Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Silphy

Reevaluare

Recommended Posts

Guest Silphy
Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=418957

Cei asta mama? CUm adica atitudine ? Ca am zis un adevar da cum vine asta? Poi uitate ma ca mai nou 123123 razii pe zi cum drq in 24 de ore sa iau 3 d/c? Zimi si mie explica .

@adica magnuma ala ma amineinta ma cu admini si nu ia ss si mie imi dai 10 zile pentru atat? Diablo esti cu capu ma?

Guest Silphy
Posted

Dahh or sa imi raspunda in 9 zile :))

Va multumesc pentru suspend :X

Posted

Nu stiu cine e magnuma si nici nu ma intereseaza. Ce ma intereseaza e ca voi sa va vedeti de jocul vostru si sa lasati comentariile inutile la adresa membrilor staff-ului. Dupa cum ii spuneam si lui biilionx, m-am saturat de teoriile astea ale conspiratiei ca cineva are ceva cu X sau cu Y. Toti cei care vor comenta si vor face astfel de acuzatii, o sa primeasca acelasi lucru.

Si desi nu trebuie sa ma explic atat, razia a fost facut in toate kanturu si nu doar la voi pe spot. A se vedea contoarele puse (in curand).

Posted

simt ca o sa primesc si eu ss :)) ca am tupeu :)) sau cine stie ce motiv

Si ziceau ca db trecut l-au distrus playerii, da de unde...

Obi, ce ti s-a parut deplasat? Utilizarea interjectiei de adresare "ma" care e admisa intr-o comunicare?

Guest socooooo
Posted

Dahh or sa imi raspunda in 9 zile :))

Va multumesc pentru suspend :X

sau raspunde dupa cs.... multumim domnilor nush care e mai penibil pe link deja gm-ii sau playeri.... devine bataie de joc..... pt atat sa se dea ss? sa fim seriosi.... omul de acuma nu mai are voie sa zica nik.... nici o parere a playerului nu conteaza ca dak zici ceva si nu va cade bine ss.... multumim:D

JOS PALARIA IN FATA VOASTRA :tiphat:

Posted

Cred ca ar trebuii sa nu ii mai bagam deloc in seama sa vorbeasca singuri sau cu peretii....vad ca se da ss dupa ureche daca el sa simte jignit pentru atata lucru . Cam ar trebui sa vorbim cu tine ? Cu "DOMNULE" admin ? "Te rog frumos sa ma scuzi ca ma adresez fara sa fac plecaciune in fata MARELUI ADMIN " .

Guest socooooo
Posted

Nu stiu cine e magnuma si nici nu ma intereseaza. Ce ma intereseaza e ca voi sa va vedeti de jocul vostru si sa lasati comentariile inutile la adresa membrilor staff-ului. Dupa cum ii spuneam si lui biilionx, m-am saturat de teoriile astea ale conspiratiei ca cineva are ceva cu X sau cu Y. Toti cei care vor comenta si vor face astfel de acuzatii, o sa primeasca acelasi lucru.

Si desi nu trebuie sa ma explic atat, razia a fost facut in toate kanturu si nu doar la voi pe spot. A se vedea contoarele puse (in curand).

multumim de sfat ... probabil se vor ajunge 99% supendati 1 % online :tiphat:

Posted

Cred ca ar trebuii sa nu ii mai bagam deloc in seama sa vorbeasca singuri sau cu peretii....vad ca se da ss dupa ureche daca el sa simte jignit pentru atata lucru . Cam ar trebui sa vorbim cu tine ? Cu "DOMNULE" admin ? "Te rog frumos sa ma scuzi ca ma adresez fara sa fac plecaciune in fata MARELUI ADMIN " .

Prea-sfinte atotputernic intelept domnule Obi-Wan te rog, plecandu-ma in fata ta, sa ne dai un raspuns plauzibil. Ce anume v-a ofensat, prea maria Ta?

