Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Magnnum

Macro elite

Recommended Posts

Guest Magnnum
Posted

Pacat de vanatoare care ati inceputo cu macro foarte pacat cu toti munciti pentru lvl si dati ss aiurea sunt care au dormit cateva ore sa creasca si vine unul si posteaza

Guest Magnnum
Posted

mia dat 60 la o elfa care de cand joaca nu a luat nici un suspend nu a postat pe nimeni avea elite pentru buff doar. si vrut sa vanda niste aripi si a fost prinsa cu macro am stat cu ea in pt culgea manual orice

Posted

mia dat 60 la o elfa care de cand joaca nu a luat nici un suspend nu a postat pe nimeni avea elite pentru buff doar. si vrut sa vanda niste aripi si a fost prinsa cu macro am stat cu ea in pt culgea manual orice

Iar minti ? A folosit elite = macro bot! Sa o ia de la 0 =))

Posted

Daca se juca "fair-play", nu cred ca se ajungea aici.

PS : Nu mai folostiti clicker`ele magice.

tsu nu a folosit elite db-ul trecut, avea 2 clickere simplute care-l ajutau sa atace, atata tot. Acum nu mai merg pt ca exista faimosul muguard care scoate tot, numai hackurile nu. Eu cu ce atac cu DL-ul? Am debifat tot, il las doar sa atace, dar asta nu e suficient pentru actualul regulament. Eu cum fac?, ca nu pot sa pun scotch pe mouse.

Posted

daca puteti sa ne dati alta alternativa la elite/avanta care sa mearga ptr toate clasele nu o sa mai folosim elite..

Posted

daca puteti sa ne dati alta alternativa la elite/avanta care sa mearga ptr toate clasele nu o sa mai folosim elite..

+1

puteati face un clicker cum au pe ..... alt svr . pentru toate rasele

Posted

Ati urlat ca ne place sa va suspendam in loc sa blocam Elite. Am blocat versiunea aia de Elite si ati gasit alta. Asa cum ati gasit-o pe aia, sunt convins ca nu o sa aveti probleme in a gasi si un clicker simplu.

:tiphat:

Posted

fratilor , ma doare capul cand vad cum va bateti joc de conturi cu elite si alte prostii . inainte cum se putea da rr cu scoci , scobitori , carti si alte chestii puse pe mouse ? si hai sa zicem , ca a trecut vremea lor , ce nu va place frate la acel clicker vechi care stie sa dea doar click dreapta si un eventual q ? nu e frumos deloc .

oricum din pct meu de vedere , acele 60 zile pentru macro sunt extrem de putine ... pentru ca si o sa citez : " Onorata instanta , prima data m-ati luat pentru credinta , a 2 a oara pentru necredinta , eu mai stiu cum mai e bine s-o mai ard acuma ? Prima data am crezut ca nu mi se poate intampla asa ceva mie , a 2 a oara cand m-a luat n-am crezut ca se va mai intampla a 2 a oara "

Posted

ce vremuri... cand stateam cu mouse-u bagat sub monitor B-)

apropo de tabelul asta... mi se pare cam mic, comparativ cu nr de persoane care il folosesc, dar probabil ca va mai creste... se pare ca lumea nu se invata minte

Guest CeausescuPresedinte
Posted

ce va mai tot asta , ca daca era ala , daca nu era ala .

lumea tot o sa foloseasca elite ca scoate mu guard , ca o sa faca un clicker , ca o sa se intoarca lumea cu susul in jos , elite o sa existe :)

Posted

normal ca pentru unii tentatia de a vana pe cineva care este deasupra ta in rank este mai mare la inceput de db acum , deaia au inebunit cu totii :)

Posted

ce vremuri... cand stateam cu mouse-u bagat sub monitor B-)

apropo de tabelul asta... mi se pare cam mic, comparativ cu nr de persoane care il folosesc, dar probabil ca va mai creste... se pare ca lumea nu se invata minte

cand eram amandoi in HH si ma bateai la cap noaptea daca sunt afk sau nu . vremuri frumoase :)

iar legat de tabelul acela , e trist , e chiar foarte trist

Posted

Vanatoarea e ridicata la rang de virtute de niste admini incapabili sa CITEASCA...darmite sa mai APLICE REGULAMENTUL pe care il modifica dupa bunul plac...NU sunt in stare nici sa ofere variante viabile si se bucura ca va postati intre voi in loc sa jucati doar pentru ca faceti munca LOR...si ei stau si isi rad in pumni(mama ce admini buni suntem)...nici macar regulamentul nu il cunoasteti ....De aplicat nici nu mai poate fi vorba..cand ei gresesc modifica regulamentul ca o scuza a neputintei de a il aplica...e jalnic...nu puteti admite ca lumea evolueaza si favorizati toti copii idioti care nu au alta treaba decat sa stea in locul vostru sa vineze un player care pur si simplu nu sta linga calculator cu zilele pentru un joc...sau care tine destul de mult la calculator si al evolutie ca sa nu stea ca idiotul cu scotch pe mouse cum se facea pe vremuri...

Si daca altora le e frica sa va spuna cat sunteti de incapabili si de partinitori mie nu imi este...dati ss pe forum cuiva care VA CERE INSISTENT SA APLICATI REGULAMENTUL SCRIS DE VOI...si PE CARE IL IGNORATI CU BUNA STIINTA DOAR PENTRU PRIETENII VOSTRI....mai terminati cu ss-urile partinitoare si aplicati ce ati scris acolo(nb:regulamentul) sau cel putin STERGETI-L ca si asa E DEGEABA...NU IL RESPECTATI VOI CA ADMINI SI VA ASTEPTATI CA JUCATORII SA FIE CORECTI....Dati VOI dovada de CORECTITUDINE si poate poate o sa aveti niste jucatori corecti...mie imi pare sincer rau ca m-am apucat pe link din nou de dragul vremurilor apuse ..candva erau admini capabili sa respecte amaratul ala de regulament pe care se pare ca l-ati facut doar o fila din un site al 'prieteniilor' cu admini....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...