faNNNtaSy Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Numele meu în joc: faNNNtaSy Numele EXACT celui pe care îl reclam: yAk Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): urmaream un dnb apoi a aprut yAk era singur in masina s-a dat jos,dupaia a dat g si a inceput sa faca db (non fp) fara sofer la volan. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Iceman Martori: Snoop
faNNNtaSy Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 numai am..dar eu zic ca aia este suficenta este foarte clara,pe mapa se vede cum urmaream acel dnb.
BAdu Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 dar deja am primit prinson de la moses cum adica ? era si el de fata cand s-a petrecut incidentul.. sau cum? cand ti-a dat? o sa il rog si pe moses sa posteze aici.. roaga-l si tu. Edit: Ti-a dat prisonul de la alta plangere. Fi mai atent. faNNNtaSy daca era suficienta poza nu iti mai ceream alta. Dovezi insuficiente. nu primeste nimic.