Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest taypanu

creare cont

Recommended Posts

Guest taypanu
Posted

de ce nu se spune o data fixa cand putem sa ` ne facem si noi Conturi ....... vad ca cineva se supara cand este intrebat " MurDoc" .......... imediat scoate cartonasul si te penalizeaza ..... spune o data fixa si nu se mai face atata galagie ........ :violent: ADMIN :gunsfire:

Posted

Cum sa-ti zica odata fixa daca nu a fost stabilita? Ce rost are sa dea drumu si sa se umple serveru de hackuri.......mai bine mai dureaza dar sa fie totul ok dupa. Si eu am ramas pe dinafara cu conturile si as avea nevoie de unu' dar asta este....

O solutie temporara ar fi sa se faca conturi la cerere de catre persoanele cu acces la baza de date...si fiecare nou posesor sa-si schimbe singur parola. Nu cred ca ar fi atat de mare efortu pentru 10-20 de conturi sa nu mai fie atata scandal pe forum si cu ocazia asta ar putea sa lucreze linistiti la remedierea problemelor fara sa fie grabiti de atatea topicuri de genu asta.

Practic ar fi ca si cu schimbarea numelor pe forum , exista topic pentru cereri si cand are cate un admin timp , rezolva cateva persoane.

Guest Darck Angel
Posted

vreau si eu sa ma apuc de link dar nu am cum ca nu imi pot face cont si in concluzie nu o sa ma mai apuc daca nu am cont, ce sa fac? ma apuc de alt server.

Guest cristiantudorpopescu
Posted

Cum sa-ti zica odata fixa daca nu a fost stabilita? Ce rost are sa dea drumu si sa se umple serveru de hackuri.......mai bine mai dureaza dar sa fie totul ok dupa. Si eu am ramas pe dinafara cu conturile si as avea nevoie de unu' dar asta este....

Atunci de ce nu opreste serverul pana remediaza problemele si prefera sa lasa dupa bunul lor plac numai anumite persoane sa joace?

Chiar si cu pagina de conturi suspendata se joaca numai cu hakuri.

Posted

Logic ca nu opreste srv , in joc sunt 300-400 playeri iar cei care nu pot face nici 100 nu cred ca sunt , asa ca nu are de ce sa opreasca srv-u

Posted

Logic ca nu opreste srv , in joc sunt 300-400 playeri iar cei care nu pot face nici 100 nu cred ca sunt , asa ca nu are de ce sa opreasca srv-u

Parerea ta ca sunt 300-400 playeri atata timp cat te poti conecta cu mai multe conturi

Posted

Nu este parerea mea , chiar atatia sunt , exista comanta /online in caz ca nu stiai

cred ca citesti printre randuri sau nu pricepi

Posted

Hai lasa ca si asa sunteti toti batuti in cap , faceti 20 de mii de posturi pe tema asta . Oricum nu o sa primiti nici un raspuns pana nu se rezolva problema . Deci puteti dispera in continuare .:tiphat:

Posted

Hai lasa ca si asa sunteti toti batuti in cap , faceti 20 de mii de posturi pe tema asta . Oricum nu o sa primiti nici un raspuns pana nu se rezolva problema . Deci puteti dispera in continuare .:tiphat:

Chiar nu inteleg ce legatura ai tu in acest topic si batut in cap esti tu diperatule dupa +1

EDIT: Eu am pus o intrebare dar iti mai repet odata Nu sti sa citesti sau atat ai invatat pana acum

Posted

Nu stiu ce cauti tu aici cu idea ta stupida de a opri srv-u doar pt cativa frustrati care nu pot juca. Si deja nu mai am ce discuta cu tn , parca as vorbi cu un copil mic disperat dupa jucari.

Guest kyLLLer
Posted

Spidyy tu raspunzi la toate temele astea si nu esti nici admin nici nimic.

Ai cont si tie iti convine asa ca taci draq din gura daca nu esti nimic si nu reprezinti nimic pe sv asta decat un simplu player .

MACAR taci si numai vorbi prosti.

Guest paradoxxx
Posted

Spidyy tu raspunzi la toate temele astea si nu esti nici admin nici nimic.

Ai cont si tie iti convine asa ca taci draq din gura daca nu esti nimic si nu reprezinti nimic pe sv asta decat un simplu player .

MACAR taci si numai vorbi prosti.

+1

Si ar fi bine daca s-ar mai uita si vreun admin sa ne mai dea si noua cate o informatie...gen cat mai se asteapta ca guilda HH sa creasca...

Guest .:AleX:.
Posted

cat sa se astepte ? pana fac full toti cu nspea mii de conturi

Posted

dute tu si nu mai fi asa de serios

ati avut voi lag iar ei si-au atins targetul

Posted

abia astept sa dea drumu la conturi sa dau d/c iar :error:

si crezi ca ei nu stiu asta. !?

si dac al deschid = adio db,

dabea asteapta astia sa faca servaru privat :)))

deci adio conturi asa va ramane sau ,se va loa de la inceput alta vers alt mu guard si asa mai departe:))

Posted

pe asta nul vede admini??????nu ii poate afla ip si sai dea bann permanent?????sau e vrun prieten cu admini si are voie sa faca orice vrea pe server????

Are permanent pe ambele conturi.

Posted

pe asta nul vede admini??????nu ii poate afla ip si sai dea bann permanent?????sau e vrun prieten cu admini si are voie sa faca orice vrea pe server????

nu pot sai dea ban duar pe o afirmatie nefondata pe care o face....

Posted

pana la urma admini tot ce nu trebuie fac si tot ce trebuie nu fac.......... asa ca degeaba va certati aici ca ei n-au niciun gand sa rezolve problema....... mai bine stau la pomana dupa aia care inca folosesc elite

VREM CONTURIIIIIIIIIIIIIII

Guest sergiuchu123
Posted

Decat sa de`a drumu la pagina de conturi sa va faceti cont , sa va chinuiti vreo cateva zile sa va ridicati la un anumit lvl si apoi sa se trezeasca nuj care sa va de`a suspend degeaba , mai bine tine inchis totu` :-j sincer va spun acu ....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...