Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Silphy

Cunostinte admin

Recommended Posts

Guest Silphy
Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=418850

Cum adica?

El ma ameninta cu staff'ul linkmania si tu vii si imi spui ca nu reiese nimic din poza aia?

Tre sa iti traduc ce scrie acolo sau? Eu cred ca esti baiat destept si iti dai seama ce scrie acolo nu ai nev de traducere. Daca nu mergem pe google.ro/translate , poate te prinzi asa .

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=418850

Cum adica?

El ma ameninta cu staff'ul linkmania si tu vii si imi spui ca nu reiese nimic din poza aia?

Tre sa iti traduc ce scrie acolo sau? Eu cred ca esti baiat destept si iti dai seama ce scrie acolo nu ai nev de traducere. Daca nu mergem pe google.ro/translate , poate te prinzi asa .

o fi zis si el asa sa va intimideze ce tot plangeti aici pe forum ca nu are nici o cunostinta ,crezi ca daca ar fi avut ar fi fost asa prost sa va ameninte ?ar fi trecut direct la fapte fara sa va ameninte cat despre restu coincidenta.

Guest Silphy
Posted

conteaza? Nu permit ca cineva sa imi ameninte guilda/alianta mai ales cand suntem amenintati cu admini.

Guest Ing3r_Draq
Posted

Billi Vorbeste aiurea gura fara tine omule...eu zic sa stai in banca ta...ca vad ca tu esti cel care e smecher prin Mu...Vi la party`uri de dim pe la 6 Dai Duel/ Trade ba la elf ba la altii...stai si incerci sa faci pe cineva sa injure sau ceva de genu sa poti lua spot...Deci mai bine inchide subiectu ...iti zic eu...asta e cea mai buna idee...incerci tu sa faci pe drq in patru dar nu iti merge...Incerci prea mult...si pentru poza aia nu credca are de ce sa ia ban..Omu a zis Ca Cunoaste niste admini adica...Nu ca ar avea relatii...sa vina fix la tine sa iti dea Fix tie D/c...Oricine cunoaste un Admin...mai ales daca a mai jucat mu...Deci eu zic sa o lasi mai moale amice...Sa nu incepi sa fii prea rau prin mu...Stai calm...Suferi de Magnnum? Azi dimineatza eram oN...Venisei cu Mg si cu BK sa dai Pk...Dadeai duel la elf trade si la cine era afk..sau nu avea re Off...si daca avea re off Repede faceai poze sa ia ban sau ceva de genu...LAs`o asa billi n`ai ce sa rezolvi...So HF & GL !!!

Respect Team !

Posted

Billi Vorbeste aiurea gura fara tine omule...eu zic sa stai in banca ta...ca vad ca tu esti cel care e smecher prin Mu...Vi la party`uri de dim pe la 6 Dai Duel/ Trade ba la elf ba la altii...stai si incerci sa faci pe cineva sa injure sau ceva de genu sa poti lua spot...Deci mai bine inchide subiectu ...iti zic eu...asta e cea mai buna idee...incerci tu sa faci pe drq in patru dar nu iti merge...Incerci prea mult...si pentru poza aia nu credca are de ce sa ia ban..Omu a zis Ca Cunoaste niste admini adica...Nu ca ar avea relatii...sa vina fix la tine sa iti dea Fix tie D/c...Oricine cunoaste un Admin...mai ales daca a mai jucat mu...Deci eu zic sa o lasi mai moale amice...Sa nu incepi sa fii prea rau prin mu...Stai calm...Suferi de Magnnum? Azi dimineatza eram oN...Venisei cu Mg si cu BK sa dai Pk...Dadeai duel la elf trade si la cine era afk..sau nu avea re Off...si daca avea re off Repede faceai poze sa ia ban sau ceva de genu...LAs`o asa billi n`ai ce sa rezolvi...So HF & GL !!!

Respect Team !

pune mana si citeste ce scrie in printul ala. dupa ce treci de partea asta invatam si matematica. :crazy:

Posted

Din cate il cunosc eu pe Magnnum,fiindca ne stim de foarte putin timp,este un baiat simtit care nu ar sta sa va vaneze pe voi sau pe altcineva si nici cunostinte de admini nu are,parerea mea ca a fost ofuscat de ceva ce i-ati facut voi de s-a scapat cu astfel de vorbe,insa el nu a stiut sa stea cu degetul pe Prnt Scrn.Partea proasta la el e ca uneori vorbeste prostii iar voi stiti asta,i-ati aflat punctul slab si vreti sa dati in el.Ca o paranteza,in privinta lui spooK ma abtin fiindca a fost in aceeasi alianta cu noi si stiu ce fel de om este,si mai mult ca sigur o sa va convingeti si voi de el,dar doar timpul poate dovedi asta.

Toate cele bune! :tiphat:

Guest Silphy
Posted

Respect Team !

De ce sa inchidem subiectu? Daca citeai si tu regulamentu ala vedeai ca re off e interzis doar arena... da nah.

Omu cunoste niste admini... si duma era ca daca mai venim sa incercam sa va preluam vorbeste cu acei "admini" si ne tine numa in contor.. Altceva mai doresti? Cine mai vrea sa mai traduc ce scrie acolo 2 degete sus .

@si n-am nev de avocatii poporului aici Magnnum e cel postat nu voi. Sa isi poarte singur de grija.

Guest Silphy
Posted

Ok.

poza originala : http://www.imagebam.com/image/09f5dc145721278

Eu Magnnum in kanturu v-am trimis admin pe spot sa va ia cu razia(al drq ca , chiar sa intamplat )

Poza cu d/c din kanturu:

Eu Magnnum marele zmeu ma trimit "admini" pe cap , si sa va tina numai in contoare si razii (chestii deastea)

Stiu ca Rudy nu are nici o legatura , dar al drq a fost fix dupa ce a zis domnu Magnnum :

Alte argumente mai doresti domnu diablo?Ce coincindente al drq nu?