Posted

lasati .. se dau ss`uri pe capete .. conturi noi nu se fac .. unde se ajunge .. la un server de mu cu 100 de oameni ... :comp2: felicitari unora dintre admini ca distrug serveru incetu cu incetu ..

Guest Silphy
Posted

nui ciudat ca eu sunt primu? Dupa faza de ieri cand nu ati acordat ss la magnum? Urat oricum din partea dumneavoastra si eu nu vad atitudinea unde esti sincer iti spune.. Am, zis ca intrii in joc doar pentru a vana mai nou inseamna ca a durut daca asa repede am ajuns pe forum. Plus ca plnagere rezolvata in 4 min hmm dubios. Poi daca tot vreti sa scapati de mine datimi tata 99+filtru sa nu mai intruu deloc

Guest Silphy
Posted

Domnu diablo vreau o explicatie.

hai sa vedem

Guest CeausescuPresedinte
Posted

vorba multa saracia omului , daca te mananca-n degete

Guest Silphy
Posted

liquid lasaneeeeeee lasaneeeeeee .

Daca ati ajuns ca o vorba sa va loveasca asa de atre in cat sa postati si sa si dati ss atunci ce sa mai zic. Dar tot vreau o explicatie sa vad undei atitudinea?

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=418957

Cei asta mama? CUm adica atitudine ? Ca am zis un adevar da cum vine asta? Poi uitate ma ca mai nou 123123 razii pe zi cum drq in 24 de ore sa iau 3 d/c? Zimi si mie explica .

@adica magnuma ala ma amineinta ma cu admini si nu ia ss si mie imi dai 10 zile pentru atat? Diablo esti cu capu ma?

hai sa lamurim o treaba, ieri au fost 3 razi, pretinzi ca ai luat 3 disconnecturi, practic tu ai fost afk la toate raziile, da ? problema ta nu e ca se fac razii, daca esti on la ele observ ca esti tare, defapt pe tine te deranjeaza ca nu poti sta afk

seara nu esti , dimineata nu esti, la pranz nu esti, cine e de vina ? gm-ul ca face razie ? tin sa te anunt ca nu

gm-ul nu are nici un interes sa stea sa te vaneze pe tine sau pe oricare altul, asta sa va fie clar, un gm cand face razie nici macar nu stie ce jucatori sunt pe harta respectiva

daca vi se pare voua ca raziile sunt facute prea des puteti sa abordati problema si amiabil, nu cu o atitudine de genul asta, aveti o sectiune de sugesti, folositi-va de ea

Guest Silphy
Posted

Diablo cum explici ca donu oby a dat trace direct acolo pe spot? Cum? ia sa vedem explicatia? Nu folosesc clikere elite stai lin stiu ca acolo va doare si incercati sa le stopati . Ok dar de cand pana unde trace afk afk si d/c? SI ce nu a fost amabil in atitudinea mea? Daca nu era adevarat ce am zis eua colo stai lin ca nu se ajungea pe forum . Dar domnu oby a zis stai ca il in fund acu si sa vezi ca nu mai comenteaza nimeni cand ma duc eu pe un spot.

Sunteti de "gasca" :X

Uite aici :

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=418862

Omu vine ma ameninta cu STAFUUL MU LINKMANIA nu i se acorda suspend . Ok am inteles sa zicem trecem cu vederea

Porma deschide un topic de "Multumiri/Scuze"

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=418927

Nici macar warn nu a primit. Poi mama eu daca deschideam un topic deasta la plangeri avem suspend.

Guest Silphy
Posted

Normal normal ^_^

Cel ami misto lucru a fost cand am luat d/c iemdiat dupa ce sa rezolvat plangerea :X .Daca rugai pe acel admin care mi-a dat d/c sa vina in game ca nus cine da d/c non stop nu venea pentru ca era pe charu de joc sau nu avea timp ^_^ Dar acu si-a facut timp sa imi dea d/c :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...