bann3r Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Film [silviu] -> http://www.youtube.com/watch?v=SH15-FzJiew Film CuteMg -> http://www.youtube.com/watch?v=cW5ptCB6xKI Film whestside -> http://www.youtube.com/watch?v=SH15-FzJiew
Guest GOLANU_2012 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 ba eu inteleg ca nu e frumos cu elite hack etc da tu esti bolnav sau ratat tot topicu de plangeri e postat de tine toata ziua stai si filmezi asta faci ? cred ca esti vreun topit deala cu bube pe fata virgin
DarK0S Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 ba eu inteleg ca nu e frumos cu elite hack etc da tu esti bolnav sau ratat tot topicu de plangeri e postat de tine toata ziua stai si filmezi asta faci ? cred ca esti vreun topit deala cu bube pe fata virgin Si tu esti printre aia filmati? =)) uite cum sar oameni cand se simt incolciti . :kar:
Guest GOLANU_2012 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 ba eu inteleg ca nu e frumos cu elite hack etc da tu esti bolnav sau ratat tot topicu de plangeri e postat de tine toata ziua stai si filmezi asta faci ? cred ca esti vreun topit deala cu bube pe fata virgin Si tu esti printre aia filmati? =)) uite cum sar oameni cand se simt incolciti . :kar: nus ma fraiere ca nu joc cu asaceva dar e prea ratat initatoru topicului si tu la fel de prost
bann3r Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 cum se face ca toti care comenteaza aiurea au conturi noi ... veziti vorbele ... .. comentati cat mai aveti timp .. pana nu se da closed la topic ..
Guest GOLANU_2012 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 cum se face ca toti care comenteaza aiurea au conturi noi ... veziti vorbele ... .. comentati cat mai aveti timp .. pana nu se da closed la topic .. ba ma doaren pwla de tine si de topicu tau dar eu iti zic ca esti ratat toata ziua asta faci ia-ti o femeie daca nai ia-ti una gonflabila
RAA20 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Da ce iti iei asa focuri bah??? te oftici k folosesti hack??
Guest GOLANU_2012 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Da ce iti iei asa focuri bah??? te oftici k folosesti hack?? ma oftic ca mata i proasta si tea facut pe tine nus eu cel din plangere nam nici o legatura da vad prea multi ratati la metru patrat aci intrand si tu
Guest myrcea1 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 uitati-va si voi si ganditi putin ,cate sticle de mana are baiatul asta, foloseste cliker 100% poate si elite si el posteaza pe altii tot srv foloseste clikere, cand sunt mortii astia prin oras si se misca....mai ales elfele cand dau buff, ar trebui banati si astia, doar sa isi dea interesul vreun admin deci baiatule nu mai manca cacat atat ca cica tu nu folosesti cliker, tu stai cu mana pe mouse 24/7?, si adminii folosesc clikere, toti ( ex Jafar) cu pagina de conturi asteptati mult si bine, 20admini si nimeni nu are vreo idee cum sa il faca oricum absolut toata lumea foloseste clikere si moldoveanu asta la fel, mana aia te ajunge 2 zile de afk folositi elite v3.0 merge 100% daca nu au aflat toti
nikolici Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 nui nimic..in fine nu eram eu la calc cand era chr afk (CuteMg) ci varul meu...asta e.....turnator ma jur nu am vazut asa oameni...daca cnv joaca cu elite si tu nu asta nu inseamna ca trebuie sa te razbuni....dar....asa e mentalitatea romanului....
Guest GOLANU_2012 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 nui nimic..in fine nu eram eu la calc cand era chr afk (CuteMg) ci varul meu...asta e.....turnator ma jur nu am vazut asa oameni...daca cnv joaca cu elite si tu nu asta nu inseamna ca trebuie sa te razbuni....dar....asa e mentalitatea romanului.... mie dor de ghatere sa mergi la ele zicand ca vrei sa bei si cand ajungi incepi sa imparti pare in cap :))
nemesis113 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 uitati-va si voi si ganditi putin ,cate sticle de mana are baiatul asta, foloseste cliker 100% poate si elite si el posteaza pe altii tot srv foloseste clikere, cand sunt mortii astia prin oras si se misca....mai ales elfele cand dau buff, ar trebui banati si astia, doar sa isi dea interesul vreun admin deci baiatule nu mai manca cacat atat ca cica tu nu folosesti cliker, tu stai cu mana pe mouse 24/7?, si adminii folosesc clikere, toti ( ex Jafar) cu pagina de conturi asteptati mult si bine, 20admini si nimeni nu are vreo idee cum sa il faca oricum absolut toata lumea foloseste clikere si moldoveanu asta la fel, mana aia te ajunge 2 zile de afk folositi elite v3.0 merge 100% daca nu au aflat toti de ce vorbesti fara sa gandesti ? Macar ai o dovada ? Da foloseste clicker. Dar nu e nesimtit ca voi sa stea cu move to pick si sa intre odata la 24 ore in mu ca sa goleasca inventaru. Exact cum zic si adminii, atata timp cat folosesti clicker e ok, corect! nu se ia nimeni de tine. Dar daca ai si alte facilitati atunci e nesimtire curata. Alti playeri poate nu au elite si se chinuie manual, nu vor sa riste. Dar e prea devreme pentru a gandi din moment ce te bate trenu la numarul de clase. Si care e faza cu moldoveanu ? Si eu sunt moldovean si bag mana in foc ca daca te pun sa legi doua vorbe in real life te c*** pe tine. eu nu inteleg un lucru...are clicker....l`am vazut o sg data cu move to pick....nu l`am postat...dar el sa posteze lumea:)..... Mancatu de ... e gratis intotdeauna sa stii. Sper sa nu iau warn, dar nu m-am putut abtine. Mai ales la faza cu moldoveanu. Daca un om e moldovean nu inseamna ca trebuie folosit asta ca termen de comparatie, intr-un mod negativ.
