Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

SWAt2000

disconnect from the server

Recommended Posts

Posted

am descarcat MuOnline LM S2 Full (+p2) rar - 312MB, l-am dezarhivat, am descarcat si patch3-LM-season2 si l-am dezarhivat, apoi cand intru in joc, scriu username si password apoi cand dau enter imi da disconnect, ce e de facut ?

edit: am rezolvat

Posted

ca sa rezolvi problema,incearca sa nu mai faci spam,in sensul nu mai deschide topicuri ca sa scrii dupaia"EDIT:scuze am rezolvat",sau ce mai scrii tu in ele,adica chiar conteaza la voi cate posturi aveti?! :crazy:

Posted

' date='26 August 2011 - 18:56' timestamp='1314374193' post='5933724']

poate ne spui si noua cum ai rezolvat pt k eu am aceeasi problema si n`o pot rezolva.. :banghead:

E foarte simplu:patchul 3 care il iei de pe pagina linkmania este arhivat gresit,ce trebuie tu sa faci este sa dai extract pe desktop sau oriunde altundeva inafara de folderul unde ai clientul linkmania,iar apoi sa selectezi toate fisierele exceptand "DATA" si sa le copiezi in folderul cu clientul linkmania si gata.

Mai pe romaneste daca dai extract si la "DATA" din patch,iti va inlocui data din client,iar daca dai dublu-click pe "data" din patch vei vedea ca el contine doar un fisier ceea ce e ridicol,ar trebui sa aiba zeci de fisiere si daca i dai extract strici tot clientu.Scuze,pentru ca stiu ca am scris cam complicat,dar sper ca intelegeti.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...