lucifer6 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Si totusi nu se mai aude nimic de cele intamplate duminita trecut la cs!? Se considera ca nu meritam un raspuns sau dureaza o luna pana se citesc niste logouri? Nu vreau sa bat campii sau ceva de genu asta, dar mi se pare ca se da ss 60 de zile pentru cateva jwl culese iar pentru hack-urile mari printre care si dc se trece cu vederea. Nu vreau sa insinuez nimic dar cred ca cu totii meritam un raspuns ce s-a intamplat la Castle Siege. Eu unul am conexiune la internet foarte buna, nu se pune problema de disconect sau lag. Si totusi am luat si eu disconect. :|
14ALEX14 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Duminica seara,s-a luat d/c si pe spot si eram singur,nu mi-a dat nimeni disconnect,nu vreau sa apar eu aici si sa bat campii,dar in seara de duminica,RDS-ul a avut o problema destul de grava cu internetul/TV/telefonie fixa In legatura cu logurile care le ceri,nu e asa de usor sa cauti in loguri intr-o singura zi poate se fac 1-2-3 GB de Loguri,iti dai seama sa stai sa cauti in 1-2-3 GB de loguri,e destul de greu si necesita destul de mult timp
n4ughtyxxl Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Ciao bello Joaca in continuare cu cliker la castlesiege si o sa iei in continuare disconnect la greu sau alti*,nu iti pune intrebarea dar cand sunt la xp dece nu iau disconnect?Pe toate serverele populate sa spunem filozofic se iau disconnect la greu de genul acesta ,ia incearca sa joci fara cliker si pe urma ne anunti cum sta treaba ,Dai nu fi suparat @ AdRiaN doar 1,2,3 gb :D? n`a fost vorba de vreun clicker magic sau lag din cauza netului , se dadea dc intre anumite coordonate in cazul nostru la switchul de jos , toti care intrau intre coordonatele respective luau dc.
Obi-Wan Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Si totusi nu ajunge un topic? Credeti ca se va rezolva daca se deschid mai multe topicuri in care spuneti acelasi lucru? Am vazut cu totii si stim ce s-a intamplat la CS. Se lucreaza si se va rezolva. Cand? Cand o sa fie gata.
oldGard Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Dar pana cand va fi gata deja uni o sa aibe un avantaj .! parerea mea ca nu trebuie deschis serveru in aceste conditi.
dracy21 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 BearGrylls ala a dat d/c cred Am loat si eu d/c si era langa mine mg ala
lucifer6 Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Eu nu vreau sa acuz pe nimeni. Cer doar sa se miste mai repede. Deja aproape vine urmatorul cs si parca vad ca o sa se intample la fel... Si banuesc ca pe urma o sa se zica ca tot rds-ul e de vina...
Tsu_Xing Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Eu nu vreau sa acuz pe nimeni. Cer doar sa se miste mai repede. Deja aproape vine urmatorul cs si parca vad ca o sa se intample la fel... Si banuesc ca pe urma o sa se zica ca tot rds-ul e de vina... lasa, macar ii ai in echipa
dorele1234 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 se pare ca dureaza mult si bine verificarea unor loguri amarate -_-
Uber Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 se pare ca dureaza mult si bine verificarea unor loguri amarate -_- crezi ca atat de usor e sa verifici logurile la server? Intro saptamana se strang cateva sute de GB de linii cu informatii. Crezi ca e asa usor?
fade Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Si totusi nu ajunge un topic? Credeti ca se va rezolva daca se deschid mai multe topicuri in care spuneti acelasi lucru? Am vazut cu totii si stim ce s-a intamplat la CS. Se lucreaza si se va rezolva. Cand? Cand o sa fie gata. fara suparare. un reply de genul nu ajuta cu nimic. cel mult te scoate in evidenta ca fiind "gm-ul activ care se implica", pe cand nu e deloc asa. nu vreau sa interpretezi gresit ce zic acum, dar consider ca ar fi cel mai bine, atat pentru nervii celor ca se implica (adicatelea cei care au luat disconnecturi), cat si pentru frigiderul tau (ca multa lume isi va introduce organele acolo unde te doare cel mai mult), sa stai in banca ta de asistent. daca ai de gand sa postezi de pe contul de "asistent game master whatever", atunci vino cu o informatie utila. in timpul in care te-ai chinuit sa arunci cu rahat in stanga si in dreapta, facandu-i (in mod indirect, desigur) retardati si imaturi pe cei care au postat aici, ai fi putut face o razie si ai fi putut arunca niste boxuri sa mai scapi linkmania de elitisti. sau ai fi putut sa tragi de manecuta pe cei care au acces la "LOGOURI", rugandu-i sa ajute. cat despre d/c-urile de la siege - s-au luat in anumite zone. eu m-am tot plimbat pod-ultima poarta, in ultimele 15 minute, pana cand imi punea cineva piedica si ma trezeam in valley. nu am luat niciun disconnect.
_SuN_ Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 S-a cautat, nu s-a gasit. deci in concluzie ? se poate continua cu d/c nu ?
Trish Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 S-a cautat, nu s-a gasit. tipic HH esti amuzant aici :) daca a facut o afirmatie , a facut-o in numele adminilor nu in numele hh .
n4ughtyxxl Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 asteptam raspunsul final aici :) http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=419133&st=25
Tsu125 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 asteptam raspunsul final aici :) http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=419133&st=25 ce, nu s-a mai intamplat sa nu fie nimeni pe un sw la cs?
n4ughtyxxl Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 ce, nu s-a mai intamplat sa nu fie nimeni pe un sw la cs? urmeaza sa`mi spui ca totul a fost conform regulamentului si ca defapt disconectul era o optiune din joc cum e sternul,invisible etc ... te`as fi intrebat daca te droghezi dar ma abtin ca esti prea agitat in ultimul timp si abea astepti sa te certi cu cineva ...
