Eagles Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 O ideee ar fi sa se dea ss nu numai celui care a folosit hack speed si celor care au beneficiat de asta sa se dea ss si celor care au stat in parte cu respectivul pentru e usor sa intri pe 2 3 4 conturi bagi speed cresti repede pe alti ii ajuti sa dea rr si dupa ce il da te ajuta si pe tine sa til cresti consider un 99 si celor din pt ar fii binevenit :violent:
Eagles Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 fiind considerati complice la hack speed si alte prostii plus ca sar gandii de 2 ori sa tina pe unul la pt cu speed
Guest CeausescuPresedinte Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 =))) foarte inventiv romanul , hai sa le dam ss la toti ce naiba , daca trece unu cu speed pe langa spotul meu trebuie sa iau si eu 99 ca mi-a dat dmg la mobi de pe spot cand a fost in trecere deci ma ajutat sa ii omor mai rpd :whistle:
NIKE_SHOX Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 aiurea...ce vina am eu dak x sa y vrea sa fol speed hack? fiecare face ce vrea cu caracterul lui :)
Eagles Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 eu ma refer daca il tii pt si prin asta faci lvl mult mai multe decat restul lumii sa ei si tu 99 pentru ca esti complice la hack. de ce numai el care foloseste?
Tsu_Xing Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 si daca eu il iau pe unu in party si apoi ma pun afk, iar respectivul incepe sa foloseasca speed, imi iau si eu ss pentru nesimtirea lui?
Guest CeausescuPresedinte Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 fiecare raspunde de jucariile lui , nu poti u sa-mi dai ss mie ca colegu de pt rupe speedu
AngeL Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Magnnume.. iar vorbesti prostii? Cum sa dai 99 la tot party`ul ca unu din party are speed? Cum? Ce mai vezi...Fiecare raspunde de faptele lui .. nu trebuie sa fie ca in cei trei muschetari ..toti pentru unu si unu pentru toti. :))) - 1 Contra..bla bla.. cum vreti voi..e prea aberanta "Sugestia" ..
Eagles Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 atunci hai cu toti sa aducem la pt unul cu speed.eu am stat intr-un pt si cand un sm a inceput cu speedul am plecat din acel pt nu era corect
Guest CeausescuPresedinte Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 atunci hai cu toti sa aducem la pt unul cu speed.eu am stat intr-un pt si cand un sm a inceput cu speedul am plecat din acel pt nu era corect esti prea corect si cinstit pt acest srv
btk.dumy Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 atunci hai cu toti sa aducem la pt unul cu speed.eu am stat intr-un pt si cand un sm a inceput cu speedul am plecat din acel pt nu era corect @on topic nu vrei sa dam ss si la aia care tin in party persoanele cu ellite? @off topic Arzi in iad.. Mc :tiphat:
alexneo2 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 atunci hai cu toti sa aducem la pt unul cu speed.eu am stat intr-un pt si cand un sm a inceput cu speedul am plecat din acel pt nu era corect Eu cred ca minti
Lolo Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 ce vanatoare misto as face daca ar fi aprobata regula asta :)) la toti v'as da ss, numa sa'mi dati party :))
FinuCCi Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 eu sunt contra , deoarece se va vana . si n-ai de unde a stii ca acel player are speed pe moment .si pana sa-ti dai seama...esti deja pe forum. :-?
gutul Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Ce vina au cei care folosesc,daca administrarea serv este de kkt?
Guest .:AleX:. Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 1 Magnnum te bate limba romana 2. Pt sugestie contra