Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Wampy

[Rezolvat]Limbaj - m0t4nu2

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: ShoOk

Numele EXACT celui pe care îl reclam: m0t4nu2

Screenshot-uri: http://imageshack.us/f/202/samp742.png/ http://imageshack.us/f/13/samp741k.png/

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): ---

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Old_man

Martori: Toti de la pariuri

Posted

Bun. :) sa incepem cu inceputu'... Sper ca vede'ti cata viata mai am.. din ce cauza? din cauza lui. Ca ma tot batea si am ajuns la 1 punct in care nu am mai putut sa ma abtin si l'am agresat verbal. Dar pur si simplu nu mai putea-m sa tac. Martor MEDICUL biNNN sper sa recunoasca.. :)

Posted

Ce sa recunoasca? Mi-ai dat teapa cu 320k bun,lasa banii.Am dat in tine,ti-am scazut hp,pac ca un " lingusitor " vine si Binnn care iti da injectie nu ? daca ii faceam si lui poze,era vanatoare. Si daca stau pe i,care-i problema ta? am eu chef,nu scrie nicaieri ca nu am voie.

Posted

wampy arata poza cum ca tea "facut" m0t4nu cu 320 k sau cat ai zis tu . ms :D

Edit : Ps - sunt medic si asta e treaba mea ( sa dau injectii ) Asa ca .. eu mi'am facut treaba .

Posted

1 la mana. nu ti-am pus in viata mea tie vreun ban la pariuri. DOVADA? nu vad... ma rog. caci si eu putea'm sa spun ca nu mi'ai dat dar ma rog... 2 la mana tu de vreo 10 minute ma bati in continu. Copile daca nu ai chef sa stai linistit nu mai intra in joc. Ai deranjat toti oamenii de la pariuri cand ai stat pe I. Asta poate sa spuna si Extrem. Te rog sa taci din gura...

Posted

Nu conteaza cu cine vin atata timp cat eu vin cu argumente..in schimb tu cu ce vi? pf... Luati-va o viata ca v'a distrus viata PC-u'.... FOrum joc joc FORum...atat stiti serios... Hai 1 moderator...sa imi de'a ce vrea nu ma mai intereseaza. Atat am avut de zis. SAL!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...