Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

PureSoul

Cunostinte admin

Recommended Posts

Guest Silphy
Posted

Cei aici mama imi santajezi membrii ? Plus ma ameninti cu admini? Da cine esti tu ma?

@Stii cei curios? Am luat 2 d/c'uri azi de la 2 admini diferiti(oare si-au facut doar datoria sau e chiar ce a zis domnu Magnnum?)

:tiphat:

Posted

09f5dc145721278.jpg

Asa ai ajuns Magnnum? Il trimiti pe Rudy sa ne fileze ?

Ce legatura are cu mine screenul ala? :))

Cei aici mama imi santajezi membrii ? Plus ma ameninti cu admini? Da cine esti tu ma?

@Stii cei curios? Am luat 2 d/c'uri azi de la 2 admini diferiti(oare si-au facut doar datoria sau e chiar ce a zis domnu Magnnum?)

Sti billi ce-i mai curios? Ca in unul din d/c, respectiv cel al meu ai ajuns la contor. Asta e intr-adevar curios, mai ales tinand cont de faptul ca am facut razie in icarus.

Sa inteleg ca pui adminii pe noi? Felicitari domnilor admini. Respectati-va prietenii. Apreciem munca voastra :hello:

Judecati macar inainte sa postati? Daca oricine zice ca are cunostinte admini, inseamna ca e si adevarat? :))

Daca si admini ajung sa tina cu playeri....nu inteleg noii dc mai jucam sa ne facem nervi degeaba :banghead::comp2:

E clar, numai teorii de conspiratie aveti in cap.

Si totusi astept o explicatie pentru "Asa ai ajuns Magnnum? Il trimiti pe Rudy sa ne fileze ?" ca sunt tare curios de unde ai scos-o. In caz contrar as dori sa primesti si tu un suspend pentru acuze nefondate la adresa adminilor, pe langa Magnnum cu "constiintele" lui cu tot.

Guest Silphy
Posted

09f5dc145721278.jpg

Asa ai ajuns Magnnum? Il trimiti pe Rudy sa ne fileze ?

Ce legatura are cu mine screenul ala? :))

Sti billi ce-i mai curios? Ca in unul din d/c, respectiv cel al meu ai ajuns la contor. Asta e intr-adevar curios, mai ales tinand cont de faptul ca am facut razie in icarus.

Sa inteleg ca pui adminii pe noi? Felicitari domnilor admini. Respectati-va prietenii. Apreciem munca voastra :hello:

Judecati macar inainte sa postati? Daca oricine zice ca are cunostinte admini, inseamna ca e si adevarat? :))

Daca si admini ajung sa tina cu playeri....nu inteleg noii dc mai jucam sa ne facem nervi degeaba :banghead::comp2:

E clar, numai teorii de conspiratie aveti in cap.

Si totusi astept o explicatie pentru "Asa ai ajuns Magnnum? Il trimiti pe Rudy sa ne fileze ?" ca sunt tare curios de unde ai scos-o. In caz contrar as dori sa primesti si tu un suspend pentru acuze nefondate la adresa adminilor, pe langa Magnnum cu constiintele lui cu tot.

rudy n-am zis nimic iti faci meseria dar ... 2 d/c in 5 ore e suspicios nu crezi?

@Si cum drq sa nu zica spook cand vine ala si spune ca trimite admini peste noi si coincidenta chiar vin ^_^ esti culmea si tu acu

Posted

Te cred billi, pentru el pare suspect, dar eu care m-am trezit cu 10 minute inainte sa fac razie chiar nu mi se pare. In nici un caz sa ajunga numele meu postat pe forum si cu titlul de rigoare.

Daca e nevoie o sa postez cate un screen de la fiecare spot din Icarus unde am fost in razie ca sa incetati cu conspiratiile astea.

Guest Silphy
Posted

Rudy punete in locu lui... d/c in kant3 de la admin vine ala ameninta... apare alt admin . Ce sa creada? EU stiu ca tu nu te bagi la asa ceva si nici un alt membruu al Staffului nu ar trebui sa faca asta dar nah padure fara uscaturi nu exista corect?

Posted

Rudy eu iti garantez ca el cunoaste un admin doi, dar in loc sa verificati chestiile astea voi ii dati ban pentru ca pretinde ca ar avea cunostinte. KITTE HELP US ALL!!!! Cred ca e singura care mai poate face ceva.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...