Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Mihaela*

Despre creare cont

Recommended Posts

Guest Mihaela*
Posted

Nu inteleg de ce nu va tineti de cuvant ati spus ca maxim o saptamana a trecut o saptamana si ceva si voi tot nu ziceti nimic. O coliti acest subiect de ce ? Spuneti macar daca mai dati drumu la pagian de creare conturi sau nu sa stim cu toti sa nu mai asteptam degeaba dati o gramada de playeri la oparte ...... Raspundetine si noua odata concret ce aveti de gand sa faceti ????

Posted

Salut,Ce tot faceti "presiuni"? ... si eu astept sa imi fac cont si nu ma dau in spectacol,parca v-ar fii datori Admini cu ceva.. Nu luati la rapsundere Admini,luati jucatorii care au introdus "programele ajutatoare" ... O sa se poata cand o sa se poata..dar speram ca dupa sa nu mai avem probleme de genu. Cred ca merita asteptarea,nu? :)

O zi buna.

Guest Donn BOSSO
Posted

Haha...ce gluma buna...cu ce drept luam noi admini la raspundere?Nu ii mai pupa in ***...ei sunt staffu muului din cate stim noi...deci ei trebuie sa ne rezolve problemele legate de mu linkmania.OK ! Ce mai asteapta? :))

Guest Mihaela*
Posted

Eu una m-am saturat sa ma uit cum alti cresc si alti nici nu au conturi .... sa rezonlve odata problema ca in felu asta o sasi piarda multi playeri.... :(

Posted

Eu una m-am saturat sa ma uit cum alti cresc si alti nici nu au conturi .... sa rezonlve odata problema ca in felu asta o sasi piarda multi playeri.... :(

Incearca DB viitor :))

Guest Donn BOSSO
Posted

Si i-au pierdut =))

Guest Mihaela*
Posted

Eu nu inteleg de ce fac aces lucru .....?

Guest Donn BOSSO
Posted

Eu nu inteleg de ce fac aces lucru .....?

Habar n-am...ei stiu...poate au fost platiti =))....cine stie.

[Glumesc]

Majoritatea zic ca pentru ai ajuta pe cei de pe old db sa devina iara la "putere" ,mie nu-mi pasa :D

Guest Mihaela*
Posted

eu cred ca mai astept cateva zile si de nui da drumu nici nu mai intru imd isi dau rr ...... isi bat joc :(

Posted

As vrea si eu sa joc pe server dar nu imi pot facce cont :| ce joc este asta daca nu iti poti face cont ?o.O

Guest Mihaela*
Posted

si eu astept da aproape 2 saptamani sa intru si nimic ..... tot "in curad" da acel curand nush cant va fiii ..... :( sunt o gramada de playeri care astept sa intre si nu pot ... :(:(:(

Posted

Poate nu vor sa aibe playeri pe server :-?? :))

Posted

Haha...ce gluma buna...cu ce drept luam noi admini la raspundere?Nu ii mai pupa in ***...ei sunt staffu muului din cate stim noi...deci ei trebuie sa ne rezolve problemele legate de mu linkmania.OK ! Ce mai asteapta? :))

Ii platesti tu sau eu ca sa ii tragem la raspundere? Ori o fac voluntar pe timpu lor? Si mai sunt si calcati in picioare de nesimtirea unora..

N-ati putea apreacia gestu ca totusi isi dau interesu ..sa nu mai aveam probleme de genu. Doamne.

E greu sa cascam ochii,nu? http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=418272 Hai mai deschidem 1000 de Topicuri cu acelas subiect. :-j

Mihaela* you make my day =))) "curad" =))))

Am iesit ..gata ne vedem cand ne intalnim. :)))

Posted

Vi s-a spus clar fara ocolisuri de ce a fost oprita si cand i se va da drumul.

A fost oprita din cauza persoanei care tot intra, dadea d/c, primea 99, isi facea alt cont si tot asa.

Iar drumul i se va da in momentul in care vom reusi sa blocam sau cel putin sa reducem numarul hack-urilor de acest gen. Eu am spus ca maxim o saptamana va dura daca lucrurile merg conform planurilor, dar am intampinat o problema asa ca deschiderea paginii a fost intarziata. Sugestiile pe care le-au avut unii dintre voi cu crearea de conturi pe baza unor cereri au fost discutate si considerate bune, dar avand in vedere ca pagina de conturi este inchisa TEMPORAR au fost respinse.

Posted

Ii platesti tu sau eu ca sa ii tragem la raspundere? Ori o fac voluntar pe timpu lor? Si mai sunt si calcati in picioare de nesimtirea unora..

