shoby75 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Am warn de 70%:D eu am primit contu` si vreau sa scap de acel warn ...
shoby75 Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 WARN DOWN si miee :tiphat: Doamne iarta-ma ! PIU ..... fitar grandomania al ....doamneeeeeeeeeeeeeeeee
luk Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 • Cererile pentru indepartarea nivelului de avertizare se vor adresa printr-un PM (private message = mesaj privat), moderatorului care vi l-a acordat. Daca nu mai face parte din staff, se vor adresa unul alt moderator din sectiunea respectiva ori a moderatorilor globali indicati: Cr1stY, Sensini, NightWishMaster.
shoby75 Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 • Cererile pentru indepartarea nivelului de avertizare se vor adresa printr-un PM (private message = mesaj privat), moderatorului care vi l-a acordat. Daca nu mai face parte din staff, se vor adresa unul alt moderator din sectiunea respectiva ori a moderatorilor globali indicati: Cr1stY, Sensini, NightWishMaster. da , ms dar asta nu e contu meu.... l-am primit , nu stiu cine si pt ce i-a dat warn....
undercover Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 worn lvl down si mie ca am dat pm la aproape toti moderatorii nici unu nu imi da , nu am mai luat din ianuarie
Lancelot Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 pe userul asta :)) PS closed Folositi cu incredere functia de PM..si incercati in general sa nu mai luati warn up :)