Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Flavius16

Print Screen

Recommended Posts

Guest Flavius16
Posted

Unde se salveaza pozele pe care le fac cu Print Screen...pentru ca am facut cateva poze pentru denunt si nu mi-au folosit deloc.

Multumesc! ;;)

Guest Flavius16
Posted

nu...imi puteti fi mai expliciti?:D

TheMask..te rog spune-mi :)

Guest Flavius16
Posted

ce expliciti :)) pai bine bine..da in LM-Season 2 unde imi apare? nu mai este niciun folder ca numa asa nu imi apare :)

Posted

prima data apasa pe Print Screen vezi ca e pe undeva :)) , pe tastatura e langa F12 si Scroll Lock si jos Insert Home apesi pe el si dupa intri in folder-ul Mu Online LinkMania si acolo apar pozele facute , daca nici atat lucru nu stiti lasati-va

Guest Flavius16
Posted

ok...mie nu imi apar pozele deloc cand fac cu print screen acolo..si niciunde...dar pe laptop imi apar..pe calculator nu imi apar

:banghead:

Posted

da`i click dreapta pe Luncherul jocului si da`i Proprietati. Acolo o sa iti apara unde este folderul cu luncherul si o sa vezi toata adresa unde se afla acel folder . Tot acolo in acel folder o sa ai si printurile.

Guest ToTo-Riina
Posted

Dar cand apesi butonul print screen in joc iti apare in stanga sus ca si cum ti-ar salva ceva ??

Nu de alta dar si eu am avut un windows care nu imi detecta acest buton de la tastatura .

Posted

O problema ar putea fi de la Filter Keys, revin cu edit.

Du-te in start > control panel > accessibility options si debifeaza Filter Keys vezi in print

http://www.imagebam.com/image/744fa6147697196

p.s. daca folosesti filter keys, jos in task bar langa ceas ar trebui sa ai un cronometru invizibil, iar cand apesi tasta print screen ar trebui sa se auda un sunet la placa de baza de fiecare data cand apesi tasta respectiva.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...