Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

iNNstinCt

[Rezolvat] kRoW - Non FP.

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: iNstinCt_

Numele EXACT celui pe care îl reclam: kRoW

Screenshot-uri:

1. 4ui4ac.png

2. rsx8g1.png

3. oswsh2.png

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Ne-am intalnit cu el pe strada am vrut sa il omoram iar dupa a fugit in bank, a depozitat bani, a iesit afara s-a lasat omorat si a dat /w cu nesimtire ca ce ai fii vrut sa iei tu 20k ...

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): KiD , Florin

Martori: Kille, RemiX

Posted

Si o poza cand mi-a dat mie /w ca a facut ce-a facut doar ca sa nu-si piarda 20k oO

@ SS . Click Here

// tu nu te-ai saturat sa iei warn-uri pentru posturile tale inutile? Te-a chemat cineva sa postezi? urmatorul post neimplicat iti va aduce si DPA.

Posted

Pai sa vedem. Eu din poze vad ca v-ati intanlit cu el la intrarea in banca... Daca omu venea la banca sa depuna te asteptai sa stea sa il omori tu? Si-a continuat intentia. Daca ai poze cum ca l-ati urmarit din timp, va rog sa le postati.

Posted

Am eu o poza cand l-am urmarit, dar am facut-o tot in zona bancii, ca nu ne-am asteptat ca va intra in banca . E pe partea dreapta, nu se numele lui, dar intervalu' de timp e foarte scurt, si nu mai era alt dnb in zona .

@ Daca doresti o pot pune .

@ Imi cer scuze pentru post, m-a rugat instinct sa postez acea poza . :|

// warn up + DPA 3 zile

Posted

Nu am poze cand eram mai departe deoarece nu ma asteptam sa fuga si sa intre in bank. L-am urmarit de undeva din spatele banci, lui ii bubuise masina si a alergat pana in bank ( noi am ajuns cu masina ).... cred ca de aceea a si dat acel /w catre kile... Este cel putin urat daca nu si non fair play cea ce a facut el.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...