Data viitoare cand isi deschide gura sa fie atent ce vorbeste. Nu sunt pe acest srv de 2 zile sau 2 sapt , cum am mai zis nu accept ca alianta/guilda sa imi fie amenintata cu staff'ul Linkmania mu . Daca voi acceptati asa ceva atunci e clar ca e ceva la mijloc.

Guest Silphy
Posted

EU Marele zmeu Magnnum am poze sal postez pe biili(eu) si tie Spook iti iau GM'u(GuildMaster'u).

Altceva?

Posted

Dar nu se poate sa verifice -ija- daca Magnnum a vb cu Rudy ???

Si daca se adevereste ca au vb amandoi ar merita amandoi un suspend drastic .

Vb aceea " spune-mi ce prieten ai si iti spun cine esti " .

o zi buna !

Guest Silphy
Posted

Dar nu se poate sa verifice -ija- daca Magnnum a vb cu Rudy ???

Si daca se adevereste ca au vb amandoi ar merita amandoi un suspend drastic .

Vb aceea " spune-mi ce prieten ai si iti spun cine esti " .

o zi buna !

mai nu e vorba ca a vorbit cu cineva pentru acele d/c dar ale drq sau intamplat exact cum a zis

Posted

discutiile lor nu prea se pot verifica .. ei pot vorbi pe mess .. sau pe alte cai de chat ..slabe sanse sa se fi vorbit chiar in joc ..

Guest Silphy
Posted

Nu ma intereseaza daca a vorbit cu cineva sau nu . Ma intereseaza cu ce ne-a amenintat el atat. Dar vad ca staff'ul linkmania accepta sa ii se pateze numele

Doresc doar atat sa se aplice regulamentul daca tot e acolo :

6. Cunostinge Admin/GM

Sanctiunea pentru persoanele care se dau drept Admin sau cunostinte, rude ale celor care fac parte din guild Admins, este de minim 20 de zile suspend.

GM NU va intreaba date despre contul vostru , respectiv parole , date despre logare .

GM NU va cere iteme .

GM NU va cere favoruri.

Posted

ambee, in locul tau nu as vorbi(stii prea bine de ce) <_<

Diablo, dupa tine, replica asta cum ti se pare:

Magnnum: in kanturu

Magnnum: am adus admin

Magnnum: si ea dat trade

Magnnum: duel

Replica care denota ca are cunostinte in echipa de GM.

Magnnum: avem poze

Magnnum: sa-l ardem(care noi ? )

Magnnum: vb cu el

Magnnum: maxim 15 zile ii dam(amenintare)

Si replica de baza:

Magnnum:sa iti iau gm

Magnnum: sa ai veti admini pe cap

Magnnum: peste tot

Magnnum: mai lasi afk vreo data

Magnnum: ei contor

Diablo, poti lasa alt moderator sa ne clarifice situatia, te rog ?

Posted

Diablo modereaza corect plangerea te rog.

Da Diablo, te rog, ori nici unu, ori suspend la amandoi. Unu cunostinte admin, altu acuze nefondate la adresa unui admin.

Mersi.

Guest Silphy
Posted

Ambee nu esti la subiect dute la gara.

Posted

ce-ar fi sa dati close? e clar ca astia sunt prieteni intre ei. uitati-va la toate replyurile lui Rudy.

+ ca vreau sa imi clarifice si mie Rudy ceva. A venit odata la razie si nu era in guilda Admins. Ar trebui sa visez eu ca tu esti admin? Unu din pt nici nu a vrut sa-ti raspunda ca nu stia ca esti admin. Mie unu mi-e lene sa ma uit in fiecare zi daca apare vreun admin si cine e admin.

O seara placuta va doresc. :happy1:

Posted

Diablo modereaza corect plangerea te rog.

Da Diablo, te rog, ori nici unu, ori suspend la amandoi. Unu cunostinte admin, altu acuze nefondate la adresa unui admin.

Mersi.

Nu este nicio acuza, ci o rugaminte.

Posted

Nu ma intereseaza daca a vorbit cu cineva sau nu . Ma intereseaza cu ce ne-a amenintat el atat. Dar vad ca staff'ul linkmania accepta sa ii se pateze numele

Doresc doar atat sa se aplice regulamentul daca tot e acolo :

6. Cunostinge Admin/GM

Sanctiunea pentru persoanele care se dau drept Admin sau cunostinte, rude ale celor care fac parte din guild Admins, este de minim 20 de zile suspend.

GM NU va intreaba date despre contul vostru , respectiv parole , date despre logare .

GM NU va cere iteme .

GM NU va cere favoruri.

Ai citat regula, dar nu ai inteles-o.

E una sa-ti spun ca "mai, nu lasa afk in x loc caci o sa chem adminii pe capul tau sa-ti dea d/c" si cu totul altceva sa zici "bai nu fa pe smecherul fiindca adminul x e varu-meu, prieten, vecin, coleg de banca si iti da ban daca te mai iei de mine" Sesizezi diferenta?

Deci, faptul ca iti spun sa nu faci ceva fiindca sesizez un admin sa aplice o sanctiune in joc sau faptul ca iti spun ferm ca te postez si un admin iti da suspend daca faci cutare lucru nu se incadreaza la regula "cunostinte admini"

Plangerea a fost rezolvata corect.

P.S. Incetati cu astfel de acuzatii fara sa aveti si dovezi pentru ca se ia suspend pentru asta.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...