Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

razvyz0r

Limbaj

Recommended Posts

Posted

pune poza cu F4 ca m'ai provocat, si tu m'ai injurat primul

1. Jigniri/Insulte

Insultele sau jigirile aduse jucatorilor se penalizeaza astfel:

- Primul avertisment: suspend minim 5 zile

- Al doilea avertisment: suspend minim 10 zile

- Al treilea avertisment: suspend minim 20 de zile

- Al patrulea avertisment : suspend minim 35 de zile

- A cincilea avertisment: suspend minim 98 de zile

Trebuie sa se vada toata discutia in screen shot-uri, cu F4 pe tot ecranul.

Insultele pot fi reclamate doar de catre persoana insultata.

Nu se da suspend pentru insulte ( ex: fraiere, prostule, moaca, tontule, marsh, jet, noob, but) daca cel acuzat nu le foloseste repetat.

Posted

=)))))))))))))))))))))))))))) MAXIM =))))))))))))))))))))

Un sfat pentru tine prietene : exista pe orice sosele de cetura a fiecarui oras , fete care te pot relaxa fie prin exerciti sexuale fie prin "masaje pubiene" =)))))))) ; dute la dansele si spunele ca esti acaparat de calculator, si stiu ele ce sa iti faca =))))

Posted

Ce retragi ma? NIMIC, HAI CU NEFONDATA

Domnilor admini , o ardeati cu par in ochi ca v-ati saturat de acuze nefondate venite din parte fatalailor , ardeti odata dati de unde or venit ei ! nu am nici o treaba cu cel postat , da m-am saturat de toti incompetentii gen postatoru ...

Mama prostilor e mereu gravida :( trist rau

Posted

Domnilor admini , o ardeati cu par in ochi ca v-ati saturat de acuze nefondate venite din parte fatalailor , ardeti odata dati de unde or venit ei ! nu am nici o treaba cu cel postat , da m-am saturat de toti incompetentii gen postatoru ...

incoompetent esti tu ma laba trista ca ma pis pe tine cu jet copil facut pt alocatie

Posted

incoompetent esti tu ma laba trista ca ma pis pe tine cu jet copil facut pt alocatie

1. iti trebuie f4 la toata discutia si la cum vb pe forum imi imaginez cum vb in joc

2. ai un limbaj de canal ai merita un ban mare pentru cuvintele care le ai zis ;)

3. nu trebuie sa suferi pentru un joc #-o ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...