Chesster Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Numele meu în joc: Chesster Numele EXACT celui pe care îl reclam: N0Mercy Screenshot-uri: http://imageshack.us/photo/my-images/263/samp006ou.png/ Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Pai il omor , si ma injura . Se vede clar in ss Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Nu erau Martori: Ethernul , Ca7al1n , minu_csn etc se vede in ss
Sonicutz Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Tu nu imi dai pace niciodata cand stau la pariuri si mam saturat sa ma tot omori.
Chesster Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Tu nu imi dai pace niciodata cand stau la pariuri si mam saturat sa ma tot omori. Esti rugat sa nu mai postezi . Nu trebuia sa ma injuri ! Asteapta decizia unui coordonator.
Perpripiu Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Este cenzurat. N0Mercy - nu primeste de data asta