Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest kyLLLer

FRATE NU SE MAI POATE

Recommended Posts

Guest kyLLLer
Posted

Deja au trecut o gramada de zile .

Mai aveti sa dati odata drumu la conturi sau nu ?

Pierdeti o gramada de playeri asa.

Poate veti vrea sa ajunga lumea sa vada conturi de linkmania gata facute ,deja e prea de tot.

Posted

cica trebe sa mai asteptam cateva zile e o problema prea mare si serioasa nu o poate repara admini..........sa fim seriosi............admini vor sati ajute prieteni sa creasca in liniste ........

Guest kyLLLer
Posted

Bine frate,si eu ce pot face ?

Nu am cont ? Nimeni nu zice pe forum cui pot sa trimit un PM cu datele adica user si parola ca cineva sa-mi creeze si mie un cont.

Nu cred ca toti hackari sau cei care umbla cu magari sau hackuri se chinuie asa mult sa faca rost de un cont.

Eu sunt un simplu jucator care vrea sa joace,problema s-a spun si era vorba ca se va rezolva in cateva zile.Acuma majoritatea playerilor sunt lasati cu ochii in soare.

Sar putea foarte frumos sa se dea drumu la crearea conturilor si sa scaneze serverul cand apar hackeri :)

Lumea ar ajuta la combaterea lor ca si pana acum cu printuri si alte lucruri.

Nu inteleg dc s-a facut treaba asta si dc nu ne ajuta nimeni pe cei care vrem sa jucam cinstit.

Am fost pusi in acceasi oala cu cei care nu respecta regulile serverului.

Edit :

Frate din cate credeam eu ,stiam ca LinkMania este cel mai bun server de Mu din tara,daca si linkmania are probleme deastea de incepatori nu stiu ce sa m-ai zic.

Dar macar ajutatine pe noi cei care vrem sa ne jucam si nu putem :)

Posted

faza e ca adminii toti vor ca tu sa nu iti creezi cont si sa ratezi startul de DB astfel incat atunci cand te vei apuca tu de MU sa fie restul deja full si sa iti ia tot cheful.intelegi acum?Orice vei face va fi in zadar...

TU PE SERVERUL ASTA NU INTRI ! punct.

Posted

faza e ca adminii toti vor ca tu sa nu iti creezi cont si sa ratezi startul de DB astfel incat atunci cand te vei apuca tu de MU sa fie restul deja full si sa iti ia tot cheful.intelegi acum?Orice vei face va fi in zadar...

=))))))))))))))))))

Guest kyLLLer
Posted

Ai sa te chis in freza !

Posted

Ai sa te chis in freza !

tare:))

Posted

Deja au trecut o gramada de zile .

Mai aveti sa dati odata drumu la conturi sau nu ?

Pierdeti o gramada de playeri asa.

Poate veti vrea sa ajunga lumea sa vada conturi de linkmania gata facute ,deja e prea de tot.

Lasa ca nu pierde nici un jucator ..rabdarea e cheia succesului ,daca n-am fost pe faza la inceput de DB ..sa imi fac cont,acum nu fac gargara ..doar astept.. asteapta si tu ..si ceilalti ..ca nu va pica fundu jos.. :-j

Lanaya you make my day =))) ..Oare stau si ma intreb ..au auzit admini ca vreau eu sa intru eu ..si de asta au inchis pagina de conturi ..sunt sigura.. :)))

Prea tare.

Have a nice day.. -1 topic inutil ..cred ca al 20-lea cu acelas subiect.

Posted

da dar au dreptate:) e vina adminilor ca n-au rezolvat nimic si ca toti isi fac conturi ca sa rupa hack-urile.mai ales acum la inceput de db pierde lumea startul voi nu intelegeti ca aveti cont si jucati linstiti dar nu e normal:) n-au nici o vina cei ce vor sa joace si nu pot

Posted

nu este vina adminilor ca sunt cativa destepti care descopera cate un hack de care se folosesc sa dea disconnect-uri jucatorilor sau se folosesc de ele pentru a creste uimitor de repede,asa ca s-a ales aceasta masura temporara care sa speram ca saptamana asta o sa se rezolve.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...