Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest elevul94

As dori da ca se poate un cont.

Recommended Posts

Guest elevul94
Posted

As dori da ca se poate un cont. cei care numai joaca sau au unul in plus. multumesc as aprecia ajutorul vostru .

succes tuturor la joc.

Guest Darck Angel
Posted

Am si eu o intrebare de ce nu putem sa ne facem cont?

Posted

Am si eu o intrebare de ce nu putem sa ne facem cont?

Use search.

De moment a fost dezactivata posibilitatea de a crea conturi din cauza unor useri problema, care s-au gandit ca este frumos sa strice jocul si au inceput sa intre cu 1hk, disconnect si alte prostii de tip hack.

Posted

faza e ca adminii toti vor ca tu sa nu iti creezi cont si sa ratezi startul de DB astfel incat atunci cand te vei apuca tu de MU sa fie restul deja full si sa iti ia tot cheful.intelegi acum?Orice vei face va fi in zadar...

TU PE SERVERUL ASTA NU INTRI ! punct.

cred ca o sa dau replyul asta tuturor care mai pun intrebari stupide de genul "de ce nu imi pot face cont?"

Posted

faza e ca adminii toti vor ca tu sa nu iti creezi cont si sa ratezi startul de DB astfel incat atunci cand te vei apuca tu de MU sa fie restul deja full si sa iti ia tot cheful.intelegi acum?Orice vei face va fi in zadar...

TU PE SERVERUL ASTA NU INTRI ! punct.

cred ca o sa dau replyul asta tuturor care mai pun intrebari stupide de genul "de ce nu imi pot face cont?"

iti place sa fii inteligent/a peste tot? Omul a cerut un cont de la cei ce numai joaca sau au 100 de conturi facute. Chiar trebuie sa fiti toti atat de batuti in cap? #-o

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...