Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

cioto10

problema-se blocheaza jocul

Recommended Posts

Posted

Am o problema cu jocul, se intampla se sa blocheze jocul.Am repus windowsul, drivere setari aceasi chestie se intampla. se blocheaza imaginea iar dupa cateva secunde se reseteaza calculatorul sau ramane asa blocat.Folosesc xp sp3, am incercat si pe sp2 am incercat si cu drivere la placa video si mai vechi si mai noi acelasi lucru se intampla.Placa video e geforce fx 5700 128mb, P4 la 3000, 2g rami.

Chestia e ca pe vremuri mergea fara probleme.

Daca are cineva idee ce ar putea fi problema multumesc anticipat

Guest Advanced12
Posted

S? sti ca nu ar fi rau sa ne spui ce joc este.

Se poate sa nu iti suporte placa.

Posted

S? sti ca nu ar fi rau sa ne spui ce joc este.

Se poate sa nu iti suporte placa.

LinkMania Forums > Play Online > Mu Online S2 > Aspecte tehnice > problema-se blocheaza jocul daca e la aspecte tehnice mu online s2 atunci banuiesc ca e vorba de mu...

Posted

ai placa ati radeon? atunci s@L.am aceeasi problema de 2 saptamani si nu stiu ce sa ii fac.poti sa te lasi de MU am incercat tot :).

temperatura e ok...in jur de 70 de grade. degeaba...chiar nu stiu :).

Posted

Am o problema cu jocul, se intampla se sa blocheze jocul.Am repus windowsul, drivere setari aceasi chestie se intampla. se blocheaza imaginea iar dupa cateva secunde se reseteaza calculatorul sau ramane asa blocat.Folosesc xp sp3, am incercat si pe sp2 am incercat si cu drivere la placa video si mai vechi si mai noi acelasi lucru se intampla.Placa video e geforce fx 5700 128mb, P4 la 3000, 2g rami.

Chestia e ca pe vremuri mergea fara probleme.

Daca are cineva idee ce ar putea fi problema multumesc anticipat

probabil ca ramane blocat driver-ul placii video, schimba driverul video cu unul mai vechi, poate chiar cu cel de pe cd-ul placii video si mai fa o incercare

Posted

ai placa ati radeon? atunci s@L.am aceeasi problema de 2 saptamani si nu stiu ce sa ii fac.poti sa te lasi de MU am incercat tot :).

temperatura e ok...in jur de 70 de grade. degeaba...chiar nu stiu :).

In cazul tau depinde ce placa video ai mai exact, ai putea incerca sa ii cureti cooler-ul, sa ii schimbi pasta,

daca nici asa nu se reduce temperatura poti sa probezi cu o alta placa video de la un prieten, vecin .. etc si cu o alta sursa de alimentare, daca da aceleasi temperaturi, atunci trebuie sa duci calculatorul la un electronist....

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...