Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Kile

[Rezolvat] Senzo - Bug Abuse .

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: Kile

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Senzo

Screenshot-uri:

1. Dupa ce si-a pus biletul, am intrat noi si l-am atacat . Click Here SS .

2. Aici, mort in F4 . Se vede cum anumiti jucatori au zis pe chat ca face Bug Abuse .

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Am intrat cu Snoop la Inside Track Montglomery, acolo era Senzo, L-am omorat si s-a pus in F4 .

# imediat dupa ce s-a terminat cursa a iesit din F4 , dar nu am mai facut o poza, am crezut ca nu e necesar .

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): KiD , old_man

Martori: Snoop, RemiX .

Posted

M-a rugat Senzo sa postez in locul lui ca are contul blocat. Mi-a zis sa spun ca dupa ce l-ati omorat a intrat pe mess i, de aia apaream cu skin de civil. Apasasem f4 mai demult si nu am apucat finalul duelului , adica l-ai omorat si a iesit imediat alt+tab .

Posted

Ceea ce spui tu e o aberatie total nefondata, l-am omorat, a dat F4, apoi am iesit si am intrat din nou la inside, si el era cu skin de Civil , asa poate spune oricine cand ia un knife din spate " am primit buzz pe mess si mi-a iesit singur " ce scuza patetica :crazy:

@ Si de ce fix dupa ce s-a terminat cursa a disparut ? Exact dupa ce s-a terminat el nu mai era pe jos, a revenit fix in secunda urmatoare dupa ce s-a terminat cursa ? Nu cred .

Posted

Ceea ce spui tu e o aberatie total nefondata, l-am omorat, a dat F4, apoi am iesit si am intrat din nou la inside, si el era cu skin de Civil , asa poate spune oricine cand ia un knife din spate " am primit buzz pe mess si mi-a iesit singur " ce scuza patetica :crazy:

@ Si de ce fix dupa ce s-a terminat cursa a disparut ? Exact dupa ce s-a terminat el nu mai era pe jos, a revenit fix in secunda urmatoare dupa ce s-a terminat cursa ? Nu cred .

A zis Senzo:

"Daca tu zici ca eu am stat sa vad numerele . Arata o poza din ultimele 10 secunde cu mine stand in F4 te rog."

Posted

EmoneL daca mai ai vreo poza cu treaba asta daca mai era acolo si dupa ce s-a terminat runda te rog fa-i upload si roaga un prieten sa imi trimita link-ul pe pm. Tu doar ce ai primit DPA de la mine.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...