Fabian Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Am facut topicul ca sa va zic ca scorul la Cops vs Mafia nu este corect, Cops 3 - 5 Mafia Asta e scorul ,a mai facut Adi acum ceva timp unul ,si am castigat noi ,mafiotii ,dar cred ca a uitat sa treaca la registru, Si a mai facut unul sNs ,si a uitat sa treaca si el ,atunci cand ne-am strans toti in baza Grove ,si am facut arme de la noi din mats
TheOne Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Am facut topicul ca sa va zic ca scorul la Cops vs Mafia nu este corect, Cops 3 - 5 Mafia Asta e scorul ,a mai facut Adi acum ceva timp unul ,si am castigat noi ,mafiotii ,dar cred ca a uitat sa treaca la registru, Si a mai facut unul sNs ,si a uitat sa treaca si el ,atunci cand ne-am strans toti in baza Grove ,si am facut arme de la noi din mats Nu se iau in cosiderare decat cele inscrise in cadrul evenimentului de la sectiunea "Competitii si Evenimente".
Fabian Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Oare pentru ca se numeste Cops vs Mafia ? Si de ce ar participa ,sa ne incurce?si apoi daca le dai kick ,ban vin pe forum si fac tan tam Oricum stiu ca ai scris mai mult ca sa faci +1 ,am vazut si celelalte posturi ale tale