Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest taypanu

creare cont

Recommended Posts

Posted

Nu vedeti ca nu ne baga nimeni in seama :violent:

Nici macar nu se chinuie sa faca ceva ne spun noua ca "in cuurand " de o luna aproape tot "in curand "

Nusi dau interesu ca sa rezolve problema asta cat mai repede ca sa intre si ceilalti playeri care astepta de mult timp sa joace nush ce vor sa faca :(:(:(

Posted

am vorbit cu -ija- in game si a spus ca momentan nu se vor mia putea crea account-uri dar .... se va deschide pagina ...(presupun , cat mai curand)

Posted

Ii doare in cur pe admini...Ce sa-si bata ei capul cu Muguard si alte tampenii cand mai bine pot spune "In curand totul se rezolva" ....in curand=poate cand toti hackerii pleaca in tarile calde si raman doar cei fara hack....

Vai de voi! Nu va da-ti interesu` deloc!

Posted

am vorbit cu -ija- in game si a spus ca momentan nu se vor mia putea crea account-uri dar .... se va deschide pagina ...(presupun , cat mai curand)

Adica praf in ochi ! "Momentul" din "momentan nu se vor mia putea crea account-uri" cred ca a inghetat in timp.

Merci Finucci ca ne-ai informat si pe noi.

Posted

nimeni nu cred ca stie o data concreta cand se va deschide pagina . dar presupun ca se va anunta , sincer ... va trebui cat mai repede sa se deschida ca multi playeri nu au conturi .

Posted

nimeni nu cred ca stie o data concreta cand se va deschide pagina . dar presupun ca se va anunta , sincer ... va trebui cat mai repede sa se deschida ca multi playeri nu au conturi .

Sincer , esti inteligent . Cum de ti-ai dat seama ?

Posted

Saw' date='21 August 2011 - 13:41' timestamp='1313923285' post='5922183']

Sincer , esti inteligent . Cum de ti-ai dat seama ?

:))))))))) Buna asta...ce faci Saw, te apuci si tu (daca da drumul la conturi) sau te-ai apucat deja?Aici Heroina de pe 97d :D

Posted

Buna, rog un membru din Stafful LinkManiei sa imi spun si mie o data cu aproximatie.. cand se vor da drumu la conturi, cer prea mult? Nu vreau un raspuns evaziv ..vreau un raspuns scurt si la obiect. Ce spuneti? Am dreptu? Sau nu stiti nici voi?

Saw salve,anohoolic here :beer: ,vorbim pe mess.

Posted

eu cred ca o sa se dea drumu la acc cand toti cei care au acuma conturi nu o sa mai fie nevoiti sa foloseasca hack si o sa aiba cel putin 10 rr (sa speram ca nu am dreptate si ca o sa se dea drumu mai repede)

Posted

dc scrie in josu pagini LINKMANIA este un serviciu RDS ?????sunt abonat RDS pt ce platesc abonamentu daca nam parte de acest serviciu????unde se duc BANI mei domnilor ADMINI cine pana mea va credeti de imi restrictionati un SERVICIU.....dc nu inchideti serveru ????ati vazut hackeru acela care a spart facebook la mai multe vedete????ati vazut ca lau prins si face puscarie??????voi sunteti niste ADMINI cretini nu exista nicio urma de luciditate in capu vostru????lasativa de ADMINISTRAT un JOC plecati in pana mea la cules de capsuni daca nu stiti ce faceti......RUSINEE admini de tot rahatu

Posted

dc scrie in josu pagini LINKMANIA este un serviciu RDS ?????sunt abonat RDS pt ce platesc abonamentu daca nam parte de acest serviciu????unde se duc BANI mei domnilor ADMINI cine pana mea va credeti de imi restrictionati un SERVICIU.....dc nu inchideti serveru ????ati vazut hackeru acela care a spart facebook la mai multe vedete????ati vazut ca lau prins si face puscarie??????voi sunteti niste ADMINI cretini nu exista nicio urma de luciditate in capu vostru????lasativa de ADMINISTRAT un JOC plecati in pana mea la cules de capsuni daca nu stiti ce faceti......RUSINEE admini de tot rahatu

Daca nu ti.ai aruncat pcu sau notebookul pe gheam dupa ce ai scris topicul asta,te rog sa iei in considerare urmatoarele:

Ei nu sunt platit pentru ceea ce fac.

