MarioBK Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 un topic closed pana la o decizie?deja se face spam aici p.s. pana acum s-a dat 60 pentru asa ceva.. sa dat dar majoritatea dormeau prin orash sau pt pret exagerat la store.... u ne spui ca ai vb cu uratho atunci pt postare.... cea ce dovedeste ca uratho era on... era pe spot nu devias atlans.... etc din filumeste asa vi ma filmezi pe mine arunci un box cade jewl eu fug dupa el gata am macro?? poate sunt on si nu vorbesc.... pt acest lucru eu am macro boot?? PS si adminu cand vine pt macro intreaba de afk intai nu direct arunca si gata macro boot :tiphat: am vorbit dupa 2 ore dupa ce am postat,deci era un timp..si nu s-a dat doar asa cum zici tu,e chiar invers,nu e voie sa faci razii in devias,atlans,etc de macro/bot,gata,ultimul reply aici..
Guest .:AleX:. Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Elite clar , nu tot va plangeti dupa ce va posteaza , aveti elite luati ss si gata
Toxicman Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 degeaba te intorci..pune poze care sa dovedeasca ca era afk....ai postat plingerea ....dovedeste ca era afk si nu ai vinat...nu se poate sa acuzi un om ON de macro boot fara sa ai dovezi suficiente!!!NU cred ca se poate merge pe ideea 'mi-au dat pk...lasa ca le dau eu ss'....daca vinezi asigura-te ca ai dovezi concludente si clare ......cel putin atat...
Lancelot Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 sp1nn3r,Uratho cate 60 de zile pauza macro bot 1 daca tot va revolta ca luati suspenduri de genul..sau ca e vanatoare..nu mai folositi deloc programe de genul.In consecinta nu ar putea sa va mai posteze nimeni nu? 2 Pana nu va invatati minte sa jucati cinstit..asa cum se juca odata pe LM regula ramane in vigoare.