Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

THH

PK pe spot ; limbaj and KS

Recommended Posts

Posted

Ma omule eu cand am venit pe spot nu erati va bateati va omorati cu zeus cand ai zis ca ai pt eu am plekt :tiphat: daca statea ziceam , nesimtire din partea ta asa ca gest ca nu mi-ai zis no-ks nik si cand ai zis am plekt sa-ti fie rusine !! se pot verifica in poze daca ai macar un strop de bun simt poti retrage plangerea catre mine :tiphat:

Posted

Ma omule eu cand am venit pe spot nu erati va bateati va omorati cu zeus cand ai zis ca ai pt eu am plekt :tiphat: daca statea ziceam , nesimtire din partea ta asa ca gest ca nu mi-ai zis no-ks nik si cand ai zis am plekt sa-ti fie rusine !! se pot verifica in poze daca ai macar un strop de bun simt poti retrage plangerea catre mine :tiphat:

uite un print cand ti-am zis pe pm tot ce trebuie ....si vezi cum vorbesti ca nu este frumos ...macar de recunosteai retrageam plangerea impotriva ta ..dar daca esti nesimtit asa o sa ramai tu .. nu eu sunt ala nesimtitu .

Ia print cand ti-am zis pe pm tot ce trebuie sa sti

Uite printul cand ti-am zis pe pm .

http://www.freeimagehosting.net/7306b

Posted

Odata ce pleci de pe spot pierzi dreptul la acel spot. In cazul tau ai luat pk de la acel zeus.

Dupa ce ai luat pk poza cu spot pe care o ai e valabila doar sa dai ss la cel care tia dat pk.

Dar tu nu mai ai dreptul sa vii cu no ks odata ce ai pierdut acel spot chiar daca lai pierdut prin un pk.

Deci eu iti recomand sa postezi doar pentru pk , plus ca 1st nu face din astea se vede in print ca nu tia vorbit urat sau ceva .

Iar (sa zicem ) ca a facut ks din acele poze nu reiese ks constant.

No warn please :) :tiphat:

Posted

Nu reiese ks constant ? uitate de cand am luat spotu el a facut ks intruna ;) .

Inainte sa veniti cu acuzatii la adresa mea uitati-va la poze si dupa comentati aiurea .

Posted

uite un print cand ti-am zis pe pm tot ce trebuie ....si vezi cum vorbesti ca nu este frumos ...macar de recunosteai retrageam plangerea impotriva ta ..dar daca esti nesimtit asa o sa ramai tu .. nu eu sunt ala nesimtitu .

Ia print cand ti-am zis pe pm tot ce trebuie sa sti

Uite printul cand ti-am zis pe pm .

http://www.freeimagehosting.net/7306b

omule nu reiese nimic din poza asta si sa-to spun de ce : in primul rand eu sunt plecat demult de pe acel spot , poti fi macar sincer sa spui ca dupa ce am inteles cum stau lucrurile si ca defapt era spotu vostru si ca acel zeus ( nu-l cunosc nu faceam party absolut nu stiu cine e) va facut pk , eu am gasit spotu gol apoi ai venit mi-ai explicat situatia si am plecat nu ti-am facut ks nimic din contra poti sa recunosti ne-am salutat cand am plecat ca 2 oameni normali apoi vad ca ma postezi , posteaza si tu pe cine merita nu pe unu care te respecta :tiphat:

Posted

Scrie clar in printul acela care ti l-am pus ca am primit pk de la el si ca spotu nu este al lui si etc .

Si sa iti explic cum sta treaba ... el era singur pe spot tu dadeai mai sus de el ( erai afk si te-au mutat mobi ) si a murit eu daca eram prin trecere am prins spotu gol si m-am pus pe el ... dupa care tu ai revenit din afk si m-ai vazut pe spot ... intre timp a venit asta si mi-a dat pk ( erai si tu acolo cand am primit pk de la el si imi faceai ks ..dar nu am apucat sa iti zic no ks ca mi-a dat pk ) si se vede intr-un print ca scrie sa ii dai party si tu i-ai dat ...

Posted

A, si inca ceva sa o luam si dupa reguli daca ca oameni nu ne intelegem : Ai 1 singur SS facut in care strigi -1st- NO KS din cate stiu eu citind ultima oara regulamentu trebuia sa ai mai multe ;) .... in fine ( TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPU) cu asta am incheiat .

Multumesc tuturor si o zi frumoasa :tiphat: asteptam ca cineva competent si in masura sa dea un ochi peste toata harababura asta si sa decida :tiphat:

Scrie clar in printul acela care ti l-am pus ca am primit pk de la el si ca spotu nu este al lui si etc .

omuletule eu vreau sa intelegi ca nu te contrazic este perfect adevarat ca scrie clar ceva DAR CE VREAU SA INTELEGI E CA DUPA CE MI_AI EXPLICAT AM PLECAT , asta vreau eu sa intelegi ca nu am avut 1 secunda intentia sa va fac eu ks voua tocmai dasta am si plecat imediat cand mi-ai explicat. :tiphat:

Posted

Nu ai plecat imediat ai ramas si ai facut ks ... dupa ce ti-a zis ala ca mi-a dat pk atunci ai plecat ;) in fine .......

Esti de treaba dar ... nah

Retrag plangerea impotriva lui -1st-

Posted

Credema ca am fost putin surprins cand m-ai postat si tu esti ok imi pare bine ca am lamurito :tiphat: poate dam o bere la bar dupa rr :P

Posted

Credema ca am fost putin surprins cand m-ai postat si tu esti ok imi pare bine ca am lamurito :tiphat: poate dam o bere la bar dupa rr :P

=))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...