Kile Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Numele meu în joc: Kile Numele EXACT celui pe care îl reclam: Senzo Screenshot-uri: 1. Dupa ce si-a pus biletul, am intrat noi si l-am atacat . Click Here SS . 2. Aici, mort in F4 . Se vede cum anumiti jucatori au zis pe chat ca face Bug Abuse . Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Am intrat cu Snoop la Inside Track Montglomery, acolo era Senzo, L-am omorat si s-a pus in F4 . # imediat dupa ce s-a terminat cursa a iesit din F4 , dar nu am mai facut o poza, am crezut ca nu e necesar . Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): KiD , old_man Martori: Snoop, RemiX .
Edy Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 M-a rugat Senzo sa postez in locul lui ca are contul blocat. Mi-a zis sa spun ca dupa ce l-ati omorat a intrat pe mess i, de aia apaream cu skin de civil. Apasasem f4 mai demult si nu am apucat finalul duelului , adica l-ai omorat si a iesit imediat alt+tab .
Kile Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Ceea ce spui tu e o aberatie total nefondata, l-am omorat, a dat F4, apoi am iesit si am intrat din nou la inside, si el era cu skin de Civil , asa poate spune oricine cand ia un knife din spate " am primit buzz pe mess si mi-a iesit singur " ce scuza patetica :crazy: @ Si de ce fix dupa ce s-a terminat cursa a disparut ? Exact dupa ce s-a terminat el nu mai era pe jos, a revenit fix in secunda urmatoare dupa ce s-a terminat cursa ? Nu cred .
Edy Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Ceea ce spui tu e o aberatie total nefondata, l-am omorat, a dat F4, apoi am iesit si am intrat din nou la inside, si el era cu skin de Civil , asa poate spune oricine cand ia un knife din spate " am primit buzz pe mess si mi-a iesit singur " ce scuza patetica :crazy: @ Si de ce fix dupa ce s-a terminat cursa a disparut ? Exact dupa ce s-a terminat el nu mai era pe jos, a revenit fix in secunda urmatoare dupa ce s-a terminat cursa ? Nu cred . A zis Senzo: "Daca tu zici ca eu am stat sa vad numerele . Arata o poza din ultimele 10 secunde cu mine stand in F4 te rog."
BAdu Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 EmoneL daca mai ai vreo poza cu treaba asta daca mai era acolo si dupa ce s-a terminat runda te rog fa-i upload si roaga un prieten sa imi trimita link-ul pe pm. Tu doar ce ai primit DPA de la mine.
BAdu Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Senzo va primi ban 7 zile pt bug abuse. Antecedente: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=418962&view=findpost&p=5920369