Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Calduramare

//gt Elfoaica

Recommended Posts

Posted

http://imageshack.us/photo/my-images/508/screen081102410000.jpg/

sa se verifice, cu cateva secunde in urma de cand e facuta poza.

i-am trimis pm lui ija in ziua cand a fost facuta poza, dar se pare ca el e prea ocupat sa cauta in log'uri, sau poate nu vrea

Posted

1. Sper sa iei pt nefondata

2. NU se vede absolut nimic in poza,decat niste oameni pe un spot.

3. De ce ai dat atatea /time-uri ? sa nu se vada "Meet Player xxxx" ? :))

4. Esti un copil fara nimic important de facut decat sa "vanezi" (in cazu asta inventezi).

5. Stiu ca vrei sa eliberezi spotu ala....ca ti-ai tot trimis slugile ba la o tentativa de "preluare",ba sa verifice daca suntem afk. (de atunci pana acum).

6. Din cate stiu eu.....tu parca ti-ai mai luat un ban,ori pt Elite,ori pt Speed (nu mai stiu exact) deci.....cum ai TUPEUL sa postezi pe altii ma gugustiuc ? Roman veritabil ce esti...."sa moara si capra vecinului".

7. Din data de 08.11.2011 pana acum....e MULT ! Abea acum te-ai hotarat ? cand ai vazut ca nu ne poti lua spotu....ce-ai zis ? "Hai sa incerc si asa".

8. Si cel mai important....UNDE e numele Elfului ?Ca asa fac si eu un post de genu.....si pun adminii sa te verifice #-o

BA.....oamenii ca tine ii URASC si sper sa ti se intampla numai nasoale in viata.

P.S. Chiar sper sa verifice....si sa-ti iei BAN !

Salut !

Posted

nu trebuie sa se vada numele elfului, se verifica in log, daca a folosit gt sau nu, bafta.

Warn up daca nu esti implicat

Ce "warn up" ma copile ? elfu ala e al meu =))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...