cnawp Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Numele meu în joc: cnawp Numele EXACT celui pe care îl reclam: pownEd Screenshot-uri: http://imageshack.us/photo/my-images/560/samp049ob.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/831/samp048lrq.png/ Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): limbaj . Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Donie , Badu , Perpripiu , Florin Martori: am vorbit pe whisper .
pownEdy Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Stai pe "i" la pariuri , si te astepti sa te i-a lumea frumos ? dute mai incolo te rog frumos ? sau ce astepti ? lumea se enerveaza , m-ai ales eu care ma enervez foarte repede ...
cnawp Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 Stai pe "i" la pariuri , si te astepti sa te i-a lumea frumos ? dute mai incolo te rog frumos ? sau ce astepti ? lumea se enerveaza , m-ai ales eu care ma enervez foarte repede ... Da ma astept sa ma "i-a" cu "dute mai incolo" . Imi pare rau sa-ti spun ca "m-ai" ales tu m-ai injurat si ca urmare a aparut acest topic .
pownEdy Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH , daca chiar vrei sa te injur , dami id-ul de mess , :))) 1 la mana , asta nu-i injuratura 2 la mana nush la ce te astepti :)) ! sa-mi cer scuze ? niciodata .
cnawp Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH , daca chiar vrei sa te injur , dami id-ul de mess , :))) 1 la mana , asta nu-i injuratura 2 la mana nush la ce te astepti :)) ! sa-mi cer scuze ? niciodata . Asteapta raspunsul unui admin si nu mai posta . ps : n-am de ce sa-ti dau id-ul meu de mess . si asa e plin de destui "jm3k3r1" . hai pwp :*.
BAdu Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 intai warn up amandoi. Sa stiti ca aici nu este freechat si nu se cer id-uri de mess si altele. 1 post fiecare aveti voie la plangeri. Nu este limbaj, este o jignire, injurie, gravitatea nu e mare deci pownEd va primi mute 30 minute.nu are antecedente.