Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest ScoobyDL

O simpla rugaminte.

Recommended Posts

Guest ScoobyDL
Posted

Salut/Buna sunt ScoobyDooMic sau NaNoTeK sau Alinutza89 nush cu cate nick am jucat sau eXcet si vreau si eu un banal de accont dc nu pot da un BANAL pm la un admin la un boss de admin desigur...:-@ si sa mi se faca si mie un accont si stati linistit ca la cum joc eu fac vreo lvl 100 in 10 zile asa ca nu am eu speed si hack si nush mai ce deabia am hard de 10 gb da sa mai folosesc si nush ce se poate ? ? ? ? rog jucatori sa nu spameze

Guest drumstein
Posted

Urmareste formul in urmatoarele cateva zile pentru ca la un moment dat vom deschide pagina "create account" si vei putea sa iti faci cont

sa speram ca asa va fi, chiar e prea de tot acum .. bafta

Posted

Sincerc acuma mai aveti si voi de gand sa ati drumu o data la pagian decreare conturi.

:violent: :banghead:

Nu ma gandeam ca o sa ajungeti asa departe va bateti joc :angry1:

Posted

De vro 3 saptamni tot asa zic ca saptamana asta da drumu saptamana asta dam drumu saptamana asta dam drumu si nimic

Ar fi timpu ca sasi dea si iei seama si sa dea odata drumu la pagina de creare conturi

Posted

am citit undeva un post de al unui GM, numai tin minte exact cn era. care spunea ca nu sunt departe de rezolvarea problemei, sa speram ca ii vor da drumul cat mai curand :D

Posted

Urmareste formul in urmatoarele cateva zile pentru ca la un moment dat vom deschide pagina "create account" si vei putea sa iti faci cont

Ody faza e alta.. care poate multi nu inteleg un lucru .. de ce sa mai dat rr db.. daca voi blocati pagina de creare conturi ? doar pentru unii ?

Faza cu protectia trebuia gandita inainte de rr db.. dupa parerea mea si a multora.. cred k sa gresit mult cu faza asta.. sunt o gramada de zile de cand ati blocat pagina .. si amanati cu faza urmatoare .. zilele astea o sa dam drumu la pagina de creare conturi.. sau acum se lucreaza la protectie .. si speram k in cel mai scurt timp sa ii dam drumu ..

O sa ii dati drumu cand o sa fie unu full sts? din aia ce au conturi ?

Posted

Pai stati fratilor ca e aiurea rau. Cei care au intrat la inceput fac lvl, rr si iti fac iteme ca doar sunt singuri pe server si noi iar trebuie sa ne chinuim sa ii ajunge, sa le suportam impresiile doar pentru ca n-ati verificat voi nush ce prostie?

Asa a fost mereu pe linkmania, eu nu inteleg dc nu invatati din greseli?

Deja pot sa afirm ca de la inceput s-a dat rateu iar cu server-ul, este exact aceasi problema ca si cu Garrone de la inceputul precedentului DB.

Guest Bogdan™
Posted

Pai stati fratilor ca e aiurea rau. Cei care au intrat la inceput fac lvl, rr si iti fac iteme ca doar sunt singuri pe server si noi iar trebuie sa ne chinuim sa ii ajunge, sa le suportam impresiile doar pentru ca n-ati verificat voi nush ce prostie?

Deja pot sa afirm ca de la inceput s-a dat rateu iar cu server-ul, este exact aceasi problema ca si cu Garrone de la inceputul precedentului DB.

Pana acum la intrebarea: "Cand se da drumu la creearea conturilor" am primit raspuns sa asteptam si sa tot asteptam, dar sunt curios un raspuns in privinta subiectului deschis de ultimii doi din ultimele reply-uri putem primi?

Am comentat si eu odata la aspecte tehnice acest lucru si tot nu s-a raspuns. Cum facem, noi incepem de la 0 iar ceilalti care au cont sunt mai privilegiati sau cum?

Posted

Pana acum la intrebarea: "Cand se da drumu la creearea conturilor" am primit raspuns sa asteptam si sa tot asteptam, dar sunt curios un raspuns in privinta subiectului deschis de ultimii doi din ultimele reply-uri putem primi?

Am comentat si eu odata la aspecte tehnice acest lucru si tot nu s-a raspuns. Cum facem, noi incepem de la 0 iar ceilalti care au cont sunt mai privilegiati sau cum?

exista o vorba in popor "cine se trezeste de dimineata, departe ajunge", acu sper k intelegi unde bat :)

Guest Bogdan™
Posted

Mda, bine zici. Dar eu am aflat de RR BD abia pe 13 august cand deja era oprita pagina de conturi, n-am mai jucat de 2 ani....

Posted

Inteleg asa este dar eu cand sa dar rr db am fost plecata si am venit in 12 august si era inchisa pagian si de atuncea o tot lalaie ca saptamna asta si tot nimic isi bat joc

Posted

Inteleg asa este dar eu cand sa dar rr db am fost plecata si am venit in 12 august si era inchisa pagian si de atuncea o tot lalaie ca saptamna asta si tot nimic isi bat joc

In ce fel ne batem joc? Este un serviciu pentru care tu personal trebuie sa faci ceva ca sa te folosesti de el? Sprijini in vreun fel lucrul la acest serviciu oferit gratuit? Daca raspunsul la aceste intrebari este "nu", te rog sa ai grija la afirmatiile facute si la limbajul folosit.

Guest Xulescu
Posted

stati linistiti ca asa zic mereu in cateva zile o sa mearga..eu cred ca nu vor sa mai dea drumu la pagina de creare a conturilor

Guest ScoobyDL
Posted

Dureaza mai mult de 2 zile ? Ca deja turbez :(

Posted

Imediat e o luna de cat tot zic cai da drumu ii da drumu si nimic

O sai piarda playeri in felu acesta daca era sa rezolvati problema in 2-3 zile trebuie sa o rezolvati

Raspundetine si nou mai dati dumu sau nu ?????? :violent:

Posted

350 online acuma. Nu cred ca e nevoie si de altii :dontknow:

OT: nu va mai plangeti ca toti o sa aiba rr-uri si voi nu. Voi o sa stati cu ei in pt si n-o sa va doara capu :banghead:

Guest drumstein
Posted

In ce fel ne batem joc? Este un serviciu pentru care tu personal trebuie sa faci ceva ca sa te folosesti de el? Sprijini in vreun fel lucrul la acest serviciu oferit gratuit? Daca raspunsul la aceste intrebari este "nu", te rog sa ai grija la afirmatiile facute si la limbajul folosit.

in ce fel va bateti joc? prin simplu fapt ca de o luna tot promiteti ca o sa dati drumul paginii. nu era mai ok daca ziceati de la inceput ca o sa dureze cateva luni?? amanati de pe saptamana pe saptamana ...

Posted

OT: nu va mai plangeti ca toti o sa aiba rr-uri si voi nu. Voi o sa stati cu ei in pt si n-o sa va doara capu :banghead:

farmecu jocului acuma e cand sunt toti mici :P

Guest drumstein
Posted

farmecu jocului acuma e cand sunt toti mici :P

asa e!

Posted

am citit undeva un post de al unui GM, numai tin minte exact cn era. care spunea ca nu sunt departe de rezolvarea problemei, sa speram ca ii vor da drumul cat mai curand :D

De ce minti copii HDD ? :))

Posted

Eu cred ca raspunsul lui Ody e elocvent

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...