Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

EnvY

recuperare date cont

Recommended Posts

Posted

Scuzele mele daca nu am postat unde trebuie, lamuriti-ma si pe mine de o chestie, de ce cand dau la recuperare cont imi cere cont si parola, in loc sa imi ceara intrebare secreta si e-mail?! Adica eu imi uit contu sau parola sau chiar amandoua si voi imi cereti parola si cont???As zice ceva acum, dar sigur as ofensa, in fine un prieten de-al meu si-a uitat contu si vrea sa-l recupereze, ce sa-i spun sa faca sau cu cine sa ia legatura ptr a intra in posesia datelor?

Posted

Scuzele mele daca nu am postat unde trebuie, lamuriti-ma si pe mine de o chestie, de ce cand dau la recuperare cont imi cere cont si parola, in loc sa imi ceara intrebare secreta si e-mail?! Adica eu imi uit contu sau parola sau chiar amandoua si voi imi cereti parola si cont???As zice ceva acum, dar sigur as ofensa, in fine un prieten de-al meu si-a uitat contu si vrea sa-l recupereze, ce sa-i spun sa faca sau cu cine sa ia legatura ptr a intra in posesia datelor?

asa trebuie! cont-pass

si-ti trimite in mail restul datelor(intrebare-raspuns)

Posted

asa trebuie! cont-pass

si-ti trimite in mail restul datelor(intrebare-raspuns)

Pai din moment ce el isi uita parola sau chiar contul, ce sa faca?Pe orice server cand vrei sa iti recuperezi datele iti pui e-mailul si le trimite;Eventual pui si contul, dar foarte rar am vazut asta.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...