Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bann3r

macro

Recommended Posts

Guest farfacarMG
Posted

Deci cei care folosesc move-to au vazut ca sunt cautati ... cu sign .. asa ca nu mai culeg sign .. doar jwl :)) .. ca nah.. nai cum sa ajungi cu jwl dupa ei :))

in filmul 1 am uitat sa opresc muzica .. asa ca .. mai bine dati pe mute :D :tiphat:

zbang 60 zile ss :))

Guest Magnnum
Posted

daca ii luati pe cei din A.A.A la pt va posteaza pentru elite Eagles numai ea la pt pe cei din a.a.a sper ca si restul sa faceti asta

Posted

se pare ca Magnnum promoveaza utilizarea de elite :)

1.ce vina am eu ca nu va educati oamenii ... ori jucam noi mu .. ori joaca clickeru pentru noi .. nu zic ca eu tin click dreapta apasat .. dar .. chiar si dupa jwl sa alerge ? pai tu ce mai faci ma ? luati un clicker care sa va cumpere si iteme .. sa vorbeasca pt voi .. ba chiar sa mearga la munca .. facultate in real life ..

2. a_A_A nu va facut nimic .. eu am postat nu ei .. deci nu ma luati pe mine la party .. nu pe ei .. nu mai vorbiti prostii

mai lasati plansu aiurea . suportati consecintele faptelor voastre.. ca ati fost avertizati de nenumarate ori !

Posted

Gabirel asta e pui de admin :))

Deja face in fiecare zi 'razii' prin orase #-o cred ca acesta e noul lui scop in jocul asta, bravo!

Guest Magnnum
Posted

Gabirel ai depus cerere sa devii admin ? stii de ce zii de a.a.a jucatori iti spun tie vezi ca cutare are elite a picat are move e devias tu pac film 60 de zile :)))

Posted

esti si vreun nostradamus nu ?:)) defapt farfacarMG apare in filmuletz ca naveam inimioare sa arunc si a aruncat el pentru mine .. :banghead:

Guest Amphetamine
Posted

felictirari ma =)) acuma tiai adaugat un + la ranku tau de c..... capitan. cand iti trec cosurile mai iesi si tu afara din casa , sa vezi cate s-o schimbat

Posted

de ce razi frate de el ? te deranjeaza ca actiunile lui promoveaa stilul de joc curat ? te deranjeaza ca arata lumii ca joci cu magarii ? lasa , foarte bine !

bravo bann3r !!! cu ajutorul lui si poate al altora care se trezesc si ei , putem sa jucam toti linistiti ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...