Tsu125 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 ce, nu s-a mai intamplat sa nu fie nimeni pe un sw la cs? urmeaza sa`mi spui ca totul a fost conform regulamentului si ca defapt disconectul era o optiune din joc cum e sternul,invisible etc ... te`as fi intrebat daca te droghezi dar ma abtin ca esti prea agitat in ultimul timp si abea astepti sa te certi cu cineva ... da, ma droghez, cu prostie, iar Romania e plina. Nu am confirmat nici infirmat ca s-au folosit coduri, din simplu fapt pentru ca eu stiu doar ce am facut eu la acel cs si nu-mi permit sa acuz pe x sau y ca au ceva fara dovezi. Unii chiar dau nume specifice, cum a fost si linkul tau, daia si ti-am raspuns, altfel te lasam sa te tavalesti in cocina asta de topic. Si eu am luat d/c, am zis ca este de la muguard care este f sensibil si culmea, tot la acel sw de jos, dar nu am acuzat pe nimeni, fata de altii. Am comentat la acel post care trimitea linkul tau pt ca eu am fost intr-o perioada pe acel sw cand nu ataca nimeni si nu mi s-a parut nimic nemaivazut ( adica am mai vazut in alte cs-uri sa fie o perioada de acalmie) Sunt de acord sa crape si sa primeasca ce merita toti codatii, cum ar fi si cei din guilda/alianta ta de pe ultimul spot din kanturu3 dupa magaria de azi. Am incheiat subiectul si asteptam un verdict? P.S. HH-ul a inchis ieri svrul ca era cs-ul. Sper ca am cuprins toate topicurile HOT din ultima saptamana.
-GUNIT- Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 probabil ar fi folositor sa faceti o lista cu suspecti pe care sa ii verifice :-? altfel nu prea cred ca se poate rezolva... si dati pe pm la ija lista aia @tsu nu e normal sa ia atatia d/c. deoarece noi am avea de castigat din d/c-uri pe switchuri normal ca pe noi ne suspecteaza. in locul lor faceam la fel.
Tsu125 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 probabil ar fi folositor sa faceti o lista cu suspecti pe care sa ii verifice :-? altfel nu prea cred ca se poate rezolva... si dati pe pm la ija lista aia @tsu nu e normal sa ia atatia d/c. deoarece noi am avea de castigat din d/c-uri pe switchuri normal ca pe noi ne suspecteaza. in locul lor faceam la fel. faceam o laie, eu unu nu.. Tot svrul trecut m-au acuzat ca sunt codat, sa-si bage codurile in cur si sa ma suga, hai ca deja mi s-a acrit de virginele astea care acum si-au arata arama pe fata in kanturu3 azi. Cel mai mult imi place secatura aia de kukytza care aproape a dat rrr-ul in hh si acum este BM in Royal... HA. Si pa de la acest user.
dorele1234 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 S-a cautat, nu s-a gasit. zise un admin din HH ... sa fim seriosi :-j
n4ughtyxxl Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 probabil ar fi folositor sa faceti o lista cu suspecti pe care sa ii verifice :-? altfel nu prea cred ca se poate rezolva... si dati pe pm la ija lista aia @tsu nu e normal sa ia atatia d/c. deoarece noi am avea de castigat din d/c-uri pe switchuri normal ca pe noi ne suspecteaza. in locul lor faceam la fel. faceam o laie, eu unu nu.. Tot svrul trecut m-au acuzat ca sunt codat, sa-si bage codurile in cur si sa ma suga, hai ca deja mi s-a acrit de virginele astea care acum si-au arata arama pe fata in kanturu3 azi. Cel mai mult imi place secatura aia de kukytza care aproape a dat rrr-ul in hh si acum este BM in Royal... HA. Si pa de la acest user. copile tu pricepi ca aici nu e vorba de mine , de tine , de noi sau de voi ? eu aveam o problema si incercam s`o rezolv tu vi si`ti descarci nervii peste tot unde apuci . Ca sa`ti explic pe romaneste sa intelegi odata ... unde altii cauta raspunsuri tu cauti scandal si batjocura . Cine te`o facut codat ma si ce treaba ai tu pe cine pun eu bm ? ai ramas blocat pe db-ul trecut trezestete frate c`o iei razna . 8-| Ce treaba am eu cu cine o dat dc in kanturu sau in atlans daca au dat sa ieie 99 toti ? eu am treaba cu cine a dat dc la cs . programelu asta cu dc vad ca mai nou e la moda http://imageshack.us/photo/my-images/231/screen082922230003.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/88/screen082922240003.jpg/
dorele1234 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 conturi ? pauza hackuri? la greu posiblitate de rezolvare ? minima ETA ? pastele cailor urmarea? s-a dus si ce a mai ramas din linkmania
Guest DeCe5zile Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 la CS nu au descoperit cine a dat D/C in schimb au descoperit ca -=MO=- = Gore = MagicSM ,regrete,adrianBK, si cine kkt mai e pe ultimu spot kanturu 3 . ba ma simt aiurea rau...dau d/c la juma de server si altii primesc toata atentia... spor la verificat loguri.. O_O