-GUNIT- Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 probabil ar fi folositor sa faceti o lista cu suspecti pe care sa ii verifice :-? altfel nu prea cred ca se poate rezolva... si dati pe pm la ija lista aia daca au pe cine verifica o sa verifice. daca nu stiu pe cine sa verifice nu o vor face.
cyborgGod Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Duminica seara,s-a luat d/c si pe spot si eram singur,nu mi-a dat nimeni disconnect,nu vreau sa apar eu aici si sa bat campii,dar in seara de duminica,RDS-ul a avut o problema destul de grava cu internetul/TV/telefonie fixa In legatura cu logurile care le ceri,nu e asa de usor sa cauti in loguri intr-o singura zi poate se fac 1-2-3 GB de Loguri,iti dai seama sa stai sa cauti in 1-2-3 GB de loguri,e destul de greu si necesita destul de mult timp Exact.....pacat ca nu am facut print la chatul din alianta HH sa va arat ca erau cativa si de la noi care se plangeau de d/c................parerea mea........net slab.........
_SuN_ Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Duminica seara,s-a luat d/c si pe spot si eram singur,nu mi-a dat nimeni disconnect,nu vreau sa apar eu aici si sa bat campii,dar in seara de duminica,RDS-ul a avut o problema destul de grava cu internetul/TV/telefonie fixa In legatura cu logurile care le ceri,nu e asa de usor sa cauti in loguri intr-o singura zi poate se fac 1-2-3 GB de Loguri,iti dai seama sa stai sa cauti in 1-2-3 GB de loguri,e destul de greu si necesita destul de mult timp Exact.....pacat ca nu am facut print la chatul din alianta HH sa va arat ca erau cativa si de la noi care se plangeau de d/c................parerea mea........net slab......... eu pe tine te cred baiat destept . odinioara ii huleai , acu ii pupi , nu esti constant. no offence
Guest Just*oK Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 la CS nu au descoperit cine a dat D/C in schimb au descoperit ca -=MO=- = Gore = MagicSM ,regrete,adrianBK, si cine kkt mai e pe ultimu spot kanturu 3 . ba ma simt aiurea rau...dau d/c la juma de server si altii primesc toata atentia... spor la verificat loguri.. O_O deci tu ai dat d/c la tot sv ca sa primesti atentie?:o.O P.S. daca vrei sa fi in centru atentiei dute si da in cap la cineva pe strada ca sa te vezi la stirile de la ora17 de la PROTV
lucifer6 Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 Mai da ce mai bateti cmpii... eu am deschis topicul asta pentru admini sau perosne avizate sa vina cu un raspuns/solutie. Nu pentru voi sa bateti campii si sa acuzati pe cine vedeti ca are mai multe lvl ca voi. :banghead: Dar daca tot vreti sa bateti campii o sa fac un alt topi... :D