N-ati putea apreacia gestu ca totusi isi dau interesu ..sa nu mai aveam probleme de genu. Doamne.

E greu sa cascam ochii,nu? http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=418272 Hai mai deschidem 1000 de Topicuri cu acelas subiect. :-j

Nu le-a zis nimeni "bai hai in echipa linkmania ca avem nevoie de tine !" nu, pur si simplu ei au dorit sa faca parte din staff-ul linkmania

si oricum faza cu "cautam o solutie, si in curand va fi deschisa pagina pentru conturi" este de dragul de a spune, ca eu unul sincer nu cred ca este vreo solutie. iar faza cu "pagina inchisa temporar" este mai degraba "pagina inchisa pe o perioada nedeterminata"

inca ceva, daca se stia ca n-au un script bun sau o solutie pentru problemele ce vor aparea, de ce nu s-a zis de la inceput "bai faceti-va conturi ca se va bloca din cauza ruptilor care joaca cu tot felul de prostii"

pe ce server s-a mai intamplat asa, sa stai cel putin o saptamana sa astepti doar pentru crearea unui cont? =) cred ca avem o premiera

Guest Donn BOSSO
Posted

E greu sa cascam ochii,nu? http://www.linkmania...howtopic=418272 Hai mai deschidem 1000 de Topicuri cu acelas subiect. :-j

Nu le-a zis nimeni "bai hai in echipa linkmania ca avem nevoie de tine !" nu, pur si simplu ei au dorit sa faca parte din staff-ul linkmania

si oricum faza cu "cautam o solutie, si in curand va fi deschisa pagina pentru conturi" este de dragul de a spune, ca eu unul sincer nu cred ca este vreo solutie. iar faza cu "pagina inchisa temporar" este mai degraba "pagina inchisa pe o perioada nedeterminata"

inca ceva, daca se stia ca n-au un script bun sau o solutie pentru problemele ce vor aparea, de ce nu s-a zis de la inceput "bai faceti-va conturi ca se va bloca din cauza ruptilor care joaca cu tot felul de prostii"

pe ce server s-a mai intamplat asa, sa stai cel putin o saptamana sa astepti doar pentru crearea unui cont? =) cred ca avem o premiera

Exact...hai sa nu ne mai batem capu` si sa mergem la curve...Bafta !

Guest sergiuchu123
Posted

Incearca DB viitor :))

Ha Ha ce misto e sa razi de altii cand tu ai cont si faci lvl nu ? misto tare , se vede FairPlay in tine cat pentru tot serveru` , halal jucator mai esti ma ...

Posted

Ha Ha ce misto e sa razi de altii cand tu ai cont si faci lvl nu ? misto tare , se vede FairPlay in tine cat pentru tot serveru` , halal jucator mai esti ma ...

se vede si la tine "fairplay-ul" undeva la sectiunea banati.

Guest Mihaela*
Posted

Au inceput sa apara rr nu credeti ca a venit momentu sa dati drumu la pagina de creare cont ...... de 2 saptamani asteptam ....... :(

Posted

Vi s-a spus clar fara ocolisuri de ce a fost oprita si cand i se va da drumul.

A fost oprita din cauza persoanei care tot intra, dadea d/c, primea 99, isi facea alt cont si tot asa.

Iar drumul i se va da in momentul in care vom reusi sa blocam sau cel putin sa reducem numarul hack-urilor de acest gen. Eu am spus ca maxim o saptamana va dura daca lucrurile merg conform planurilor, dar am intampinat o problema asa ca deschiderea paginii a fost intarziata. Sugestiile pe care le-au avut unii dintre voi cu crearea de conturi pe baza unor cereri au fost discutate si considerate bune, dar avand in vedere ca pagina de conturi este inchisa TEMPORAR au fost respinse.

bre vorbesti serios???pentru o singura persoana opresti alte 200 sa nu joace???ai de capu meu .....asa admini.....deci sa inteleg ca daca se pun 2 oameni mai nebuni va fute tot serveru?????oare ala ce intra si dadea d/c nui un admin sau fost admin????cum o aflat sa dea d/c???o visat noaptea .........sunteti penibili......si ce plan va dejucat hacku????eu raman la parerea mea nu exista hack....exista uni admini care vor sa creasca repede si nelinistit........ca ii doar in..........de restu oamenilor care vor sa joace.......DC NU ATI OPRIT SERVERU DACA VRETI SA SCAPATI DE TOATE HACKURILE?????????????????

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...