni cu vrajeala ieftina!

Nu meriti sa retraga plangerea,ai facut ks pe buna stiinta, chiar daca ai banuit de //gt, ss-ul era clar.

Nu stiu daca ai creierul defect, sau mu-ul l-a defectat, dar ai timp de o operatie in zilele in care stai pe bara ...

warn up

Guest Pectoralul
Posted

S-a pocait in 5 min deaia aprecieaza shut up mr.bou

Guest kukytza
Posted

eram nervos , cer warn ptr cei neimplictati sa lasam stafful sa isi faca treaba !

Guest Magnnum
Posted

Crissie kukytza e de nesmtire rara pe mine ma acuzat ca ias fii dat d/c la intreg pt are pe el aroganta rara cateva zile de ss nui va strica

:bananadance2:

Guest Andrei92
Posted

foarte misto srv ..asta ..asa din senin ..pica cativa si restu sunt on ..asa iati facut si lu kuky ...plus ca se stie ca admini dau disc ..pentru a ocupa ..spoturi bune deci ..sa va fie rusine ..la toti pentru ca nu ...lasati oameni sa joace ...!! ciao

warn up

Posted

Numai asa poti sa razi 10 minute incontinuuuuuuu :coffee: :coffee: :coffee:

kuky ...( :rofl2: ) aminteste-ti ce ti-am spus cand am venit eu pe spot :

"kukytza nu are rost sa iei ss pentru un spot , fie el si cel mai bun la non rr , dute in treba ta si ramanem amici"

Tu ce ai zis? : "Daca in 5 minute nu sunt pe forum va dau pk"

Acum o arzi aiurea cu par in ochi si te contrazici la fiecare 2 cuvinte pe care le scrii aici , "eu nu sunt genul de caracter despre care vorbesti crissie" dar ai spulberat orice farama de caracter pe care o ai in tine prin Pm`urile pe care le-ai dat si prin rugamintile la adresa lu x si y ! Rusine again Rusine !

@ mie nu imi pare rau ca iei ban ! amin

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...