nikolici Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 eu nu inteleg un lucru...are clicker....l`am vazut o sg data cu move to pick....nu l`am postat...dar el sa posteze lumea:).....
Guest Magnnum Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 am idee hai sa ii intoarcem favoare facem preluari la cei din A.A.A ii vanam si noi cu elite ii postam sa vedem daca ii convine daca ii luati in pt ii zice lui gabi si cum ai murit cum te posteaza :))) cu elite
Guest .:AleX:. Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 nu pot sa spun decat bravo bann3r , inca o luna de razii si se lasa lumea de elite :))))
Guest buddy Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 am idee hai sa ii intoarcem favoare facem preluari la cei din A.A.A ii vanam si noi cu elite ii postam sa vedem daca ii convine daca ii luati in pt ii zice lui gabi si cum ai murit cum te posteaza :))) cu elite veniti cu tot ce puteti, suntem pregatiti :)
bann3r Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 ba .. mai vazut tu pe mine cu move to pick ? =)) crek ai visat copile . si cu vanatoarea voastra... veniti cu ce vreti .. va asteptam ;) eu nu inteleg un lucru...are clicker....l`am vazut o sg data cu move to pick....nu l`am postat...dar el sa posteze lumea:)..... mai vazut tu cu elite .. tu existi pe linkmania ? ca nu team vazut in viata mea pe server
kenn3r Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 merge sa filmezi sau ce vad eu aici? e de la noul patch??
bann3r Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 uitati-va si voi si ganditi putin ,cate sticle de mana are baiatul asta, foloseste cliker 100% poate si elite si el posteaza pe altii tot srv foloseste clikere, cand sunt mortii astia prin oras si se misca....mai ales elfele cand dau buff, ar trebui banati si astia, doar sa isi dea interesul vreun admin deci baiatule nu mai manca cacat atat ca cica tu nu folosesti cliker, tu stai cu mana pe mouse 24/7?, si adminii folosesc clikere, toti ( ex Jafar) cu pagina de conturi asteptati mult si bine, 20admini si nimeni nu are vreo idee cum sa il faca oricum absolut toata lumea foloseste clikere si moldoveanu asta la fel, mana aia te ajunge 2 zile de afk folositi elite v3.0 merge 100% daca nu au aflat toti ma omule .. eu postez pentru move-to ..nu pt clicker in sine .. una e sa folosesti clicker.. alta e sa folosesti move-to
nikolici Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 ba .. mai vazut tu pe mine cu move to pick ? =)) crek ai visat copile . si cu vanatoarea voastra... veniti cu ce vreti .. va asteptam ;) eu nu inteleg un lucru...are clicker....l`am vazut o sg data cu move to pick....nu l`am postat...dar el sa posteze lumea:)..... mai vazut tu cu elite .. tu existi pe linkmania ? ca nu team vazut in viata mea pe server ba nu se spune unei fete...si nu cred k ma cunosti destul de bine incat sa sti daca sunt copil sau nu....frate..lasa lumea sa joace cu ce vrea....fiecare joaca pe pielea lui...acum ce o sa faci..o sa stai non-stop sa vanezi playerii? :-j :|
bann3r Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 daca asta o sa ii linisteasca pe astia cu move-to .. da o sa stau non-stop sa filmez robotii .. ca playeri sunt cei care joaca ei .. din moment ce joaca clickeru pt ei .. poti sa ii numesti roboti
MurDoc Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Nu mai merge nici un filmulet, zice ca ti-ai inchis contul de youtube.
Trish Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 o sa le urc iar p.s , un pic mai atent data viitoare sa nu te dai si pe tine de gol inca o data ;)