iNNstinCt Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Numele meu în joc: iNstinCt_ Numele EXACT celui pe care îl reclam: kRoW Screenshot-uri: 1. 2. 3. Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Ne-am intalnit cu el pe strada am vrut sa il omoram iar dupa a fugit in bank, a depozitat bani, a iesit afara s-a lasat omorat si a dat /w cu nesimtire ca ce ai fii vrut sa iei tu 20k ... Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): KiD , Florin Martori: Kille, RemiX
Kile Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Si o poza cand mi-a dat mie /w ca a facut ce-a facut doar ca sa nu-si piarda 20k oO @ SS . Click Here // tu nu te-ai saturat sa iei warn-uri pentru posturile tale inutile? Te-a chemat cineva sa postezi? urmatorul post neimplicat iti va aduce si DPA.
BAdu Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Pai sa vedem. Eu din poze vad ca v-ati intanlit cu el la intrarea in banca... Daca omu venea la banca sa depuna te asteptai sa stea sa il omori tu? Si-a continuat intentia. Daca ai poze cum ca l-ati urmarit din timp, va rog sa le postati.
Kile Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Am eu o poza cand l-am urmarit, dar am facut-o tot in zona bancii, ca nu ne-am asteptat ca va intra in banca . E pe partea dreapta, nu se numele lui, dar intervalu' de timp e foarte scurt, si nu mai era alt dnb in zona . @ Daca doresti o pot pune . @ Imi cer scuze pentru post, m-a rugat instinct sa postez acea poza . :| // warn up + DPA 3 zile
iNNstinCt Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Nu am poze cand eram mai departe deoarece nu ma asteptam sa fuga si sa intre in bank. L-am urmarit de undeva din spatele banci, lui ii bubuise masina si a alergat pana in bank ( noi am ajuns cu masina ).... cred ca de aceea a si dat acel /w catre kile... Este cel putin urat daca nu si non fair play cea ce a facut el.