Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Fabian

[Rezolvat] Calypso - NonFP

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: bL4cK_f@Lc0n

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Calypso

Screenshot-uri: sa_mp_163.pngsa_mp_164.pngsa_mp_165.pngsa_mp_166.pngsa_mp_167.pngsa_mp_168.pngsa_mp_169.pngsa_mp_170.pngsa_mp_171.pngsa_mp_172.pngsa_mp_173.pngsa_mp_174.pngsa_mp_176.pngsa_mp_177.png

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Il vad pe strada ,ma duc dupa el ,intra in pariuri ,face cercuri ,si dupa se baga esc

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): moses,old_man ,alexinho

Martori: ingerul_decazut,benTo si restu de la pariuri

Posted

Esti cam vanator din cate vad. Eu miscam caracterul special ca sa ies din afk deoarece am avut o problema si am fost plecat putin timp . Tu trageai dupa white si apoi cand ai vazut ca e escape ai venit si ai tras in caracterul meu ca sa ai cui face post..Arata-mi si mie o poza cand ma urmareai pe mine sau cand ai tras in mine si mi-ai luat hp.

Posted

Nu trebuia sa te bagi afk si tu ,alergai si dintr-o data afk ,si stiai ca trag in tine

Si faceai si cercuri calumea

Eu nu sunt vanator ,chiar dupa ce mi-ai zis asta ,nu am mai facut posturi ,desi am poze la greu cu nonfpuri,am zis ca poate va linistiti daca va mai atrage atentia omu ,dar ...

Posted

Mai alearga lumea pe acolo...E greu sa spui ca fuge in cercuri.. e si aglomerat... nu primeste nimic dar se va tine cont la urmatoarea plangere.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...