Bag mana in foc ca atunci cand tu ai semnat contractul cu ei nu era scris nicidecum ceva legat de MU,Cs,Minecraft si restul jocurilor care le hosteaza ei pentru a atrage clienti.

Nimeni nu.ti restrictioneaza niciun serviciu platit sau dovedit ca ai drept de acces prin urma unui contract sau insemnare,pur si simplu l.au inchis pentru a remedia o situatie de care noi cei care am jucat de pe old 97,ne confruntam incontinu

Posted

Nici nu mai stiti pentru ce sa faceti scandal :)) U esti abonat pentru cablu TV , internet si telefonie nu pentru serverele pe care le fac ei :)) serverele sunt voluntare :) daca ei vor pot inchide toate serverele de jocuri si nimeni nu are dreptu sa le reproseze nimica pentru servere

Posted

unde s-a ajuns cu problema din cauza lipsei de conturi.... disperare, oamenii nu mai stiu ce sa faca sa intre in mu si nu faptul ca nu joaca neaparat ei ii enerveaza ci faptul ca altii pot juca si ei nu.Asta este cea mai mare frustrare.Incep sa injure sa creeze sute de topicuri din cauza acestui fapt. A asteptat omu 2 ani sa se dea rr db si acum nu poate juca de la 0 ca ceilalti... se simte ca si cum nu s-ar fi dar rr db daca el cand incepe ceilalti au rr. Tocmai de asta au inceput multi sa joace deoarece s-a dat rr db, dar pe masura ce timpul trece si problema conturilor nu se remediaza interesul pentru a juca din nou va tot scadea.E un moment unic odata la 2 ani sa inceapa toti de la 0 si acum s-a stricat din cauza problemei cu crearea conturilor. Trist foarte trist . :(

Posted

Da mergeti si voi faceti ceva in viata dracu stati niste disperati sa asteptati sa se deschida pagina de conturi aia e important la voi ! Deja aveti jocu in nerv in sange in creier disperatilor.. auzi cica MOMENT UNIC =)) WTF IS WRONG WITH YOU ?Oameni bolnavi ...

Posted

:)) cine vorbea unu care are cont si care nu are ce face decat sa dea reply la un post despre joc care nu are legatura cu el si acum te intreb cine e distrus?

Posted

are dreptate...eu v-am dat o informatie destul de ok . cei care au conturi...sunt bine mersi ...dar haideti sa-i ajutam si pe cei fara :|...puneti-va in locul celorlalti . toti vrem sa jucam... (cand toata lumea e mica)

Guest ScoobyDL
Posted

Pe buna dreptate acum daca noi ceilalti fara accont nu putem juca si creste e corect restu sa dea rr si dupaia sa ziceti asa foarte nostim haha sa rezolvat uh ce usurare se pot face cont luati si jucati si ceilalti au deja 2 rr ce sa mai jucam ? ori dati drumu cat mai rpd la acc desi e foarte tarziu deja 2 sapt ori dupa ce se remediaza problema rr bd

Posted

tineti minte pe 97d cand s-a oprit creearea de conturi? Db asta nu se vor mai creea ,iar problema cu d/c este posibil sa fie de la admini.... da acces la diverse caractere la comenzile admin si da /kick si ia spoturi ... mare smecherie

Posted

Am mai raspuns in vreo 8 topicuri pe tema asta.

Se lucreaza la modificari de substanta in ce priveste securitatea jocului. De asta de ocupa atat vDragosh cat si vRazvan. In masura in care vor finaliza modificarile de care am pomenit, vom da drumul la pagina de create account. Eu inca sper ca vom face lucrul acesta in cateva zile.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...