Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AngeL

Despre regulament privind macro

Recommended Posts

Posted

Am vazut ca mai nou posteaza jucatorii macro ceea ce pe db-ul trecut ..rar cand era permis ca un user normal sa posteze macro .. Vin eu si va intreb (pe staff) ,nu credeti ca o sa fie un haous permitand postarea de catre un user normal ..macro? O sa se vaneze intre ei ..nu este corect.. De ce sunteti admini? N-ar trebuii sa stati voi pe server si sa ii prindeti pe cei care uzeaza "ëlite sau orice alt program ajutator".. Ideea e in felul urmator ..nu trebuie permisa postarea macro de catre un user normal,ce parere aveti?

Drept dovada si la plangeri sunt zeci de asa zise "plangeri"cu macro ..

Adminu trebuie sa aplice regulamentu si sa faca razii ..etc..nu jucatoru de rand.

O zi buna.

Posted

De ce te deranjeaza ca si playerii pot posta? Daca nu faci nimic interzis, nu te deranjeaza nimeni cu nimic.

E o decizie foarte buna aceasta sa lasam si playerii sa posteze. Chiar ne felicitam pentru ea. Adminii nu pot face razii 24/7 si toti aflati atunci cand se fac. Asa, orice player poate trece pe langa voi si sa va prinda. Din nou, nu folosesti nimic ilegal, nu patesti nimic.

Posted

De ce te deranjeaza ca si playerii pot posta? Daca nu faci nimic interzis, nu te deranjeaza nimeni cu nimic.

E o decizie foarte buna aceasta sa lasam si playerii sa posteze. Chiar ne felicitam pentru ea. Adminii nu pot face razii 24/7 si toti aflati atunci cand se fac. Asa, orice player poate trece pe langa voi si sa va prinda. Din nou, nu folosesti nimic ilegal, nu patesti nimic.

Si vanatoarea? pai 99.99 la % din server au elite ..dar unii au un program de care voi nu stiti .. dar va explic acum .. programu respectiv a fost folosit si-n Db-ul trecut eu un fisier introdus in elite .. si o lista unde poti sa introduci anumite nickname-uri ... eu las afk ..cu move to pick up ..si daca vine o persoana care nu e trecuta in lista respectiva..nu se mai misca ..Unii au elite si il folosesc destept ..alti au elite si sunt vanati ..daca n-aveti timp de Mu.. elibertati locu si lasati loc la cine are .. si poate sta in joc ..si mai poate face o razie ..de ce asteptati sa faca useri normali munca? Voi ce mai faceti?

Eh..

Posted

Hmmm numai tu crezi ca stii ce poate face Elite? Sau noi, ca admini, automat nu stim :) All in all, nu folosesti Elite, nu ai de ce sa iti faci griji. Si usor usor, aceasta regula incepe sa-si arate roadele.

:tiphat:

Posted

Si vanatoarea? pai 99.99 la % din server au elite ..dar unii au un program de care voi nu stiti .. dar va explic acum .. programu respectiv a fost folosit si-n Db-ul trecut eu un fisier introdus in elite .. si o lista unde poti sa introduci anumite nickname-uri ... eu las afk ..cu move to pick up ..si daca vine o persoana care nu e trecuta in lista respectiva..nu se mai misca ..Unii au elite si il folosesc destept ..alti au elite si sunt vanati ..daca n-aveti timp de Mu.. elibertati locu si lasati loc la cine are .. si poate sta in joc ..si mai poate face o razie ..de ce asteptati sa faca useri normali munca? Voi ce mai faceti?

Eh..

Chiar si daca se opreste cand se apropie cineva de tine tot te poate prinde.

Ideea este sa nu folositi elite, nu e mai usor sa nu-l folosesti decat sa te feresti mereu?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...