uzzy2p3w Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 link deci o da cu subinteles...daca nici acu nu ii se da ss atunci o sa zic si eu ca va cunosc mamele si ca am invatat cate ceva de la ele stiind ca nu se da ss sa vad cum va simtiti si cum reactionati :) sper ca de data asta am incarcat pe ce trebuie si inca vreaun warn pt cei neimplicati in topicul asta cat si in acesta
nEw & nEw Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Se poate da ban pls nefondata s-a dat un verdict deja nu stiu de ce mai postezi #-o ti a dat un raspuns have a nice day : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=418557 ;)
uzzy2p3w Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 am postat pt ca mi s a zis ca le postez degeaba pe **** asa ca am uploadat pe un alt site...si bineinteles ca vreau sa se ia o decizie pt ca nu cred ca o cunosti pe maicamea sau ai invatat ceva de la ea, ok?
nEw & nEw Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Copile nu conteaza ce crezi tuh sau ce subtilitati crezi tuh ca am vrut sa scriu ca astea sunt doar in mintea ta , trebuie o jignire la parinti , mare in regulament scrie deja incepi sa fi frustrat de jocu asta sa nu accepti un raspuns negativ ti a raspuns un admin ca nu e jignire :duh: ! nu stiu cine sa iti mai explice chestia asta dumnezeu poate cum zice in semnatura ta :rofl2: ! o zi buna
uzzy2p3w Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 bine ma...daca tu zici ca nu ai folosit limbaj cu subinteles sau ai facut ceva urat ok...sa fie ca tine si sa imi iau eu nefondata!afk :)
ija4ok Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 La plangeri nu e ca la jocurile de noroc, mai bagi o fisa si poate poate pica ceva. Amandoi vorbiti la fel de colorat, tu incerci sa provoci o injuratura iar el nu se lasa mai prejos si incepe sa jigneasca. Nu pot sa acord suspend pentru ce apare in poza, TheMask a rezolvat corect plangerea. Amandoi aveti cate un avertisment: unul pentru incercare de vanatoare si celalalt pentru insulte.