Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest kLar

Conturi Sugestie

Recommended Posts

Posted

Dupa cum sta treaba nu prea va iese cu oprirea hackurilor...deci m-am gandit ca ar fi o idee buna daca ati da o data cu o ora ...si sa deschideti pagina de creeare conturi pentru 10 min..sau 15 min cat sa isi faca lumea cont iar cei care folosesc hack sa nu poata sa-si faca 1000 de conturi.

Cred ca ar fi buna ideea si cam toti fara cont am vrea acest lucru.

Scuze daca am pus la sectiunea gresita.

Posted

and your point is...?o sa intre codatii si o sa faca 10000000 de conturi....macar acum am mai scapat de ei...

macar daca ar face un admin Conturi..pe PM...si s-ar uita la ipuri...sau ceva

Posted

and your point is...?o sa intre codatii si o sa faca 10000000 de conturi....macar acum am mai scapat de ei...

cate conturi pot sa isi faca in 15 minute?

eu zic ca e o idee mai buna decat cea cu pm`urile ca suntem destui si cei care vor sa se reapuce si au conturi noi?...ei nu primesc cont?

Guest dima17
Posted

ce vorbesti,nai vazut cati is inca cu macrobot,si elite, il folosesc astia fiecare party si ziceti inca de altii,mergeti la HH si cereti deacolo speed sa va dea :angry1: :angry1: ,macar deati face liniste :naughty: :naughty: ,si ati lasa sa intre persoane care intradevar merita :bananadance2: ,

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...